Članek
SVIŠ GOSTI ŠE ZADNJI SPEKTAKEL V SEZONI 2023/2024
Objavljeno May 17, 2024

Pred rokometaši SVIŠ-a iz Ivančne Gorice je zaključek letošnje tekmovalne sezone in še zadnji spektakel na domačem parketu. Na celodnevnem dogodku bodo to soboto aktivne vse generacije, od najmlajših do najstarejših, pika na i pa nas čaka na tekmi legend in zadnji domači članski tekmi proti RD Koper.

V soboto, 18. maja, se v Ivančni Gorici obeta še zadnji letošnji spektakel, in sicer bodo na celodnevnem dogodku sodelovale prav vse SVIŠ-eve generacije, od najmlajših do najstarejših. Obeta se pester program, ob hrani in pijači pa bo zvečer poskrbljeno tudi za zabavo!

Začeli bomo z rokometno 5ko, ki poteka v organizaciji petih okoliških klubov (SVIŠ Ivančna Gorica, Mokerc-KIG, Ljubljana, Škofljica, Grosuplje). Sledi minirokometni turnir osnovnih šol v občini Ivančna Gorica (Stična, Višnja Gora, Zagradec, Krka, Ambrus, Šentvid pri Stični), nato se bodo ob 13:45 v polfinalni skupini državnega prvenstva pomerili starejši dečki B (letnik 2010 in mlajši), ki jih proti RK Trimo Trebnje čaka odločilna tekma v boju za uvrstitev na finalni turnir.

Popoldanski del bo poleg tekme veteranov, ki bodo v Ivančni Gorici gostili Ajdovščino rezerviran za poseben obračun. Gre za revialno tekmo legend med generacijama 2004 (prva uvrstitev v prvo ligo) ter 2014 (uvrstitev v finale pokala Slovenije), za konec celodnevnega dogodka pa bodo člani še zadnjič na domačem parketu gostili zasedbo Kopra.

RAZPORED CELODNEVNEGA SPEKTAKLA:
09:00:
Rokometna 5ka + mini rokomet turnir OŠ
13:45: Tekma SDB VS. RK Trimo Trebnje
15:00: Tekma veteranov VS. RK Ajdovščina
16:00: Tekma legend: 2004 VS. 2014
19:00: Članska tekma VS. RD Koper

#IvančnaGorica #IvancnaGorica #aktualno #SVIŠ #TekmovalnaSezona #DomačiParket #Generacije #Legend #RD Koper #Rokometna5ka #SDB #Ajdovščina #ObčinaIvančnaGorica