Članek
LAS STIK VSTOPA V NOVO PROGRAMSKO OBDOBJE 2023-2027 Z NOVIM VODSTVOM
Objavljeno Jan 31, 2024

Lokalna akcijska skupina Suhe krajine, Temenice in Krke (LAS STIK) je bila ustanovljena leta 2015 na pobudo občin Dolenjske Toplice, Ivančna Gorica, Trebnje in Žužemberk s poudarkom na povezovanju, tesnejšemu sodelovanju med občinami ter spodbujanju celovitega in uravnoteženega razvoja na območju občin Dolenjske Toplice, Ivančna Gorica, Trebnje in Žužemberk po pristopu »od spodaj navzgor«.

LAS STIK vstopa v novo programsko obdobje 2023-2027 z novimi člani organov LAS STIK. Dosedanjim članom organov je konec leta 2023 potekel mandat, zato so bile decembra na seji Skupščine izvedene volitve, na katerih so bili izvoljeni novi člani upravnega in nadzornega odbora, podpredsednik in predsednik LAS. Novi predsednik LAS STIK je Tomaž Smole, podžupan Občine Ivančna Gorica.

Predsednik LAS, Tomaž Smole, se je skupaj z vodilnim partnerjem LAS, CIK Trebnje, že udeležil srečanja predsednikov in vodilnih partnerjev Lokalnih akcijskih skupin (LAS) v programskem obdobju 2023 – 2027 v organizaciji Društva za razvoj Slovenskega podeželja, ki je potekalo v torek, 16. 01. 2024, v Kulturnem domu Gorica pri Slivnici.

#LasStik #DolenjskeToplice #IvancnaGorica #Trebnje #Zuzemberk #TomasSmole #CikTrebnje #SlovenskegaPodezelja #KulturniDomGorica #NovoProgramskoObdobje #LASSTIK #ObčinaIvančnaGorica #ObčinaŽužemberk #Novice #Društvo #Žužemberk #IvančnaGorica #aktualno