Članek
Svinjarija, ki jo spremljamo že dolga leta v zdravstvu, do kdaj zavraga še, do kdaj?
Objavljeno Mar 26, 2016

PREBERITE IN OGLEJTE SI PRVO POSNETEK NA POVEZAVI!

24ur.com - UKC Maribor: Milijon in pol evrov za anesteziologe, težava pa še naprej ostaja

Šef mariborskega kliničnega centra Gregor Pivec bo Mihi Pogačniku v petih letih plačal več kot sedem milijonov evrov za 22 anesteziologov. S poslom naj bi zaslužil več kot vsi hrvaški anesteziologi skupaj na leto. Operacije pa še naprej odpadajo, naši odhajajo v tujino.
Korupcija, ki se dogaja v našem zdravstvu, je očitno ne moč ustaviti. Kaj delajo naše nadzorne službe, da se vse take nepravilnosti ugotovijo šele potem, ko je pokradena že velika vsota denarja. Očitno so jim tudi sami v pomoč!
IN TO NEKDNJI SVETOVALEC VLADE, ZAMISLITE, KAKEGA POKVARJENCA SO IMELI NA VLADI ZA SVETOVALCA. ČE SO IMELI TAKE SVETOVALCE V VSEH NAŠIH VLADAH, POTEM NI ČUDNO, DA SMO TAM, KJER SMO!

- komentar na članek

Dragi moji, vsi prav dobro vemo, kaj počnejo vsi ti sekreti, ki imajo moč v raznih državnih sektorjih, pa kjerkoli že! Ne vem in po eni strani ne razumem ves ta slovenski narod, da se ne upre vsej tej svinjariji in temu sistemu, ki dovoljuje peščici pokvarjencem prav vse.

Pa saj jih ni toliko, te pokvarjene elitne nesnage, ki nam maže to deželo, da se jih ne bi dalo ukrotiti in spraviti za rešetke, le voljo bi morali pokazati, mi državljani, če se ne zganejo tožilstva in sodišča...,vzeti bi si morali tudi nekaj svojega dragocenega časa, da napravimo red v naši družbi. Ne recite mi, da se ne da, zaradi raznih varnostnih služb in političnih povezav, pa kdo nas lahko ustavi, družba moja, kdo, policija? Ja pa kdo za vraga ima največ pravice v tej deželi, če ne ljudstvo, kdo?

Ma dajte no, ne bodite taki bojazljivci, v tem, tako zmešano uničenem in natempiranem času. V tej razpuščeni družbeni ureditviji, ker so vsa ustavna pravila in zakoni v razsulu, bi nas podprla tudi policija, kaj ni tudi v tem sektorju vse narobe, stavke in razgovori se vrstijo, nič zdravega, pa ni nihče sposoben več doreči!... Vse se da, če se le hoče in če bi pokazali dovolj volje, le te pa manjka pri našem ljudstvu.

Vsi prelagate te zadolžitve na druge in pričakujete, da se bo našel nekdo, ki bo pokrenil stvari v pravo smer ali priletel bogec iz nebes. Ne bo!!!..., zapomnite si!..., dokler ne boste sami stopili pred ogledalo in se vprašali, KAJ PA ZAVRAGA JAZ SAM NAREDIM, ZA OZDRAVITEV TE DRUŽBE?

Ko boste našli in prišli iz pred ogledala z jasnim odgovorom, bo šlo pa tudi nam vsem in naši družbi na bolje, vse do tega trenutka, pa boste znali le javkati, se repinčiti in bili ogorčeni z dneva v dan, le vse bolj in nikakor ne manj! Naredite že končno nekaj od sebe, spravite se v red, kot so se znali mladi fantje, ko so morali v borbo s puškami, nam zaenkrat o tem še ni potrebno razmišljati.

Vklopite možgane, le to potrebujete in malo vašega prostega in dragocenega časa, saj ne boste večno v tej kolobociji, ki nas duši in nam ne da več dihati...