Članek
Politika in politiki, ki puščajo za sabo le razdejanje in siromašenje, do kdaj bomo še nasedali lažem?
Objavljeno Aug 09, 2017

Pred nami so nove volitve in pri tako zmešanih, nastopaških, prevzvišenih,zapravljivih, nadutih in plašljivih politikih, kot jih imamo že vsa ta leta, bo težko najti ustrezne, ki bi jim bilo moč še zaupati in dati svoj glas!..., kaj menite spoštovani državljani? Politiko voditi v pravo smer po EU standardih in zamisli ni enostavno, še posebno ne, če ti v tej pokvarjeni demokraciji za vrat dihajo razne mafije lobijev iz sveta in doma, ne spustijo pa te iz primeža svojih zahtev. Pri nas potrebujemo nove zanesljive, mlade obraze, ki bodo dosledni zahtevam Evrope in ne pozabili na želje državljanov, to pa se nam lahko uresniči, če oblast prevzame ljudstvo do sestave nove ljudske vlade, ki bo o vsem odločalo!... in ne strankarski veljaki, ki skrbijo le za svoje riti, na ljudi in napredek v državi pa pozabljajo.

Slovenija mora naprej in ne, da z leta v leto nazaduje!

Log into Facebook | Facebook

Vse do sedaj v vseh letih samostojnosti smo imeli zelo slabe izkušnje na področju vseh vlad in v resorjih, takih ali drugačnih, pa naj bo to na občinski ali pa na državni ravni!..., politika nas je v vsem tem obdobju lagala in izkoriščala, okradla in uničevala. Pri obljubah pred volitvami, pa so bili vedno vsi zagnani,  češ,  kaj vse bodo postorili, če jim bomo zaupali glasove. Vsakič so nas razočarali in našo Slovenijo pripeljali na sam rob preživetja, tako kakor tudi nas državljane, izboljšanja ni bilo od nikoder, le to, da so na oblast vsakič z nova prihajali znani, stari obrazi, ki so v vsem obdobju njihove vlade, za sabo puščali same svinjarije, da ne uporabim še slabšalni izrek v besedah. Kako naj potem naša država obdrži ugled v svetu, če je že doma kup nezadovoljstva med oblastjo, politiki in državljani, kako? Mi vsi dobro vemo, kam nas vse skupaj vodi pri takih politikih, kakršne smo si izbrali sami in vsakič do sedaj.

Močno upam, da boste sedaj dobro premislili, komu boste dali glas, tudi za predsednika države in ne zanemarite svoje dolžnosti v času volitev!..., kar pa se tiče parlamentarnih volitev, pa mislim, da bi morali zavzeti bolj odločni in zdrav stav, kaj bomo naredili in v kaj se bomo podali. Da volimo vse te stranke, kolikor se jih je nakopičilo v tej naši mali državici, se mi zdi, da je skregano z vso logiko še normalnega, je ne sprejemljivo, kmalu bi že lahko zatrdil, otročje!..., poglobite se v razmišljanje in prinesite pametno odločitev, vsak posameznik mora dobro razmisliti, kaj bi bilo najboljše za našo državo!..., sam sem se že dovolj razpisal in vsi dobro veste, kam me vleče in kam merim.

Čas je, da tudi sami prinesete svojo odločitev in če vam je do sebe, do sodržavljanov, do zdravo- varne družbe in države, potem je čas, da poskrbimo in se kot ljudstvo priborimo nove volilne zakone!..., nov družben sitem, ki nas bo ščitil in varoval, potrebujemo pa tudi novo slovensko ustavo in ne nemško fotokopijo, kot jo imamo sedaj, pa še ta je stokrat preoblikovana in zapisana tako, da ustreza vsej mafiji, ki nas že ves čas izkorišča v tem neoliberalno-kapitalističnem sistemu. Do parlamentarnih volitev imamo še leto dni, družba moja, vedite pa, da bodo ti dnevi zelo hitro mimo in da so pred nami delavni dnevi, če si resnično želimo novih družbenih sprememb...