Članek
FOTO: DAN ODPRTIH VRAT ZDRAVSTVENEGA DOMA IVANČNA GORICA
Objavljeno Jun 11, 2024

»Tukaj smo za vas«, se je glasil slogan Dneva odprtih vrat, ki ga je minulo soboto pripravil Zdravstveni dom Ivančna Gorica. Obiskovalcem je osebje zdravstvenega doma približal vsakdanje delo, ki ga izvajajo v prostorih zdravstvene ustanove. Na številnih stojnicah so svoje dejavnosti predstavile službe in področja storitev v ZD Ivančna Gorica, nasvete pa so na stojnicah delili še državni presejalni programi, društva, podjetja, s katerimi sodelujejo in posamezniki iz različnih področij.


Prisotne sta na dogodku pozdravila tudi direktor ZD Ivančna Gorica Janez Zupančič in župan Dušan Strnad. Slednji se je v nagovoru zahvalil zdravstvenim delavcem, ki skrbijo za zdravje naših občank in občanov. V nadaljevanju je predstavil še načrte investicij v zdravstveno ustanovo v prihodnjih letih, že letos pa bo Občina priskrbela dve novi električni vozili za potrebe patronaže in nege na domu.

Obiskovalci so si lahko ogledali tudi likovno razstavo učencev Osnovne šole Stična, Podružnične šole Višnja Gora in Osnovne šole Zagradec, pod mentorstvom učiteljev Alenke Švigelj Koželj in Luke Gluviča.

#IvančnaGorica #IvancnaGorica #aktualno #ZdravstveniDom #JanezZupančič #DušanStrnad #Občina #ElektričniVozili #LikovnaRazstava #OsnovnaŠola #Stična #VišnjaGora #ObčinaIvančnaGorica