Članek
OTVORITVENI TENIŠKI TURNIR NA ŠPORTNEM PARKU
Objavljeno May 16, 2024

Minulo soboto je v Športnem parku Ivančna Gorica potekal otvoritveni turnir v teniških dvojicah. Turnir je s podporo Občine Ivančna Gorica organiziral Teniški klub Talent iz Ivančne Gorice.

Med 32 prijavljenimi rekreativnimi igralci sta zmago osvojila mlada in perspektivna igralca Bine Jurečič in Lovro Marinčič. Na drugo mesto sta se uvrstila Matjaž Marinčič in Blaž Trček, tretje mesto pa sta zasedla Anže Ivanjko in Matevž Bregar. Udeleženci so enoglasno pohvalili odlično vzdušje in prijeten ambient Športnega parka, ki je bil živahen tudi zaradi polnih igrišč za odbojko na mivki in drugih športnih površin. Športni dogodek je dodatno popestril nastop Vision dance team navijačic.

Novozgrajena teniška igrišča v športnem parku predstavljajo odlično možnost za rekreacijo v prihajajočih poletnih dneh, tudi za tiste igralce z manj teniškega znanja.

Vsi, ki bi radi preizkusili tenis v Športnem parku Ivančna Gorica, ste vabljeni, da si rezervirate svoj termin. Rezervacije so možne na telefonski številki 051 691 089, kmalu pa bodo na voljo tudi preko spletne strani občine.

#IvančnaGorica #IvancnaGorica #aktualno #TeniškiKlubTalent #BineJurečič #LovroMarinčič #MatjažMarinčič #BlažTrček #AnžeIvanjko #MatevžBregar #VisionDanceTeam #Rekreacija #ObčinaIvančnaGorica