Članek
Namesto zapravljali za referendum, bi rajši pomislili na naše lačne otroke...
Objavljeno Dec 02, 2015

Ker jim je toliko, da zavarujejo Slovenijo, sedaj še, da zaščitijo otroke, le pred čim, me zanima, le pred kom? Nocoj poslušam po tv. in upam, da to oddajo preverjeno gledajo tudi zagovorniki referenduma. Veliko se govori o zlorabi otrok, v naših tako zvanično opevanih in urejenih hetero družinah, z biološkimi starši.

Groza me je, ko poslušam to oddajo, zgražam pa se nad vsemi odgovornimi službami, ki niso bile dovolj pozorne na ta gnusna dejanja in ukrepale, dopuščali so, da so bili otroci trpinčeni še naprej. To pa se dogaja tudi danes. Na to naj opozarjajo ti iztirjeni desničarji, če se jim gre toliko za otroke in ne, da se borijo z vsemi štirimi proti tem družinskem zakoniku. Sicer pa namerno nastopajo z pretvezo in napačno propagando o skrbi za otroke, v resnici želijo le ovirati istospolne do enakopravnosti in to jim je cilj uničiti, pravi zaplankani egoisti.

V Sloveniji je lačnih dovolj otrok, ki nimajo kaj jesti, trga se mi srce in oni gredo zapravljati tako visoke zneske za nepotreben referendum, namesto, da bi ta denar namenili in nahrani vse te lačne otroke. Za nič se jim ne gre, za otroke sigurno ne, gre pa se jim le za dosežek svojih ciljev, dobrega imena Janše, stranke in za njihovo nadutost, o načelih ne bom govoril, ker jih ne poznajo in jim niso dorasli. Dejansko so to v dušah umazani in preračunljivi ljudje, kot sva svojat klerov RKC. Resnično, Bog se jih usmili, saj ne vedo kaj delajo...

zapis: romano r.