Razlike med spoloma – poročilo WEF

Objavil/a Roman Vodeb, dne 2014-10-29 ob 11:58:23

Vsi (vsaj) slovenski mediji poročajo, da se je Slovenija povzpela na lestvici enakosti spolov. Razmerje med spoloma oz. vse večja udeležba žensk v politiki in poslu/biznisu se je v zadnjih desetih letih bistveno zmanjšala – beri: zmanjšala se je neenakosti med moškimi in ženskami. Psihotični feminizem je dosegel svoje; svet bo hudič vzel, družba nam gre v malorouničili jo bodo sicer moški, in to moralno neodgovorni moški, ki so imeli kot dečki v primarni družini falično mamo in »evnuhastega« (beri: simbolno kastriranega) očeta, ki ga njihova žena/partnerica/»moškinja« ni spoštovala. Poročilo Svetovnega gospodarskega foruma (WEF) je neusmiljeno. Islandija s svojo lezbično premierko Johanno Sigurdardottir – zapustila je družino (moža in otroke), se ločila in se ponovno poročila s prijateljico – je seveda na 1. mestu. Slovenija pa se je v zadnjih 10 letih povzpela na 23. mesto (za 15 mest).

http://reports.weforum.org/global-gender-gap-report-2014/

 

Slovenski feminizem ima to za uspeh – tudi preofeminsitične/anarholiberalne (slepo-leve) ovce in »moškinje« doživljajo evforično ekstazo. Brezposelnost in posledična (zaradi simbolne kastracije) smrtnost moških (strmo) narašča, nikogar ne zanima; »Kaj potem?!«, si (verjetno) mislijo feministke. Glavno je, da se spola izenačujeta. V vrhu lestvice o izenačevanju spolov so skandinavske držav – kje je se feministke borijo, da bi ukinili WC-je za moške – prizadevajo si, da bi moški urinirali sede na školjkah (vsaj v uradnih WC-jih). (Opomba: Japonska je na lestvici enakosti spolov na 104. mestu!!) Da onstran feminizma stoji znamenito (ojdipalno, kastracijsko, nezavedno) zavidanje penisa, se, od Freuda naprej, ve. Feministke – večina jih prakticira seks z istim spolom, če že niso ortodoksne lezbijke, ki se jim ta »ogabni organ« (penis) na smrt gnusi; če »ga« bi morale fafati (»oralno oboževati«), jih bi kap zadela (normalne ženske »ga« fafajo z užitkom). Svoj patos širijo po družbi že desetletja (oz. tisočletja) – začele so lezbične Amazonke, po 1000-letnem zatišju ga je nadaljevala angleška (nevrotična) sufražetka Mary Wollstonecraft, feministično »psihozo« je pred dobrimi 60-imi leti začela zganjati militantna (eksistencialistična francoska filozofinja) Simone de Beauvoir, »partnerica« Jeana-Paula Sartra (partnerica je bila zgolj na papirju, sicer je bila možata lezbijka - napisala je psihotično feministično bibilijo Drugi spol). Glavne protagonistke feminizma so sedaj militantne lezbijke (poročene z »moškinjo«) ala Judith Buttler – katere so slovenske feministke, se ve in ne bom ponavljal (domujejo na FSD, FF, FSD …).

Feministična ideologija je kontaminirala vso politično levico vso dnevno časopisje (Dnevnik, Delo, Večer, še najbolj pa Mladino). Za Večer sem (zaradi feminističnih lovk) tako letos moral nehati pisati kolumne (bile so neprebavljive za feministke oz. za tandem Vanessa Čokl & Katja Šeruga; višek nesramnosti je bila tale: http://www.rtvslo.si/blog/roman-vodeb/ukradle-so-nam-dan-zena/81625). RTV (MMC) je prežet s FDV-jevski profeminističnimi novinarkami (in novinarji). Dolgoletno bloganje na (sedaj feminističnem) MMC sem moral zaradi teksta, ki je kritiziral lanski feministični projekt Mesto žensk (»Mesto žensk ali (vas) moških?!«) umakniti – bolj rečeno: Lado Ambrožič (varuh gledalčevih pravic) mi je ta povsem korekten blogarski zapis umaknil!?!

Kaj mi preostane drugega, kot da se satirično lotim teh feminističnih nebuloz – npr. s twitti:

»Svetovni gospodarski forum skupaj s Svetovno zdravstveno organizacijo je izdal poročilo o enakosti klitorisa in penisa. SLO je v vrhu! Uauu!«

»Svetovni gospodarski forum WEF je izdal poročilo o anorgazmičnosti žensk/"moškinj" (pri koitusnem sexu) – SLO je v vrhu, takoj za Islandijo!«

»Svetovni gospodarski forum WEF je izdal poročilo o enakosti spolov pri scanju v pisuarj; Izdelava pisuarjev za moškinje cveti. SLO je v vrhu.«

Tu so še satirična Mono/Duo TragiKomična odrska »predavanja« »Sex, Freud in jaz« in »Lepotica in psihoanalitična zver«? Drugi teden, 7. novembra v Cerknici: http://www.cerknica.si/lepotica-in-psihoanaliticna-zver


							 

Za DrugoTragiKomedija »Feministka in psihoanalitična zver« še iščem (»hudokurčno« amatersko) igralko. (Se katera javi?!)

In slovenski feminizem se sedaj mrzlično pripravlja na praznovanje 20. obletnice pekinške svetovne feministične konference (o ženskah). 13. in 14. novembra 2014 se kanijo zbrati na Brdu pri Kranju – kakšnega antifeminista, npr. mene (sedaj, ko ni več Janeza Ruglja sem očitno edini), seveda ne bodo povabile na govorniški oder. Država jim vse to (in še več) financira, in ideološko/feministično enoumje (brez opozicije) bo spet cvetelo.

Jaz pa »sam proti vsem«, »brez veze«, »zvezan« … Dokler izraz »feministka« ne bo postal zbadljivka, kletvica, bo šlo vse narobe. Feminizem nam (moškim in družbi) bo uničil ženske – lezbijke si jih bodo prisvojile.

 

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
12
Andres Zoran Ivanovic
0
May 01, 2015
Slaba lovorika za Islandijo. Država kjer žensko lahko oplodijo s spermo, vendar otroku niti ni potrebno vedeti kdo je oče. Četudi je sperma ukradena naj bi bilo vse to legalno.
Ravno tako je to država, ki ima v zvezi za istospolne podmladek, ki vzpodbuja k istospolnosti. Obenem je to tudi država ki enem od mest želijo uvesti h pouki zavedanje o istospolnih in enakopravnost. Verouk so seveda vrgli ven iz pouka.
Če se Slovenija strmo približuje Islandiji je destinacija za iskanje žensk v Filipinih.
#12
Zlobni
0
Nov 04, 2014
Vrni se v komo malecki, prikrajšan si za pozornost, ko se zbujaš iz blodenj.
Rad ti pomagam, objavi poln naslov in spoznal boš veliko, do tebe prijaznih človečkov!
#11
Alexio Dickson
0
Nov 04, 2014
Ma ti se ne gibljes v mojih krogih ker si homo in gejsha ali lejzbijka! Si si dala operirat genitalije pmala?
#10
Zlobni
0
Nov 03, 2014
Se ne gibljem v tvojih krogih, poišči si drugega, ker nisva združljiva.
Dame so z boljšo opremo :-( in več šarma.
#9
Alexio Dickson
0
Nov 03, 2014
Ocitno ne razumes, da mojga Dicka ne vtikam v moski anus.
#8
Zlobni
1
Nov 03, 2014
Raca ne pa car :-(
#7
Alexio Dickson
0
Nov 02, 2014
The Dickson je car, zapomni si to zloba gejevska!
#6
Zlobni
0
Nov 02, 2014
Osebno ne bom nič prizadet, Alexio D., tudi pisanje me ne moti. Občudujem pa bicepse zgornje nežne dame, ki vzamejo pogled iz kožnih vrečk, ki sta popolnoma odveč na tem krhkem telescu :-(
#5
Alexio Dickson
0
Nov 02, 2014
Na poročilih so danes povedali, da večjih zapletov okoli sprejetja tega novega zakona gejev in lejzbijk ne bo, zakon bo sprejet predvidoma v zacetku novega leta tj. 2015 Katastrofa!
#4
Roman Vodeb
0
Nov 01, 2014
Raznih ideologij je povsod dovolj - izstop iz ideologije je nemogoč. V sodstvo do sedaj nisem drezal. Je pa sodstvo zagotovo kontaminirano s potrošniško/kapitalistično ideologijo "otimanja para od naroda". Sodstvo po tihem zagovarja razlike med bogatimi in revnimi, ker so sodniki/odvetniki bogati.
#3
Alexio Dickson
0
Oct 31, 2014
Čje moj sklep pravilen, to je, da je politika onesnazena s feminizmom (beri: ministrica Kopač je feministka), potem je ta drzava ze propadla, ker jo vodi naveza SMC - FEMINIZEM. Psihoticna ideologija ne more vstopat v ministrstva in druge veje oblasti tudi sodnisko.
#2
Azra .
1
Oct 29, 2014
Ja, svet bo hudič vzel !
#1
Roman Vodeb
Roman Vodeb
Objavil/a 2014-10-29 11:58:23 (Oct 29, 2014)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Zlival sem jezo na Twitterju
Tea Jarc na Kredarici
Anksioznost in hipnoza – 3. del
Tesnoba/tesnobnost (anksioznost) in nezavedno – 2. del
Tesnoba/tesnobnost (in nezavedno) – 1. del
WikiLažija
Agresivnost
Razočarana gospodinja Liza Kurtz Potrebuješ
Dijaški protesti, globe ...
Tožarjenje
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
ŠPORT
(19)
LGBT
(17)
ZZZDR
(13)
Freud
(10)
CSD
(6)
RAAM
(5)
geji
(4)
eu
(4)
1968
(4)
MOM
(3)
Film
(3)
FDV
(2)
WC
(2)
DUTB
(1)
sd
(1)
sex
(1)
oče
(1)
mati
(1)
NOB
(1)
SURS
(1)
RKC
(1)
tek
(1)
FSD
(1)
Jung
(1)
gurs
(1)
OKS
(1)
SKZP
(1)
ONA
(1)
FF
(1)
RTH
(1)
LMŠ
(1)
seks
(1)
self
(1)
IŠČI PO ARHIVU
Oktober 2021
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj