Tečaj fafanja

Objavil/a Roman Vodeb, dne 2014-05-23 ob 10:01:46

Odkar mojo predstavo »Lepotica in psihoanalitična zver« mnogi imenujejo »tečaj fafanja« in odkar gledalke po predstavi ponoči ne spijo, si (med sabo) pošiljajo (»zbegane«) SMS-e in se odločajo, da bodo odslej naprej fafale z užitkom, sem dojel, da ima ta moja predstava močne psihoterapevtske učinke – prej sem bolj mislil, da zgolj jezi feministke/»moškinje«, »normalnim« pa da zgolj »misliti«.

Torej – (pro)feminističnim ženskam ne priporočam, da si to predstavo – npr. današnjo v LJ-Koloseju (ob 20h) – ogledajo, da ne bodo potem pisarila protestna pisma, kakršnega je mojemu menažerju poslala direktorica CSD Trebnje (Tina Plazar), ko je hotela denar za trebanjsko predstavo nazaj. Prav zanima me, če je šlo vsem 14-im trebanjskim CSD-jevkam, ki so si to predstavo ogledale, na bruhanje. Latentno oz. nezavedno foušijo/ljubosumje do »Monice Bikinksy« vem, da so mnoge čutile. Nelagodja je res nekaj, saj gre za duoTRAGIkomično »(pred)terapijo« – t. i. uvodni intervju nekako testiranje, v jaz, kot Sigman Frojdeb preverjam določena libidinalna/seksualna dejstva o bodoči pacientki Monici Bikinsky.

Torej:

»Odmev na petkovo predstavo. Ker ste karte ponujali ženskemu kolektivu,  kot ženske smo se počutile skrajno ponižane. Predstava ni vredna  ogleda in obžalujemo nakup vstopnic. Korektno bi bilo, da nam vrnete denar. Ko boste reklamirali to predstavo vam svetujem, da ste korektni,  ker na način kot ste ponujali predstavo sedaj, svoji firmi delate slabo reklamo.« (Kolektiv CSD Trebnje) 

»Predstava je bila poslastica; tip z mano je sedel s trdim in pokrit z jakno celo predstavo. Ocena 5 zvezdic« (Gledalka, ki si je s prijateljem ogledala premierno predstavo v MB-Koloseju)

»Genialno! Komaj čakam II. dela.« (Gledalec – po predstavi na 1. ljubljanski predstavi)

»Najboljša predstava ever. Fenomenalno! Takoj bi zastavila svoje ime za marketing te predstave! (SMS direktorice marketinga v ljubljanskem podjetju)

 »Monika je petarda!« (SMS gledalca po predstavi v Trbovljah)

»Roman razbija tabuje brez dlake na jeziku, ne slepomiši, ne zavija v celofan, v stilu, kot mu ga daje njegovo visoko inteligentno čelo. Pade čist notr in gledalec se veliko nasmeji in skozi tak "učni proces" nezavedno (na)uči marsikaj, kar mu lahko koristi. To ni klasična komedija temveč prej parodija na zamotane vzorce, v katere smo bolj ali manj vsi vpeti in blagor tistim, ki se zmoremo toliko odpreti in temu smejati :) Kdor si dopusti, lahko ozavesti, predrugači, izboljša svoje delovanje skozi uvide, nadgrajeno miselnostjo ... Pa srečno na poti Življenja!"(zapis gledalke  na Facebooku po predstavi v Medvodah) 

“Sledila je predstava, v kateri sem uživala in z enim očesom skrbela, kaj si mislijo prijateljice. Roman je briljanten, kri ščije od truda, da bi ženskam vcepil čist enostavno logiko, naj bomo ženske, naj sprejemamo od moških in moškim tumba, naj dajejo ženskam. Na kratko povzeto seveda. In Monika! Je tako srčkana punca, s tako briljantno podobo "ženske za ožent", da smo malo goltale slino in vsaka pri sebi ugotovile, kje naših moški ne zadovoljimo "u piko". Že to, da gremo na predstavo, poslušamo in sprejemamo predstavo do konca...je pol zmage!" (zapis gledalke na Facebooku po predstavi v Trebnjem)

Predstavo si v povprečju ogleda okrog 100 gledalcev; in – res je – včasih nekaj (spolno) zafrustriaranih (žensk) predstavo tudi zapusti. Zadnjo, v Trebnjem, nad katero se Plazarjeva tako pritožuje, ni noben zapustil – vse CSD-jevke so bile očitno tako (seksualno) firbčne, da so vztrajale do konca predstave. Po neuradnem poročanju – nekatere gledalke – postale po predstavi (psihično/seksualno) »čisto drug(ačn)e«, seksualno »zbujene« – prej so bile »zasmrčane«). Njihovi možje menda pravijo/razmišljajo, da je bila predstava zanje poučen »tečaj fafanja«.

 

P.S.: Torej – danes, v petek, 23. maja 2014 ob 20. uri v ljubljanskem Koloseju. Če le v Kolosej ne bo pridrlo celo Trebnje, bi se karte morale kupiti tudi na sami predstavi.

 

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
41
Lojz
0
Jun 13, 2014
Zanimiva psihoza: nobeni ni všeč (sem vsevedna torej) in ti nimaš pojma (ker si naredil preizkuse, ki niso všečni). Go, Vodeb, go!
#41
Vlatka Kozlovič
0
May 29, 2014
AD,

zagotovo, že zaradi časa....
#40
Alexio Dickson
0
May 26, 2014
Ja sej, ravno zato make love not war! Vec fafanja bolje je, manj je pobijanja in klanja.
#39
Vlatka Kozlovič
0
May 26, 2014
AD,

ta je ubijal, ker je bil zatežen, zafrustriran....., bolan, pravzaprav!
#38
Vlatka Kozlovič
0
May 26, 2014
Roman,

ni me treba vikat, če sva na Ti. :)

Glede Dajane, nimam potrebe, da delam na njej preizkuse.

Sama Vem, kdo je. Zelo dobro, pravzaprav. Lahko pa rečem, da je Dajana v fazi velike preobrazbe.

Tako čutim.
#37
Vlatka Kozlovič
0
May 26, 2014
Dajana,

ja, "fafanje" je tudi v meni vzbujala velik odpor, ker se lahko najde kakšna druga bolj privlačna beseda. Bolj nežna, bolj intimna in je res stvar dveh. (Ali več, vseeno je...)

A glede na to, da gre svet v k***, si dovolim sprejemati vse mogoče izraze.

In sem jo prerasla, ker sem jo sprejela. Besedo.

Beseda v očeh moških ni zaničevana, kot tudi ženska, ki 'fafa', ne.

Ker moški gledajo na to skozi telesne užitke, ženske pa s čustvene plati.

V resnici je pa vseeno, ali ga ženska 'fafa', ali ga 'potegne' ali ga 'lubčka'. Važno za moškega je, da je zadovoljen.

Seveda se pa strinjam s tabo, da je seks v vseh oblikah, ko sta dva (ali več) zadovoljna, dovoljeno vse, kar si lahko zmislita.

In tudi s tem, da je Cerkev, oz. nekateri njihovi "pridigaši", najbolj pokvarjena, kar se v vezi tega tiče.
#36
Karmen
0
May 25, 2014
Jaz nimam pojma za kaj na tem tečaju gre, Vodeba imam za provokatorja... ampak Dajana, da je že izraz "fafanje" ponižujoč za ženske? Malo pisano bi pogledala tipa, ki bi mi rekel: Me prosim oralno zadovoljiš?!
Kako pa je politično korektno?
#35
Dajana Babič
2
May 25, 2014
Alexio... Po tej logiki... če bi mi manj jedli, potem bi bili otroci v Afriki bolj siti. Pa saj človek ne more verjeti, kaj si nekateri upajo napisat!!!!!!!!!!!!!

#34
Alexio Dickson
1
May 25, 2014
Če bi bilo več fafanja, ne bi prihajalo do teh pokolov žensk: http://www.regionalobala.si/novica/ubijal-ker-ga-dekleta-niso-marala

Ubijal, ker ga dekleta niso marala

Potem ko je ZDA v petek pretresel nov pokol s sedmimi smrtnimi žrtvami, so oblasti sporočile,...
#33
Zlobni
2
May 25, 2014
V meni se utrjuje prepričanje, da se izza nazivov , tako imenovanih strokovnjakov, skrivajo provokatorji pa tudi bolni umi. Tukaj mislim na vse kategorije ljudi, ki nam domnevno, dobro namerno, urejajo življenje.

Vesel bi bil, da g.Vodeb med fafanjem razmišlja na to temo in nam predstavi odgovore, ki so prav gotovo že znani med strokovnjaki.
Verjamem, da bodo dovolj žgečkljivi, da vzbudijo zanimanje dam in gospodov, tudi med opravili, ki so jim ljubi ali pa tudi ne !
#32
Alexio Dickson
0
May 25, 2014
Hehehe
#31
Roman Vodeb
0
May 25, 2014
Vladka, pa dajte vi neko jasnovidnost na tejle Dajani izvest. Pa da vidimo, kaj ven pride.
#30
Dajana Babič
1
May 25, 2014
Vlatka... a dej ga no mir. :)

Kot prvo si nikomur ne dovolim uporabe te besede. Beseda "fafanje" je tipično moška in tipično vulgarna in poniževalna za ženske. Takoj, ko gre v seksu za prevlado ene osebe, pa magari z besedami, je to zame nasilje.

Če vprašaš mene, ni v zvezi s seksom nič, kar bi meni bilo zoprno, grdo ali nekaj, česar bi se jaz sramovala.

Ne dovolim pa nekomu, da me proglasi za zafrustrirano kar pred interneta in kar tako, da me vpraša na blogu: "Če rada fafam". In če takoj ne rečem, ja... potem sem problematična in ne vem kaj.

To, kar počne Vodeb je nasilje, Ravno tako kot Cerkev, ki je naredila iz seksa travmo, da se v bistvu tega ne sme početi oz. samo v temi in takrat ko nihče ne vidi ali takrat, ko se dela otroke.

Seks je popolnoma naravna stvar in nam je dana od Boga v uživanje. V uživanje.

Cerkev je pa daleč od tega, da bi človek v tem užival, sploh pa ženska. Vodeb pa pridiga, da ljudje lahko uživajo samo tako, kot je on določil. To je drugi ekstrem...seksa se lahko samo na njegov način, uporablja se lahko samo njegove besede in če si ženska ne želi oralnega zadovoljevanja moškega, če ženska ne želi čutiti penisa v sebi, je potem zafrustrirana, latentna lezbijka in ne vem kaj...

Kdo mu daje pravico?

Oba, Cerkev in Vodeb si želita kontrolirati žensko v bistvu. Oba sta nasilna, in oba sta popolnoma neživljenjska.

Seks in ljubezen med moškim in žensko ne poznata nobenih pravil in nobenih predalov. Takoj, ko se o tem govori na tak način, se ljudem še bolj zagabi. Pač... smo po Vodebu zafrustrirani... kaj naj.

Ampak Vodeb jih s tem svojim pisanjem in s svojimi predstavami, ki ženskam niso všeč ne bo nič zmanjšal.

Ne moreš ti nobenega človeka spremeniti. Sploh pa ne moreš ti širiti neke svoje vere in razlagati, da imaš samo ti prav, tako kot dela Vodeb.

Vsak ima svoj način in vsak človek drugače gleda na to. To so intimne stvari ljudi, o katerih se ne razpravlja javno na blogu. Pa tudi ne skrivno v spovednici z nekom, ki o seksu pojma nima (mislim na župnika).

To so zelo delikatne, najskrivnejše in najlepše stvari človeka. In če jih nekdo umaže na tak način, kot dela Vodeb, bo dosegel samo odpor. To, kar dela Vodeb, je samo EDEN IZMED NAČINOV življenja in seksa, ne pa NORMA za vse ljudi!

#29
Vlatka Kozlovič
0
May 25, 2014
Roman,

bom kar povedala.

Ženska, ki nasprotuje tej temi, ima težave s tem, sicer ne bi tako pisala.

Enako se je dogajalo, ko so prišli računalniki, mobiteli! večina jih ni hotela, dokler niso spoznali, kaj to zares pomeni. Potem so vsi navalili nanje.

Fafanje je podobno. Najprej se ga braniš, ker imaš neke neumne predstave, da ni to normalno, da je "umazano", a ko to osvojiš, ti je všeč.

Poznam ogromno žensk, ki jim je to všeč. (Brez predsodkov. )

Enim z vsako moško osebo, drugim s samo določeno osebo.

Kdor govori proti temu, očitno tega ni izkusil. In ker ne pozna, ne more govoriti drugače.

P.S.

Je pa odvisno od stopnje spoštovanja in higiene partnerja, moškega v tem primeru, in od medsebojnih odnosov. Pa od želje ženske.
#28
Laščan Zlatorog
0
May 25, 2014
Itak, sicer pa imaš verjetno že na pol napisan lasten blog, če Roman ne bo za to :)
#27
Vlatka Kozlovič
0
May 25, 2014
Roman,

mojo izkušnjo ti povem, a lahko?
#26
Roman Vodeb
0
May 24, 2014
Bog, pomagaj mi!
#25
Alexio Dickson
0
May 24, 2014
Psihonalaiticni koncepti gredo veliko globlje od samega fafanja kurca. S temi vprasanji se ugotavlja odnos hci-oce, kaksno otrostvo je doticna pacientka imela itd . . .
#24
Samosvoja b.p. (brez priimka)
1
May 24, 2014
g. Vodeb ali vi radi fafate? Oprostite, mislila sem, oralno zadovoljujete..na kakšen način? Ste prepiračina, da je vse vredu z vami?;) Svetujem terapije! Žal ne poznam terapevta, ki bi bil usposobljen za takšne priimerke!;)
#23
Dajana Babič
3
May 24, 2014
Vodeb... zelo si domišljav, če misliš, da bom na vprašanje: "Koliko ga radi fafate" odgovorila z "Zelo rada" ali karkoli. Mogoče bi odgovorila v privatnem razgovoru v psihoanalizi, pa spet ne vem, če bi rekla resnico, glede na to, da vem, kako zelo si vulgaren in grob.

Prvič... tvojo psihoanalizo si zadrži v svoji ambulanti in ne posiljuj vesoljnih slovenskih žensk s tem. Ker nobeni ni všeč!

Tudi če bi dobila zastonj psihoanalizo pri tebi, ne bi šla... Kateri moški pa lahko ženski začne razgovor s prvim vprašanjem na tak način? Tudi, če je psihoanalitik, pshiater, psiholog ali karkoli v tem smislu.

To, kar ti počneš je nečloveško in nasilje nad drugim spolom.

Druga stvar pa je, da takoj določiš žensko, da je zafrustrirana, če se ji zdijo tvoje metode "zdravljenja" ogabne. Pa na teh tvojih blogih ni prišla niti ena, ki bi rekla, da ji je to, kar ti počneš všeč... razen Biserke :P.

Ojojojojoj. Imaš stalinistične metode!

Pač... v Sloveniji je 99% žensk zafrustriranih. In? A ti s tvojimi metodami jih boš ozdravil? Ne bi rekla.

Mene bolj zanima, kakšne so ženske, ki jim je všeč ta tvoja predstava. To me resno zanima. Pa če obstaja kakšna, ki ji je to všeč in če lahko dobimo njeno izjavo.
#22
Pokaži več komentarjev
Roman Vodeb
Roman Vodeb
Objavil/a 2014-05-23 10:01:46 (May 23, 2014)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Podkast na YouTube (Roman Vodeb)
Žižek bi se moral bolj potruditi
Sport & Psychoanalysis
Troha ne neha
Zlival sem jezo na Twitterju
Tea Jarc na Kredarici
Anksioznost in hipnoza – 3. del
Tesnoba/tesnobnost (anksioznost) in nezavedno – 2. del
Tesnoba/tesnobnost (in nezavedno) – 1. del
WikiLažija
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
ŠPORT
(20)
LGBT
(17)
ZZZDR
(13)
Freud
(11)
CSD
(6)
RAAM
(5)
geji
(4)
eu
(4)
1968
(4)
MOM
(3)
Film
(3)
FDV
(2)
WC
(2)
SKZP
(1)
Jung
(1)
ONA
(1)
FF
(1)
RTH
(1)
LMŠ
(1)
seks
(1)
self
(1)
DUTB
(1)
sd
(1)
sex
(1)
oče
(1)
mati
(1)
NOB
(1)
SURS
(1)
RKC
(1)
tek
(1)
FSD
(1)
gurs
(1)
OKS
(1)
IŠČI PO ARHIVU
Januar 2022
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj