Članek
2. SREČANJE DELEŽNIKOV PROJEKTA INNOCOM
Objavljeno Feb 26, 2024

22.2.2024 je v Hiši kranjske čebele v Višnji Gori potekalo drugo srečanje z deležniki projekta InnoCom. Srečanja so se udeležili: Podžupan Občine Škofljica Boris Zupančič, Miha Drobnič, strokovni sodelavec Občine Grosuplje, poslovna sekretarka Območne obrtne zbornice Grosuplje Patricija Brezovar, Maja Lampret, direktorica Zavoda Prijetno domače Ivančna Gorica ter iz Občine Ivančna Gorica podžupan Tomaž Smole in vodja projekta InnoCom Maja Tomažič.


Udeležencem srečanja je mag. Monika Kirbiš Rojs predstavila izsledke nedavno izvedene raziskave med MSPji. Rezultati ankete s predlogi za izboljšave bodo vključeni v dokument »Regionalna analiza«, pripravljen v sklopu projekta InnoCom.

Sledila je predstavitev napovedanih razvojnih spodbud Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport. Navzoči smo pozdravili vsakokratno najavo predvidenih razpisov Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport in izrazili željo, da bi se tovrstne prakse posluževali tudi drugi razpisovalci sredstev.

Na koncu je Brina Medvešček iz Regionalne razvojne agencije Ljubljanske urbane regije (RRA LUR) predstavila projekt Podjetno nad izzive v Ljubljanski urbani regiji (PONI LUR), v okviru katerega prijavljeni posameznice in posamezniki z inovativnimi in naprednimi podjetniškimi idejami osvojijo vsa potrebna znanja in veščine za uspešen in učinkovit razvoj svoje ideje ter zagon novega podjetja. V tem trenutku je na spletni strani www.rralur.si objavljen poziv, ki je odprt vse do 25. 3. 2023.

Maja Tomažič

#InnoComEurope

#BorisZupančič #dogodki #HišaKranjskeČebele #InnoCom #InnoComEurope #MajaLampret #MihaDrobnič #Novice #ObčinaGrosuplje #ObčinaIvančnaGorica #ObčinaŠkofljica #PatricijaBrezovar #VišnjaGora #ZavodPrijetnoDomače #IvančnaGorica #aktualno