Članek
PODPISANA KONCESIJSKA POGODBA ZA VZDRŽEVANJE JAVNE RAZSVETLJAVE
Objavljeno Apr 18, 2024

V prostorih Občine Ivančna Gorica sta župan Dušan Strnad in direktor podjetja Eltim d.o.o. Darko Perko podpisala Koncesijsko pogodbo za dobavo, postavitev, vzdrževanje in upravljanje javne razsvetljave v občini Ivančna Gorica.

S koncesionarjem, ki je bil izbran na javnem razpisu, je bila podpisana pogodba za obdobje 10 let. Letno nadomestilo za vzdrževanje javne razsvetljave znaša 47.000,00 EUR z vključenim DDV. Ob podpisu je župan Strnad koncesionarju zaželel uspešno delo, pričakuje pa tudi kvalitetno in predvsem hitro izvajanje obveznosti tako v zadovoljstvo občanov kot občine.

Izbirna gospodarska javna služba dobave, postavitve, vzdrževanja in upravljanja javne razsvetljave v Občini Ivančna Gorica obsega dobavo in postavitev, redno vzdrževanje in strokovni nadzor nad delovanjem javne razsvetljave ter drugih objektov te gospodarske javne službe, v interesu trajnega, nemotenega in brezhibnega delovanja javne razsvetljave v naši občini.

#IvančnaGorica #IvancnaGorica #aktualno #DušanStrnad #DarkoPerko #EltimDoo #KoncesijskaPogodba #JavnaRazsvetljava #ObčinaIvančnaGorica #DDV #Občani #GospodarskaJavnaSlužba #novice