Članek
2015 / 2016 ‪‎SLOVENIJA‬ zaseda PRVO mesto kot najbolj ugodna država v ‪‎EU‬
Objavljeno Oct 09, 2015

Po rezultatih Times Higher Education (THE) World University Rankings 2015 / 2016 ‪#‎SLOVENIJA‬ zaseda PRVO mesto kot najbolj ugodna država v ‪#‎EU‬ za študente v povezavi s kvaliteto študija.

Naj se malo nahecam. Vir je angleški. Migranti pa vsi naj bi prišli v Europo študirat in ne delat. Da ne bo pomote, prav angleški in ZDA viri so bili prvi, ki so zaželeli dobrodošlico migrantom v Nemčijo. Kako se Nemčiji godi danes, in kam bi rada sedaj kar čez noč poslala odvečne migrante pa vendar vemo. Torej Wellkomen in Slovenija, he he.

Podpiram pomoč pravim in legalnim beguncem, da ne bo pomote, ne podpiram pa dejstva, da je med njimi veliko migrantov in ISIS iztirjencev, ki se bodo razkrili prav kmalu. Evropa pa kot, da očitno ne ve v kaj se spušča, ignorira resnico in realnost. Američani pa že nekaj časa skrbijo za promocijo, ki se prav v tem pisanju nanaša na Slovenijo, je pa še veliko drugega njihovega sranja, s katerim želijo zamegliti oči javnosti pred svojimi sranji, ki ga počnejo že nekaj let. Sedaj pa so se spravili še na Evropo.

Golazen, da jim ni para, svojo zemljo so izčrpali do golega in sedaj rovarijo povsod po svetu, kjer je še kaj neizkoriščenih teh naravnih dobrin. Ker jim je Rusija nedostopna in bogata po surovinah, lazijo povsod, kjer se da še kaj izčrpati in uničiti ta planet...

Če poskušamo stvari pojasniti z najmanj besedami. Vendar je treba vedeti, da so ameriški načrti, ki se nanašajo na Europo in posredno na Slovenijo primerljivi s šahovsko partijo. Gre za izkanje nasprotnikovih slabih točk. Slovenska politika je ena taka slaba točka, kajti se ne odziva na najbolj primeren način.

Smo torej potencialna tarča. Tudi Junkers je komaj sedaj dvignil glas v imenu ES.Le poglejmo, kako je nerodna Angela Merkel, ko prelaga odgovornost na za begunsko krizo na ostale članice ES, je pa prav sama najbolj zaslužna za nastalo nestabilno situacijo v Europi.

Obama oz ameriška administracijua je že pred parimi leti izognila Merklovo z njo pa tudi nemško finančno politiko posmehu, saj so se zavedali izrednega pomena le te pri oblikovanju in usmerjanju evropske politike in gospodarstva.Vse to pa se je dogajalo pred Špansko in Grško krizo, nekako z začetkom napadov na Libijo, oz pred zamrznitvijo odnosov ES z Rusijo.Pri tem so vzeli Ukrajino le kot pretvezo.

Gre torej za manj ali več odkrit namen ZDA , kar zadeva popolno destabilizacijo ES, ter onemogočanje vzpostavitve Euro_Azijske skupnosti, kot cone miru in sodelovanja. Slovenija je pa tu lahko pomemben delček, kljub naši majhnosti, saj pomembne prometne poti vodijo prav prek slovenskega prostora.