Članek
OBVESTILO: KAMNOLOM VETERNIK (SD OPN 4)
Objavljeno May 22, 2024

Občina Ivančna Gorica skladno z 2. odstavkom 111. člena Zakona o urejanju prostora (ZUrep-2) obvešča javnost, da je na povezavi: https://www.ivancna-gorica.si/objava/620050 objavljeno gradivo osnutka četrtih sprememb in dopolnitev občinskega prostorskega načrta Občine Ivančna Gorica (v nadaljevanju: SD OPN 4).

Postopek priprave SD OPN 4 poteka po določilih Zakona o urejanju prostora (Uradni list RS, št. 61/17, 199/21 – ZUreP-3 in 20/22 – odl. US). Objava osnutka SD OPN 4 je namenjena zgodnji komunikaciji z javnostjo in pridobivanju predlogov in usmeritev na prostorske ureditve, na podlagi katerih bo osnutek smiselno dopolnjen.

Prav tako bo dopolnjen tudi s pridobljenimi mnenji nosilcev urejanja prostora. Dopolnjen osnutek bo javno razgrnjen in obravnavan.

Na objavljeni osnutek je v času javne objave možno podati predloge in usmeritve, ki jih lahko pošljete do vključno srede, 10. 6. 2024, po elektronski pošti na naslov:obc.ivancna.gorica@siol.nets pripisom: »Predlogi in usmeritve na osnutek SD OPN 4«.

#aktualno #ElektronskiPošti #IvančnaGorica #IvancnaGorica #MnenjiNosilcev #ObčinaIvančnaGorica #OdlUS #ProstorskeUreditve #SDOPN4 #UradniListRS #ZUrep2 #ZUreP3