Resnica o fafanju, spermi, kunilingusu, seksu …

Objavil/a Roman Vodeb, dne 2013-12-15 ob 11:54:48

Prejšnji teden sem imel dve super ponovitvi MonoTragiKomediji v hotelu Mons. Ko sem (na to temo) »predaval« učiteljskemu zboru neke šole, sem seveda zbral »soft« (mehkejšo) verzijo, kar se je izkazalo kot »balzam« za (razdraženo) žensko dušo. Malo sem pač ovinkaril in nisem povedal vsega. Ženskam – po mojih izkušnjah – najbolj paše poslušati »ovinkarjene okrog seska«. Najbolj strižejo z ušesi, ko govorim o fafanju, okusu sperme, depilaciji (faličnih/črnih) kocin in podobnih rečeh ...

Svoje teoretsko MnonoTragiKomično soliranje, torej »predavanje«, zabelim/začinim/popopram (dodam nekaj čilija) oz. pocukram z vložki – pa ne »damskimi« pač pa »porno-teoretskimi«. Nič si ne izmišljujem, vse je res oz. je vezano na resnične dogodke oz. resnična in legitimna moja teoretska razpredanja.
Pred par leti so me v neki (ženski) reviji naprosili, če lahko odgovorim na naslednje vprašanje: »Za dober seks so nujne spremembe. Spletna raziskava, ki pa ji gre verjeti zgolj pogojno, je pokazala, da dve tretjini žensk ne marata oralnega seksa, a to prva tretjina vseeno počne, vendar samo zato, da zadovolji partnerja, drugi tretjini se gnusi. Gre pri tem za moralni ali higienski problem?«
Moj resen teoretski izliv se je glasil nekako takole: »Prav odnos do penisa 'razgali' žensko oz. njeno razrešitve Ojdipovega oz. kastracijskega kompleksa, ki se dogodi v otroštvu vsake deklice. Žensko prakticiranje oralnega seksa ('fafanje'), ali pa vsaj fantaziranje o tem, razgalja neko njeno karakterno oz. vedenjsko paradigmo – razgalja njeno bodisi faličnost ali pa feminilnost. Tiste ženske, ki so svoj Ojdipov oz. kastracijski kompleks – torej tudi infantilno soočenje z anatomijo moških genitalij – razrešile tako, da se v odraslosti zgledujejo po moških (faličnost), moški penis predstavlja epicenter njenega nelagodja in njene (nezavedne) zavist, ki je navadno prav zaradi obračanje želje v svoje nasprotje, začinjeno tudi z gnusom. V ozadju torej tiči infantilno zavidanje penisa, ki je v osnovi nezavedno. Soočenje s penisom in eventualno 'normativno' oralno oboževanje oz. ljubkovanje, faličnim ženskam predstavlja tegobo oz. nujno zlo seksualnega odnosa z moškim, s katerim navadno moškega osreči. Nekaterim vsiljivim moškim pač uspe prepričati oz. prisiliti oz. naprositi žensko tudi v oralne prakse – kar ji lahko na trenutke (ko posedujejo določeno 'moč' oz. 'oblast' nad moškim) celo prija. Ženske, ki so bile že kot neizkušene najstnice nekako pahnjene v oralni seks – ker je to pač norma današnjih spolnih praks – in ga v odraslosti zgolj nerade prakticirajo, s tem 'odnosom do penisa' posredno izpovedujejo, da se je zavidanje penisa preko gnusa prelevilo v zgledovanje po moških in kopiranje njihovih vedenjskih vzorcev. Ženstvene ženske pa so se kot deklice 'sprijaznile' s svojim 'hendikepom' oz. 'primanjkljajem' enega organa in si ta organ (penis) v odraslosti strastno želijo in ga obožujejo ter ljubkujejo če je le mogoče, torej tudi zavestno. Oralni seks zanje predstavlja užitek: končno lahko vase sprejmejo tisto, kar si že od nekdaj želijo – zavestno in nezavedno – pa še moškega imajo pod kontrolo, saj se zvija od naslade. Gnus oz. odpor in nelagodje ob eventualnem prakticiranju oralnega seksa po drugi strani tudi pomeni nezavedni odpor do želje po penisu, ki jo ima (željo namreč) vsaka (heteroseksualne) ženska – higiena je za celotno razumevanje psihološkega konteksta torej nebistvena. Gnus se torej ne napaja zaradi (ne)higiene. Pri gnusu gre za nezavedni odpor do želje po penisu… Tista tretjina žensk, ki v oralni seks ne pristaja, v svojem 'uvajalnem' seksualnem življenju pač ni naletela na dovolj vsiljivega moškega, v katerega bi tudi dovolj zaljubljena, da bi mu izpolnila to 'večno' željo. Prav odnos do penisa in njegovega sprejemanja predstavlja ključno točko razumevanja ženske seksualnosti. Ob koncu velja še omeniti, da menda (kot kažejo ankete – če je to sploh mogoče anketno raziskati) ena četrtina žensk, ki prakticira oralni seks, pusti vase tudi ejakulacijo oz. spermo tudi pogoltne.«

Ta kontekst sem razložil tudi v enem od poglavij svoje zadnje (konroverzne) knjige O spolu (http://www.romanvodeb.com/) ki jo (znižano na 15 Eur) lahko kupite ravno v Monsu – pa še kakšno »odpiljeno« posvetilo vam (s podpisom) lahko v knjigo dopišem.

 

V MonoTragiKomičnem (odrskem) »predavanju« pa stvari »pocukram«/zabelim/popopram – vpeljem tudi ananas (ki izboljša okus sperme) – pa »gnojni izcedek« oz. »smrkelj« in/oz. (hranljiv) »cedeči se sladoled«, ki »plemeniti žensko misel«. Razložim tudi razlike v (ženski) afiniteti do »goltanja/požiranja sperme« in seveda dodam interpretacijo znamenite, skoraj vsesplošne (moške) afiniteti do ejakulaciji v (ženska) usta. Vse skupaj zavijem v šalo, da slučajno pri kakšni seksualno zavrti ženski ne pride do bruhanja, ker se mi je na enem »predavanju« (v »vaški skupnosti«) že skoraj zgodilo. In takšnih, seksualno zavrtih žensk, je potem sram zapustiti dvorano, in »(po)trpijo« do konca, na mene, oz. na »Sigmana Frojdeba« pa so jezne do konca svojih dni, in še po smrti.

 

Torej: če si hočete/želite – sebi in partner/ju/ici – popestriti veseli december pridite v torek, 17. decembra ob 20. uri v hotel Mons – karte (za 7,50 Eur) si prej rezervirajte na GSM: 040 33 66 72 ali anton@zimske-urice.si.    VABLJENI!

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
10
Mjuzikl
1
Feb 03, 2014
Pa še freudovsko čitanje glasbe in glasbenih videov https://www.youtube.com/watch?v=I4hvEVFkbM0&list=PLkHPPpAaV6zavODiMRhuhGPQpChZL_4bi
#10
Alexio Dickson
0
Dec 19, 2013
Njen bivsi trener, Mazza al Mici :D
#9
Vlatka Kozlovič
0
Dec 19, 2013
Alexio Dickson,

mogoče pa res.... Kdo pa naj bi bil njen junak?
#8
Alexio Dickson
0
Dec 17, 2013
Tina Maze ima probleme s seksom, odkar ni vec njenega Junaka ne dosega vec zmag na smucanju! :D
#7
Rado K
0
Dec 16, 2013
Ah ta oralni seks.
Ne vem, če ni precenjen. Saj ne rečem, tu in tam, če je razpoloženje obojestransko. Kraj odnosov je pa vendarle, če ga daš na pravo mesto.
#6
Vlatka Kozlovič
0
Dec 16, 2013
Ja, bi rekla, da to izhaja vse iz vzoje. Če imajo starši normalne odnose in so seksualno odprti, potem je tudi njihov optrok normalen in odprt do seksualnosti. In torej spoštljiv do nasprotnega spola. V vseh oblikah.
#5
Roman Vodeb
0
Dec 15, 2013
Afiniteto do oralnih praks imajo ljudje z normalnim otroštvom - in brez vpliva kakšne radikalne antiseksualne ideologije (npr. krščanske). Če pa je imela hčerka probleme z očetom - npr. če ga ni imela, ali če je bil "preveč slab" - ali če je imela "strogo" aseksualno oz. konzervativno mamo, ki je hčerki celo otroštvo/mladost govorila: "Kurba pa že ne boš!", ali če je deklica doživela spolno zlorabo (ki je ni predelala), ima lahko probleme s fafanjem in tudi s kunilingusom (izvajanim na njej) - in seveda z orgazmom.
#4
Vlatka Kozlovič
0
Dec 15, 2013
Če nekoga resnično ljubiš, ti je vsak del telesa ljub. In ga lahko ljubkuješ. Bolj umazane, so ponavadi roke, ki so vedno zunaj. Celo obraz je lahko bolj umazan od spolovila. Obraz je vedno odkrit in na "udaru" vsem mogočim vremenskim razmeram kot tudi vsem nesnagam.
Spolovilo pa zakrito z oblačili, spodnjim perilom. In če se umivamo redno, sploh po "uporabi", je vedno čisto, pravzaprav.
Jaz mislim, da si ljudje pogosteje umivamo spolovilo kot obraz. Vsaj če sklepam po sebi. Obraz si umijem zjutraj in zvečer, ostalo pa po "potrebi". Torej? Kaj je bolj čisto? ;)
#3
Neda
4
Dec 15, 2013
Kot ženstvena ženska potrdim, da ananas res spremeni okus sperme :)
#2
Miki in Ranko
1
Dec 15, 2013
Točno tako, vse je perfektno obrazloženo v vzgojno-izobraževalnem spotu Mikija in Ranka za odraščajočo mladino in tiste, ki so ta predmet v šoli šprical
#1
Roman Vodeb
Roman Vodeb
Objavil/a 2013-12-15 11:54:48 (Dec 15, 2013)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Dijaški protesti, globe ...
Tožarjenje
Samo JA je JA in NE je NE?!
Moje portretiranje
Intervju – o marsičem (»Roman Vodeb Live«)
Roman Vodeb 'Live' - o marsičem
Mila Alečković in v teorije zarote ukleščena Srbija
Cepljenje in teorija zarote
Trojni umor
Kako cenzurira DELO
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
ŠPORT
(19)
LGBT
(17)
ZZZDR
(13)
Freud
(10)
CSD
(6)
RAAM
(5)
1968
(4)
geji
(4)
eu
(4)
MOM
(3)
Film
(3)
FDV
(2)
WC
(2)
mati
(1)
NOB
(1)
SURS
(1)
RKC
(1)
tek
(1)
FSD
(1)
gurs
(1)
OKS
(1)
SKZP
(1)
Jung
(1)
ONA
(1)
FF
(1)
RTH
(1)
LMŠ
(1)
seks
(1)
self
(1)
DUTB
(1)
sd
(1)
sex
(1)
oče
(1)
IŠČI PO ARHIVU
April 2021
PTSČPSN
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj