Članek
SMO LAHKO ŠE MIRNI PO VSEH VSAKO DNEVNIH NOVICAH
Objavljeno Mar 11, 2015

Kaj vse se dogaja v tej naši državi, slavimo kot najbolj skorumpirana država, vsaki dan sveže novice o preiskavah in o korupciji samih pomembnih politikov, profesorjev, obsodbe umetnikov, novinarjev, prekupčevalcev in na vse zadnje tudi sodnikov. Na svobodi se sprehajajo obsojenci, kriminalci, skorumpirani mafijci, ekonomisti, bančniki, poslovneži, odvetniki in še in še bi lahko našteval.

Kam nas pelje vse to, kaj o vsem tem razmišljate vi sodržavljani, ljudje dragi, kako dolgo bomo še prenašali vse te kozlarije, predno se bomo odločili in vzeli stvari v svoje roke. Ne moremo dopustiti, da nam državo vodijo skorumpirani politiki, obsojenci, tatovi! Čas je, da se počasi pričnemo pripravljati in da ljudstvo prevzame oblast v svoje roke. Zamenjati vlado nima nobenega smisla, vsaj ne v tem sistemu, ki nas vse ubija in siromaši.

Predhodno pa moramo zahtevati od sedanje oblasti, novo ustavo, na katero bomo ponosni in da nam bo nudila dostojanstvo, novo zakonodajo, ki nas bo ščitila in bo pravična do vseh državljanov, zahtevati novi sistem demokratičnega socializma, kjer bomo vsi enakopravni, socialno varni, ustvarjalni, zaščiteni od korupcije, iskoriščevanja in izsiljevanja raznih sodnih izterjevalcev.

Če nas ne bodo uslišali, je potrebno zahtevati, da se razpusti vso garnituro politikov, na lokalnem in državnem področju, oblast pa prevzame ljudstvo. Bomo zmogli, spoštovani državljani ali se pustili, da nas popolnoma uniči vsa ta skorumpirana drhal, odločitev je na vas!!!

ŠE VELIKO ZANIMIVIH PRISPEVKOV IN ZANIMIVIH KOMENTARJEV

PRIDRUŽI SE NAM IN KLIKNI NA POVEZAVO

https://www.facebook.com/groups/1522147691378119/

Fotografija osebe Romano Rajkov.
KJE VAS ČEVELJ ŽULI  https://www.facebook.com/groups/1522147691378119/