Članek
MLADI ROKOMETAŠI SVIŠ-A ZMAGALI NA MOČNEM TURNIRJU V PRAGI
Objavljeno Apr 02, 2024

V češki prestolnici v Pragi, je med 29. marcem in 1. aprilom, potekal eden največjih rokometnih turnirjev za mlade PHC 2024. Na t. i. velikonočnem turnirju je sodelovalo preko 680 ekip iz 23 držav sveta, med njimi so barve naše občine uspešno zastopali tudi mladi iz Rokometnega kluba SVIŠ Ivančna Gorica.

SVIŠ-evci, ki so tekmovali v treh starostnih kategorijah: mlajši dečki, starejši dečki in kadeti, so se v Ivančno Gorico vrnili z zmagovitim pokalom. Zmage se je veselila generacija mlajših dečkov (letnik 2011 in mlajši), ki so v kategoriji 91 ekip dobesedno pometli s konkurenco.

Rokometašem je ob vrnitvi iz Prage poseben sprejem, z vodnim slavolokom PGD Ivančna Gorica, pripravilo vodstvo kluba v športni dvorani OŠ Stična.

Čestitke igralcem vseh treh ekip, strokovnemu vodstvu in staršem, ki so podpirali mlade rokometaše v Pragi, iskreno čestita tudi župan Dušan Strnad s sodelavci.

#IvančnaGorica #IvancnaGorica #aktualno #Praga #PHC2024 #SVIŠIvančnaGorica #PGDIvančnaGorica #OŠStična #DušanStrnad #RokometniKlubSVIŠ #VodniSlavolok #OsnovnaŠolaStična #ObčinaIvančnaGorica #novice