Članek
OB SVETOVNEM DNEVU GIBANJA POSKRBIMO NA SVOJE ZDRAVJE IN POČUTJE
Objavljeno May 10, 2024

Občina Ivančna Gorica je v zadnjih letih naredila velike korake v razvoju športno-rekreacijskih površin. Zgrajena so številna športna igrišča, otroška igrišča, urejene kolesarske in pohodniške poti ter nedavno odprt osrednji Športni park Ivančna Gorica pri Vzgojno-izobraževalnem centru.

Današnji Svetovni dan gibanja (10. maj) je odlična priložnost, da se osredotočimo na svoje zdravje in počutje. Vreme v prihodnjih dneh bo kot nalašč za aktivno preživljanje prostega časa v naravi.

Osrednji rekreacijski center pri šolskem centru je v zadnjih tednih množično obiskan s strani učencev osnovnih šol, ki izvajajo športne dneve. Že jutri pa bo na športnem parku potekal otvoritveni turnir v tenisu. Športni park ponuja obiskovalcem tudi druge športne discipline, kot so odbojka na mivki, nogomet, košarka, rokomet in atletika.

#aktualno #IvančnaGorica #IvancnaGorica #Nogomet #ObčinaIvančnaGorica #OdbojkaNaMivki #OtvoritveniTurnir #RekreacijskiCenter #ŠolskiCenter #ŠportniPark #SvetovniDanGibanja #Tenis #VzgojnoIzobraževalniCenter