Članek
Kulturni in ekonomski genocid nad ljudstvi sveta in vzpostavitev Evrope
Objavljeno Dec 06, 2014

Ne drži, da so smrtno ogrožene samo rastlinske in živalske vrste, usodno ogroženih je vsaj polovica obstoječih govoric/jezikov na svetu, in z njo polovica omike in raznolikosti življenja na planetu Zemlja. Vodje trenutne civilizacije - ki se drenjajo za kulisami 191 držav - kažejo neomejen smisel za nadaljevanje uničujoče ljubezni, ki jo vodi barbarizem nezaslišane sorte.


Ker je Evropa s takoimenovanimi "zgodovinskimi narodi", ki so se okoristili in okitili z odkritji in znanjem svojih filozofov, umetnikov in izumiteljev, prvo-odgovorna za genocidne svetovne procese - ki zajemajo vse nivoje njenega bivanja in mišljenja, od ekonomskega, političnega do kulturnega - je tako tudi tista, ki mora prva položiti račune, skupaj s pravimi izračuni in rešitvami.


Ker je projekt Evropske Unije v malone vseh perspektivah poskus nadaljevanja doktrine genocida, ki se skriva in preoblači v razne oblike navidezne kulture, moramo odgovornost in naloge Evrope prevzeti ljudstva, ki smo njeno izkušnjo živeli in jo tudi čudežno preživeli.


To, da Zahtevamo odcepitev Slovenije od EU in jo tudi izpeljemo, je zato korak v smeri povezovanja resnične Evrope, Evrope stotin zatiranih ljudstev, kultur in posameznikov v zvezo človeštev sveta prihodnosti. Sveta, v katerem bo kulturna različnost radost, ki nas bogati in ne ogroža. Saj nas v resnici bogati, saj je najlepši in tudi najbolj avtentičen izraz življenja samega.

"Žive naj vsi narodi, 
ki hrepene dočakat dan, 
da koder sonce hodi, 
prepir iz sveta bo pregnan."

--
½ of the world’s 6700 languages are in danger of disappearing. About 96% are spoken by only 4% of world population

http://www.unesco.org/culture/languages-atlas/index.php?hl=en&page=atlasmap