Članek
Zakaj je bil izbrisan video Sheikh Imram Hoseina?
Objavljeno Sep 30, 2016

KDO SE BOJI RESNICE

Dne 19.02.2016 sem gledala video z naslovom: Sheikh Imran Hosein: Why End Time will be on 13. April 2016, ki je bil objavljen dne 29.01.2016 na kanalu Neng Vita (ki je imel 33 naročnikov), kateri ga je objavil iz strani Islamic Broadcasting Network z otočka Trinidad na Karibskih otokih. Včeraj ( dne 6.3. 2016), sem ugotovila, da so izbrisali Kanal Neng Vita. Video je bil objavljen na strani: https://www.youtube.com/watch?v=rt3xxV48VW4, kjer pa se danes nahajajo neke druge vsebine.  Jaz na žalost zaradi pomanjkanja prostora na mojem PC, nisem pravočasno kopirala tega videa, na srečo pa imam zapiske o tem, kaj je povedal omenjeni Sheikh. V nadaljevanju zato prenašam svoje zapiske, ki sicer niso dobesedni prevod, vendar zvesto posredujejo vsebino tega, kar je povedal Sheikh Imran. Na samem začetku je pozdravil Rusijo in vse Pravoslavne Cerkve, nato pa je rekel:

Vprašanje novinarja: Ali Muslimani razlikujejo med pravoslavnimi Kristjani ter Zahodnimi Kristjani, ki so povezani z Judi?

Sheikh Imran Hosein: Koran spoštuje pravoslavne Kristjane, ki spoštujejo Muslimane. Koran pa prepoveduje povezovanje z zahodnimi Kristjani, ki so povezani z Judi in sovražijo Muslimane.

Opomba prevajalca: Tako besedilo Korana razume in tolmači učenjak Islama Sheikh Imran Hosein. Drugi učenjaki Islama ne razmišljajo na ta način, vendar pa so mnogi Muslimani sprejeli pogled Sheikh Imrana in njegovo tolmačenje besedila Korana. On prezira Rimsko Cesarstvo in zahodno Rimokatoliško Cerkev, zato  na ta način tolmači verze Preroka Mohameda, ki so zapisani v Koranu. Drugi učenjaki Islama ne sprejemajo pogledov Sheikh Imrana, vendar pa ga tudi ne morejo kritizirati, ker za to nimajo nobene utemeljene podlage.

Sheikh Imran Hosein je učenjak Islama, rojen leta 1942 na otočju Trinidad in Tobago. Je Sunni musliman, filozof, teolog in politolog, s poreklom iz Indije. Študiral je v Pakistanu, Al Azhar University ter v Švici. Delal je v ministrstvu za zunanje zadeve na otokih Trinidad in Tobago. Več informacij o njemu lahko najdete na : https://en.wikipedia.org/wiki/Imran_N._Hosein

Sheikh Imran Nazar Hosein (born 1942) is an Islamic scholar, author and philosopher specializing in Islamic eschatology, world politics, economics, and modern socio-economic/political issues. He is the author of Jerusalem in the Qur'an. Vir slike: wikipedia

Drugi ugledni učenjaki Islama niso mogli zavrniti njegovega tolmačenja Korana, čeprav iz različnih razlogov ne sprejemajo njegovih pogledov. Sheikh Imran je povedal, da imajo Pravoslavni Kristjani največjo ljubezen in razumevanje do Muslimanov. Judovski Zionizem uporablja ZDA in NATO kot orodje za izvajanje svojih načrtov na Bližnjem Vzhodu. Sheikh Imran pravi, da Prerok Mohamed v Koranu prepoveduje prijateljevanje z Rimo-Katoliško Cerkvijo, dovoljuje pa prijateljevanje s Pravoslavnimi Kristjani, kot so Georgijci, Armenci, Srbi, Grki in Bolgari. To so tisti Pravoslavni Kristjani, ki so zelo trpeli pod brutalno oblastjo Turškega Otomanskega Imperija in stare Perzije. Sheikh Imran Nazar Hosein pravi: Otomanski Islamski Imperij je odpadnik od resničnih naukov Preroka Mohameda, ki jih je zapisal v Koranu. Perzijski Imperij je bil v vojni z Bizantinskim Imperijem in je bil poganski: častil je Sonce in Luno, ter je zavzel Jeruzalem in Konstantinopol. Prerok Mohamed v Koranu govori o Bizancu in Perziji. Zapisal je (Koran, 13. del):

»Bizanc je poražen od Perzijcev, a po porazu bo zmagovalen.«

In tako je tudi bilo. V tistem času Perzija ni bila Muslimanska država, temveč poganska. Prerok Mohamed je v Koranu zapisal, da se bodo pravi Muslimani veselili, ko bo Pravoslavni Bizantinski Imperij premagal pogansko Perzijo.

Otomanski Imperij je tekom zgodovine vodil nepravično vojno zoper Pravoslavne Kristjane. Koran pa prepoveduje vojne, zlasti pa vojne, ki so neupravičene in nepravične. Pravnoslavni Krščanski Imperij ni napadel Turških Otomanov, pač pa je Turški Otomanski Imperij bil »stroj za vojno«. To pa NI ISLAM, saj Koran dovoljuje vojno le v primeru tuje agresije, zato da se pridobi SVOBODA, po tem, ko se miroljubni diplomatski pregovori končajo. Turški Otomanski Imperij pa je 500 let vodil nepravično vojno proti Pravoslavnim Kristjanom. Za takšno delovanje pa obstaja zla razlaga, pravi Sheikh Imran:

Hudič Dajjal ima načrt v treh fazah. Preden se bo hudič Dajjal utelesil fizično, ima načrt, v treh fazah, ki potekajo pred njegovim prihodom. To je misija anti-Kristusa, preden se bo pojavil kot fizično utelešena oseba v našem času in prostoru. Sheikh Imran je o tem pisal v svoji knjigi Jerusalem in the Qur'an, kjer je med drugim zapisal:

  1. Pojavil se bo mlad človek Jud, ki bo v Jeruzalemu rekel, da je Mesija, torej bo trdil, da je lažni Mesija, kajti pravi Mesija je Jezus

  2. Hudič Dajjal je ustanovil Britanijo kot PAX BRITANICA, kot zlobni svetovni Imperij, ki opravlja po svetu umazana dela za Dajjala ter vlada celemu svetu iz Londona.

  3. Dajjal je ustanovil tudi Turški Otomanski Imperij, z namenom, da vlada vsem ostalim Muslimanskim deželam, z vrhovno upravo Dajjala

Prva faza tega umazanega načrta je bila zla in nepravična vojna proti nedolžnim Pravoslavnim Kristjanom, zlasti na področju Balkana. V tej fazi, ki je trajala skoraj 500 let, so napisane mnoge lažne in napačne doktrine Islama, ki nikakor niso v skladu z nauki Preroka Mohameda iz Korana (op. prev: in Zavezo Miru Mohameda). Otomanski Turki pa se večinoma niso vojskovali z deželami v katerih vlada Rimo-Katoliška Cerkev, pač pa so se osredotočili na boj proti Pravoslavnim Kristjanom. Otomanski Turški Imperij deluje pod poveljstvom Dajjala, pravi Sheikh Imran.

Sprejeli so zakon, s katerim so neupravičeno na področju Balkana jemali janičarje-pravoslavne dečke, ki so jih nato na silo spremenili v muslimane. To nikakor ni v skladu z nauki Preroka Mohameda in Korana, kajti tam je zapisano, da oseba lahko le prostovoljno sprejme Muslimansko vero in ne pod prisilo.

Zaradi tega naj leti sramota na Turški Otomanski Imperij. Kajti Janičarji so postali elitna vojska Otomanov ter nato napadali in morili svoje Pravoslavne brate na področju Balkana. Otomani so tudi zasužnjili ženske, kar prav tako ni v skladu z nauki Korana. Te ženske se niso poročile s Sultanom, pač pa so kot priležnice živele v haremu in imele z njim nezakonske Krščanske otroke, ki so potem napadali Pravoslavne Kristjane na področju Balkana.

To zdaj počne teroristična organizacija ISIS, ki vojne ujetnike spreminja v sodobne sužnje. 500 let os Pravoslavni Kristjani trpeli po Turki Otomani, ki so glavno mesto Pravoslavnih Kristjanov Konstantinopol spremenili v muslimansko mesto Istanbul, z enim samim namenom: da Otomanski Sultan postane Cesar Rimskega Cesarstva in da Otomani v celoti uničijo Pravoslavno Krščanstvo.

Največjo Krščansko Cerkev v Konstantinoplu, Hagia Sophio, ki je bila 1000 let središče Pravoslavne Cerkve, so na zloben, grešen ter sramoten način spremenili v Mošejo Otomanskega Cesarstva. To pa je največja sramota za Islam. Tega Prerok Mohamed nikakor ne bi odobraval. Prav nasprotno: Prerok Mohamed je prerokoval, da bodo na Koncu Dni osvojili Konstantinopol. Turki zdaj lažejo, da se ta prerokba nanaša na čas, ko je Otomanski Imperij osvojil Bizantinski Konstantinopol. Toda prerokba Mohameda se v resnici nanaša na čas, ki šele prihaja.

Zaradi vsega, kar je zgoraj zapisano, se Sheikh Imran Nazar Hosein se Pravoslavni Cerkvi v imenu vseh Ortodoksnih Muslimanov opravičuje za 500 let trajajočo zlobno ugrabitev največje Pravoslavne Cerkve Hagia Sophia (op. prev: grško : Hagia = Sveta……Sophia = Modrost) ter napoveduje, da bo zoper postala Krščanska in da bo Istanbul zopet postal Konstantinopol (op. prev: po Svetem Cesarju Konstantinu, ki je v poganskem Rimskem Cesarstvu uvedel Krščansko religijo leta 313). To je tudi pravo in legitimno ime mesta, ki ga je uporabljal tudi Prerok Mohamed.

Talibani, Čečeni, narkomanski ISIS in drugi teroristi so norci, ki delajo zlo proti ljudem. Trdijo, da so »priče boga«, a v resnici so navadno zlo, ki delajo sramoto Islamu. Zahodni barbari zdaj vladajo svetu in vsakega, ki ne sprejema njihovega zlobnega sistema, proglasijo za terorista.

Sunni- Shia civilna vojna je prav tako del načrta hudiča Dajjala. Koran prepoveduje zavezništvo Muslimanov z NATO, ki je Zionistična Rimo-Katoliška organizacija, ki je napadla Libijo, Irak in druge države. Bog ALLAH v Koranu prepoveduje takšne vojne, dovoljuje pa zavezništvo s Pravoslavnimi Kristjani.

Sovjetska Zveza ni predstavljala Pravoslavnega Krščanstva, saj je bila komunistična in ateistična država, pod vodstvom obveščevalne službe KGB. Okupirala je Afganistan in bila je ustanovljena s strani Marksistov (Lenin, Stalin..) z namenom uničenja Pravoslavnega Krščanstva. Zaradi tega so se Afganistanci upravičeno uprli okupaciji ateistične in komunistične Sovjetske Zveze. Prava Rusija je Krščanska dežela. Afganistanci so dobili denar in orožje od ameriške obveščevalne agencije CIA, preko Pakistana. Islam je dolžan zavrniti CIA operacije ter njihovo lažno Jihhad vojno, ki jo izvajajo Vahabisti s centrom v Savdski Arabiji. Oni so ena veja Salafistov, ki so pravični Muslimani. Salafistični pravični Muslimani so danes v Savdski Arabiji v zaporu.

Šerijatsko pravo ne dovoljuje mučenja in sekanja glav. To je še ena laž Vahabistov, Zionistov in ameriške obveščevalne organizacije CIA. Božansko Razodeti Sveti Spisi pišejo, da je zdaj človeštvo pred odločitvijo, da sprejmejo Besedo Enega Boga. Obstaja samo ENA verzija Korana in že 1400 let ni nobene druge inačice Korana, saj je Božansko zaščitena. Pogled Muslimanov je, da če človeštvo sprejme Koran kot Besedo Boga, se mu mora podrediti. Kamenjanje do smrti ne prihaja iz Korana, ampak iz Torah, kot stroga kazen za prešuštvo. Koran je ta zelo strog zakon spremenil v javno bičanje (op. prev: Jezus pa ga je popolnoma odpravil, ko je ljudem, ki so hoteli kamenjati prešuštnico rekel: ….kdo med vami je BREZ GREHA, da lahko vanjo vrže prvi kamen…..). Ker Koran zapoveduje prost, pošten in svoboden trg, določa za prevarante strogo kazen sekanja roke.

Bančni Imperij na Wall Streetu je danes ta nepošteni kradljivec. Posoja denar, ki ga sam nima, zanj pa zaračunava visoke obresti. To je uzakonjena kraja. Koliko bankirjev bi zaradi tega po Šerijatskem pravu danes izgubilo svojo roko? Če bi v svetu veljal zakon Korana, bi tajkuni hitro postali pošteni, iz strahu, da bi izgubili svojo roko. Zaradi tega Sheikh Imran pravi, da to ni barbarizem, ampak zelo strog zakon za zagotavljanje poštenosti in preprečevanje legalizirane kraje. Sedanji tržni sistem je sramoten, koran pa za kriminalce ponuja kazen sekanja roke. Ko so vrne Mesija Jezus, bodo diktatorji vrženi s prestola in obnovljen bo pravičen družbeni sistem. (op. prev: to pa nikakor ni ateistični komunizem ustanovljen s stani Karla Marxa, ki je bil v resnici Zionist, in ki naj bi bil podlaga za neo-komunistično diktaturo sistema New World Order).

Prevedla : Radmila Čučak, univ. dipl. ekon