Članek
IZ OBČNEGA ZBORA DRUŠTVA UPOKOJENCEV STIČNA
Objavljeno Feb 23, 2024

V torek, 20. februarja, je v prostorih Gasilskega doma Stična potekal redni letni občni zbor Društva upokojencev Stična. V imenu društva je več kot 160 prisotnih upokojenk in upokojencev uvodoma pozdravila predsednica Nada Hauptman. Predstavila je delovanje društva v preteklem letu in bogat nabor aktivnosti v letu 2024. Društvo danes šteje preko 250 članov, samo v lanskem letu se je društvu priključilo kar 31 novih članov.


V imenu Občine Ivančna Gorica je zbrane pozdravil podžupan Tomaž Smole. V nagovoru je predstavil postopke o pripravah na izgradnjo doma za starejše v Višnji Gori ter aktivnosti županovega Sveta za starosti prijazno občino. Ob zaključku je prisotnim izrekel obilo zdravja in dobre volje ter uspešno izpeljavo društvenih aktivnosti, ki so si jih zadali v letošnjem letu.

Društvu je čestitala tudi predsednica Sveta Krajevne skupnosti Stična Marta Okorn, ki je ena izmed novih članov DU Stična.

#društva #društvo #DruštvoUpokojencevStična #GasilskidomStična #MartaOkorn #NadaHauptman #Novice #TomažSmole #IvančnaGorica #ObčinaIvančnaGorica #aktualno