Članek
NAVODILA UPORABE ELEKTRIČNIH POLNILNIC
Objavljeno Feb 27, 2024

V okviru projekta celovite energetske sanacije javnih objektov v lasti Občine Ivančna Gorica, se je vzpostavila mreža javnih električnih polnilnic, katero je sedaj mogoče uporabljati – so zagnane, polepljene s kodami ter navodili za polnjenje. E-polnilnice, ki so nameščene pri Zdravstvenem domu Ivančna Gorica, Knjižnici Ivančna Gorica, OŠ Stična, OŠ Ferda Vesela Šentvid pri Stični, PŠ Višnja Gora, PŠ Temenica ter PŠ Krka, se uporabljajo preko aplikacije ViziDrive.

vizidrivePrenos aplikacije je omogočen preko spodnjih povezav, v kolikor imate aplikacijo na svojem pametnem telefonu že naloženo, jo zaradi zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje posodobite na zadnjo verzijo.

https://apps.apple.com/si/app/vizidrive/id1603119856


https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.vizidrive.app

Po priključitvi vozila na polnilnico, odprite aplikacijo ViziDrive, skenirajte kodo pri priključku polnilnega mesta ali izberite željen priključek polnilnega mesta na zemljevidu ali v seznamu in sledite navodilom v aplikaciji.

V primeru kakršnih koli tehničnih težav vas prosimo, da nam to sporočite na naša kontaktno številko (051-754-407) ali po elektronski pošti na naslov info@vizidrive.eu. Oba navedena kontakta sta vam seveda na voljo tudi v primeru kakršnihkoli vprašanj.

Storitve polnjenja se obračunajo po ceniku, ki je bil dne 20. 9. 2023 sprejet na seji Občinskega sveta Občine Ivančna Gorica:

-pristojbina (štartnina): 0,3279 EUR brez DDV oziroma 0,40 EUR z DDV,
-cena storitve polnjenja: 0,2377 EUR/kWh brez DDV oziroma 0,29 EUR/kWh z DDV,
-dodatek za trajanje polnjenja nad 180 min: 0,0249 EUR/min brez DDV oziroma 0,03 EUR/min z DDV*


*Dodatek za trajanja polnjenja nad 180 min se ne zaračunava v času med 22.00 uro zvečer tekočega dne in 6.00 uro zjutraj naslednjega dne.

#ObčinaIvančnaGorica #ViziDrive #ZdravstveniDom #OŠStična #OŠFerdaVesela #PŠVišnjaGora #PŠTemenica #PŠKrka #CenikPolnjenja #KnjižnicaIvančnaGorica #OsnovnaŠolaStična #OsnovnaŠolaFerdaVesela #PodruznicnaSolaVisnjaGora #PodružničnaŠolaVišnjaGora #PodružničnaŠolaTemenica #PodružničnaŠolaKrka #IvančnaGorica #Novice #aktualno