Nekaj besed o meji med Hrvaško in Slovenijo

Objavil/a Romano Rajkov, dne 2017-07-01 ob 16:47:21

Jasno se ve in že vrabci čivkajo, kako je z Jadranskim morjem, le Hrvat se tega še kako zaveda in ne spi, on le budno spremlja vso situacijo z mejitvami na sosednje države, z morjem in na suhem. Nihče od vseh politikov, ne v Črni Gori, ne v Bosni in ne Sloveniji, ni bili toliko razgledan in ne poučen, da bi opazil in ugotovil tezo ureditve Jadrana po razpadu Juge, o kateri v videu omenja Srečko Prislan, pa ne prvič, prisluhnite mu! Posnetek je pod zapisom objave -  https://youtu.be/hsnTncOM_ho

Tudi sodišče arbitrov so le molčali, ker so si tako zagotovili delo in dober zaslužek. Hrvatje, ki pa so pametni, res pametni, prefrigan narod, vsaka jim čast!..., le oni so in to ne prvič znali ponovno poskrbeti za sebe!..., si pričeli lastiti morje na severu in jugu in ne samo, kar zasega njihovega področja, šli so naprej, mi pa ne znamo poskrbeti še za tisto, kar imamo. Še več in vedno več so nas kradli, skozi vsa leta pritajeno uhajali v notranjost našega ozemlja na celini in si kasneje pričeli lastiti, v celoti tudi piranski zaliv. Le naši vsi politiki, slepi zajci, so pa le kimali-ignorirali in se nosili, kot petelini, češ, da imajo na skrbi-pod kontrolo, ta mejni problem!..., v resnici, pa se jim je fučkalo za vse skupaj! Kakor že tudi za časa Juge, ki so tudi ves čas dopuščali, da Hrvat krade, krade in si prisvaja vso Istro. Janša je sedaj tako hudo pameten, ko pa je bil predsednik vlade pa nič od nič. Veliko bi se dalo napisati o mešetarjenju z orožjem!..., za naše orožje prodano hrvatom, bi lahko pridobil vrnjeno vse, polovico Istre, kar nam je bilo odtujeno po 2. sv. vojni, pa so bile takrat bolj pomembne nemške marke, kot vrnjeno ozemlje.

Sram vas je lahko vso politično gamad in zaslužite si vsak oreng šamar, če ne kaj hujšega, o tem rajši ne bom pisal, ker mi gredo dlake pokonci, če samo pomislim, kaj vse bi lahko naredila naša oblast, pa ni bila sposobna. Vsi prav dobro veste, do kje je segala pred drugo sv. vojno naša Slovenija na morju, poglejte na zemljevid malo niže, pa ni to ni bilo dovolj, tem hrvaškim parazitom. Morda bi imel le še eno vprašanje za vse!..., koliko hrvaških državljanov se bori, da ne ostanejo na slovenskem območju in ta teza zgovorno nakazuje, da se ta hrvaška gamad prisvaja naše ozemlje. Ne lastijo pa si ozemlja in morja samo v Sloveniji, vsaj kolikor je slišati, imajo z njimi probleme tudi Srbi in Bosanci povsod, na kopnem, večino vas pa tudi ve, kako mali košček morja zasega bosanska obala in tudi tam hlastajo in jim želijo zaseči še tisti mali košček slanega peska in vode, da Bog da in jih zalije z morjem, da ga bodo končno siti.

Žalostno, da naše politične mone, še kak hujši izraz si zaslužijo, prodane riti, brezjajčni praznoglavci v vseh teh letih le pametujejo in zapravljajo denar, se petelinijo in poslušajo le Evropo, Amere in boh nedaj še komu prisluhniti, ki ve morda kaj več, čeprav ni javna osebnost in bi bilo za našo družbo in državo prej koristno, kot, da le sami pametujejo in iščejo nasvete pri ljudeh, ki nam prej škodijo, kot koristijo.

KAR OGLEJTE SI RDEČO TANKO ČRTO, DO KJE VSE JE SEGALA NAŠA SLOVENSKA MEJA, ŠE PO DRUGI SV. VOJNI IN RINEJO KAR NAPREJ, NIKOLI JIM NE BO DOVOLJ!Naši prepametni politiki so s svojimi predlogi, ki so jih dostavili takrat arbitrom dopustili in bili ves čas le v posmeh tej hrvaški požrešni politični gamadi, ki se že nekaj let pasla po našem zalivu in še kje na celini. V posmeh so bili tudi, ko so dali Hrvatom zeleno luč za članstvo v EU. pa še kje in očitno bo še naprej naš Francelj v posmeh, pa ne samo Hrvatom, temveč vsej svetovno politični eliti pretkanih lobistov, ki jih je veliko tudi med politiki. Pisal si o tem Srečko že prej pred arbitražo, opozarjal, pa te nihče ni slišal, kaj še, da bi te bral, ni šans!..., to tudi sam omenjam že ves čas, da ljudje in politične nesnage, vse premalo berejo, premalo sledijo raznim zapisom, kakor tudi zapisom o novem sistemu, ki nas lahko reši pred svetovno elito parazitov kapitala, samo je tako, kot bi metal bob ob steno, Slovencelj, kot Slovencelj, češ, kaj boš ti pametoval, če smo pa vsi mi prepametni.

Za politike je pri nas že dolgo znano, da so zaverovani le v svoje znanje, njih ponos pa je že do skrajnosti omejen, pamet, ki pa še zdaleč ne ustreza dobremu, razgledanemu in sodobnemu politiku. Naj se še toliko ozirajo po svetovni politiki, se očitno tega ne bodo nikoli naučili!..., zakaj, ker se imajo sami za prepametne Franceljne, ne zavedajoč se, da so samo purani z dolgimi vratovi in ne pošteni goljufi...

Še nekaj besed  na isto temo, le nekaj dni za tem zapisom zgoraj!

Slovenski politični kljukci zagotavljajo trdno odločenost za enotno spoštovanje arbitražne sodbe in njeno implementacijo o dialogu s Hrvaško ter ob obveščanju Evropske komisije, je po srečanju povedal pametni Cerar. Slovenija naj bi bila v procesu odločna in preudarna. O Bože, smo pa res preudarni, zato le izgubljamo iz leta v leto več svojega ozemlja in državljane, samo tem pametnjakovičem se jebčka, kako potekajo meje po kopnem in se zadovoljivo smeškajo, ker naj nam bi bilo začrtano malo več morja kot smo pričakovali. Ne zavedajo se, da nam je kradeno tudi v zalivu in vidi se, da so se hudičevo malo trudili in pred arbitražo niso dovolj poskrbeli in dostavili dokumentacije, ki jasno govori, da sta Savudrija in zaliv v celoti slovenska in ne od Hrvato

Samo njim to malo mar, če naša država spet izgublja, na kopnem in na morju. Naš Borči bi rad samo dialog s Hrvati in malo flintanja z damami, pa če mu vse poberejo, pamet so mu Hrvatice že zdavnaj odpeljale z morjem vred!... Pisatelj Boris Pahor ima čisto prav, ko zagovarja tezo, ki je marsi komu jasna, še zdaleč pa ne našim politikom že vsa leta. Nič ni čudnega, da Hrvatje manipulirajo z nami že mnogo let in ne samo sedaj, o tem bi se lahko pisala že zgodovina, zakaj?..., ker opazijo, da jim gre to dobro od rok in da našega vrha naivnih politikov ni težko prepričati in da vedno popustijo pri kakršnih koli državnih odločitvah, kakor tudi sedaj z to mejo. Ne razumem na kaj so toliko ponosni, predvsem predsednik Pahor, ne zavedajoč se, da po tem predlogu arbitrov, Slovenija spet veliko izgublja na suhem in na morju, pa se Hrvati še vedno borijo in ne popustijo, zakaj tako?..., ker je to njih taktika, ki pa jo naši pajacki ne bodo nikoli dojeli.

Pri Hrvatu pa je vedno tako, kot pri vsaki stvari, ko se pogajajo, če rata, rata, če ne so pa vrata pravi stari pregovor, probajo in uspelo jim bo, tako ali drugače, izgubljamo vedno le mi, Slovenija in to zaradi nesposobnih pogajalcev sedaj in leta nazaj. To ubogo državico bodo zafurali slej kot prej. Spomnite se, da tudi predhodniki niso bili nič boljši, kar se tiče urejanje meja z Hrvati!..., ne Pahor, ne Drnovšek, še manj Janša, ta nas bi že davno v celoti prodal in dobro pokasiral, kot pri orožju nemške marke.

In da ne omenjam v času socializma, Kardelja in Dolanca, ki so jim prepustila polovico Istre in to me boli še bolj kot sedaj ti metri morja, že takrat so veliko zajebali, sedaj pa se nadaljujejo svinjarije še kar naprej, nikoli konca z prodanimi politiki-funkcionarji in ne z temi pogoltneži Hrvati, da se enkrat nasitili te zemlje in zalili polna grla s to slano vodo, da bi jo končno bili že siti, gamad hrvaška!

 

Komentar dneva - Srečko Prislan - YouTube

O meji s Hrvaško.

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
2
Romano Rajkov
0
Jul 04, 2017
Dobili virtualni nateg, dobro razmišljaš Stoyan, bravo za lep komentar...
#2
Stoyan Svet
2
Jul 04, 2017
dober zapis Romano, ampak glede na to, da so Hrvati naš bratski narod se morajo tega samo še zavesti, pa bo spet vse v božjem redu.
Ta arbitražni sporazum je čista pušiona, mi smo izgubili še nekaj ozemlja in za povračilo dobili koridor, ki ni naš ampak hrvaški, skratka dobili smo virtualni nateg.
Drugače pa na splošno; kdor ne deluje po sistemu bona fide mu je na koncu odvzeto vse tisto, kar še ima.
#1
Romano Rajkov
Romano Rajkov
Objavil/a 2017-07-01 16:47:21 (Jul 01, 2017)
Starejša objava Novejša objava
Komentar dneva - Srečko Prislan - YouTube

O meji s Hrvaško.

ZADNJE OBJAVE
Pomagaj mi biti to kar sem!
Smo družba humanih državljanov in na to smo lahko ponosni!
Včeraj naj bi praznovali svetovni dan otrok, bitja naše prihodnosti, življenja!
Kaj lahko izberemo iz vse te včerajšnje štorije shoda, pred Prešernovim spomenikom
ŽIVIMO V ZAVAJAJOČI- DRUŽBENI UREDITVI, KI NAS NA VSEH PODROČJIH LE LAŽE!
Na tematiko, ki je bila objavljena pred dnevi in o sporazumu, podpisu migrantske deklaracije
Skrajni čas, za izstop iz morilske zveze NATO!..., do kdaj bomo še sodelovali v morijah?
Kako v vlado, biti moraš FAJN POKVARJEN, kriminalec ali obsojenec, le tako se ti lahko uresničijo sanje.
Uničimo barbarstvo neoliberalov, ki ga moramo prenašati največ, preprosti državljani!
Zastrašujoči pogledi na osiromašeno bitjece!..., žal še zdaleč ne osamljeno in da srce zaboli!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Februar 2020
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj