Članek
ČLOVEKA ZABOLI GLAVA OB POGLEDU NA TA PODATEK!
Objavljeno Sep 22, 2017

Država s 700-milijonsko zadolžitvijo v evrih in novimi ukrepi za upravljanje dolarskega dolga

Kaj menite spoštovani državljani, koliko vam bo še potrebno, da boste spregledali to ropanje v državi, kolliko? Kaj mislite, da ta dolg ni ropanje?..., ravno tako, kot je tisto, kar počnejo tudi doma, prodajajo, ropajo družbeno in še vse tisto, kar smo ustvarjali dolga leta.

Izropali so pokojninsko blagajno, številka je v milijonih, če ne celo miljardah!..., vrnili pa do sedaj, v vseh 25-tih letih, prav nič! Po Ustavi kršijo zakone, dovolili so si otesati pokojnine v samo skrajnost!...ne zavedate se, da so vse vlade po Ustavi kršile človekove pravice, tukaj so še plače in socialne pomoči najrevnejšim, ki so nedostojne življenja človeku!... Mi pa vse to teloliramo, spregledamo in jim dopuščamo, da z nami počnejo in se poigravajo, kot prasice z mehom!

Mnogi ne veste, da se v Sloveniji koristi nemška Ustava, pa si zamislite, koliko zakonov so preuredili-preoblikovali, da nas državljane, lahko potiskajo na sam rob preživetja, kolike so pokojnine, socialne pomoči in plače v Nemčiji? Kaj mislite družba draga ali se sploh zavedate, koliko je zadolžena naša država in sploh kdo pomisli, kam je šel ves ta denar v vseh letih, ko lahko vidite, da že vsa leta nič ne ustvarjajo, denarja pa tudi nikjer. Pa kaj boste zavraga, še kar naprej brezbrižno opazovali in jim ob volitvah spet nasedali in dali možnost, da nadaljujejo z ropanjem in izvajajo počasni genocid nad svojimi državljani?

Skulirajte že končno in se povežite z ljudsko iniciativo za razvojne spremembe, da se končno rešimo te strankokracije in da končno naredimo red v državi. Ali pa glejte še naprej, kako nas uničujejo!... Na vas je, da se oločite!..., kako bomo naprej in skrajni čas je, da prenehate samo javkati, rajši dvignite svoje riti!

Ja res je, ljudje sedijo na ušesih in se ne ganejo, koliko si jaz brusim jezik v namen osveščanja, lahko me bereš na tem spletu, pa je vse okamenelo. Kot kamen, ki se premakne, ko ga podminiraš, taki so postali naši državljani. Ne vem, morda bi bilo dobro poklicati v pomoč kakega Rodeta, mislim, da bi sledili njegovi zakrivljeni palici, pa čeprav že bosi lačni...

Azra, od njega mi gredo lase pokonci!..., pa ne samo od njega, temveč od vse te strankokracijske mafije vseh, ki so na oblasti. Ta družbena ureditev skorumpiranih demokratov-neoliberalnih kapitalistov, tatov je postala pravi teror nad državljani. Čas je, da ljudstvo pospravi z vso to nesnago, ki se že vsa leta pase na državljanih in jih uničuje z počasnim genocidom. Fujjj gamadi!