ODMEVNO: Poglejte kakšno pokojnino bodo po novem prejemali upokojenci!

Objavil/a Romano Rajkov, dne 2017-10-30 ob 17:50:34
V skladu s pokojninsko novelo, ki je v veljavo stopila 1. oktobram bodo upokojenci z nizkimi pokojninami, kljub polni pokojninski dobi prejemali 500 evrov. Prejeli pa jo bodo tisti, ki izpolnjujejo pogoj pokojninske dobe po prejšnjih zakonih, ti so sicer določali krajšo pokojninsko dobo od veljavne.
******************************************************
KOMENTAR NA ZAPIS, KI GA IMATE SPODAJ NA POVEZAVI!
Sramota za državo, oblast, ki se norčuje iz upokojencev in po večini tudi iz državljanov delavskega razreda! V vseh letih ste okradli upokojence za milijarde, kradete jih pa še kar naprej! Tudi računsko sodišče je ugotovilo veliko nepravilnosti in to še ne dolgo nazaj!..., samo od takrat je vse tiho in nihče se ne oglasi ali razpiše, kje so ga srali, zakaj mislite?..., zato, ker nas kradejo še naprej, kot srake.

Prava svinjarija od vseh vlad, da pa ne pozabim povdariti še posebno te zadnje Cerarjeve, katera pa želi pokončati in zasužniti vse državljane in ne samo upokojence. Hvalisanje o delu, kar je naredila že predhodna vlada, je do skrajnosti podlo, kako gospodarstvo raste, upokojenec z polno delavno dobo, pa bo dobil borih 500 EUR miloščine, ker to še zdaleč ni spodobna penzija. Kje so tukaj še delavske plače, socialne pomoči, ki še zdaleč niso vredne človeku spodobnega življenja!... Sram vas naj bo, oblastnike, ves parlament in vladne predstojnike, strankarske akterje, razne ministre, kateri nimate do svojega ljudstva, ni za kanček sočutnosti in znate le mouzti in ropati državljane in državo. Ustvarjali pa tako niste v vseh letih popolnoma nič, ste speljali kak projekt stratežkega pomena?..., le Teš 6, kjer se je več kradlo, kot ustvarjalo in naredilo!

Vedno samo neko nategovanje po raznih sejah in po parlamentu, da ne omenjam palamentarno protikorupcijsko komisijo, ki zaslišuje le tista kriminalna dejanja, katera se ne dotikajo določene mafije izpred let!..., vsi skupaj pa ne naredite prav nič, saj nihče ne pristane na sodišču... Nič se ne naredi za upokojence in ne za ostale državljane, ki živijo v revščini, veliko njih lačnih, na zimo pa bo še prezeblih. Po večini težko živijo in niso na cesti ali na zavudu po svoji krivdi!.... Vi oblastniki, vsi do sedaj!..., vi ste krivci za vse te bolečine, ki jih preživlja naš slovenski narod!..., saj na sebe ne pozabljate in si zvišujete plače. Izropali ste to državo, jo razprodali!... Pa kaj si zavraga mislite, da ste Bogovi?..., kaj se ne zavedate, da ste v službi nas vseh državljanov?..., obnašate pa se, kot, da je vse vaše in počnete z državljani kot z svinjami. Z nami manipulirate, nam lažete kot psi, ne mine pa skoro dan, da ne prikaplja kaka novica o kriminalnem dejanju tega ali onega politika. Delujete podtalno kot prave golazni!..., ste prave pijavke, ki vas ni moč nasititi. Zgledovati bi se morali, vsaj malo po sosednji državi.

V Avstriji, dobi vsak državljan po 700 eur socialne pomoči, vsak upokojenec najmanjšo pokojnino 975 EUR+ varstveni dodatek, ki znaša še dodatnih 270-300 EUR, življenjski stroški so nižji od naših, da ne govorimo o prehrani, ki je veliko kvalitetnejša in kar nekaj osnovnih artiklov je precej cenejših, kot je to pri nas. To je država, ki skrbi za svoje državljane, samo pri njih ni toliko mafijskih verig, ki bi bile povezane z krajo in korupcijo, pa tudi sodišča delajo in ne kot pri nas, ko je opazno čutiti korupcijo tudi pri njih... Spmnite se samo razne stečajne upravitelje, kaj smo vse poslušali od te vrste sodnikov, o tem od takrat tudi tišina, menda naj bi bile sancije le opomini!... Za znoret!..., kaj pa pri nas, ste po večini politiki povezani z kriminalom, po bankah in povsod po gospoarstvu in ker vam tega ni dovolj, kradete še nas državljane na vse možne načine. Zasegate hiše in stanovanja za bagatelo dolga, kar morajo reševati mednarodna sodišča in popravljati napake naših sodišč!... Oblast ne zna po pošteni poti speljati ni volitve, tudi tukaj se vpletate, manipulirate in kam vse to vodi v tej državi, kam?..., se morda kdo od vas starih mačkov v politiki sploh kdaj vpraša?... Jebi se vam, kam drvi država in mi državljani z njo, važne so le vaše denarnice in polni računi v oazah, za ljudi pa vam je toliko, kot za lanski sneg. Ni čudno, da smo v posmeh državam iz eu družine, se je kaj čuditi?

Pri nas na naše stanje v državi, si vsak državljan zasluži najmanj 500 eur socialne pomoči in tudi upokojenec z najnižjo delovno dobo, ne bi smel dobiti izpod 500 eur!..., vsi pa, ki imajo več delavne dobe, bi se jim morala višati stopnja penzije na podlagi del. let!... Za polno delavno dobo, pa bi moral pri nas dobiti upokojenec najmanj 700 eur, vsi pa še varstveni dodatek do razlike, človeku spodobnnega življenja... Le tako bi naš narod lahko do nekje živel življenje dostojno in ne kot sedaj, ko je povsod narod podhranjem in išče prigrizek v kantah za smeti, res žalostno in vi, današnji magnati z polnimi denarnicami, bi tolkli po socilizmu, ki nam je nudil vse, dobre plače-penzije, delo pa tudi ubogih revežev ni bilo nikjer v državi. Med temi ljudmi, ki iščejo vsak večer hrano po kantah pa vedite gospoda politiki in oblastniki!..., med njimi je veliko tudi upokojencev, ki so garali polna delavna leta. Vas res ni sramota, da stradate svoje državljane, da ste jim v vseh letih uničili, okradli in razprodali prav vse, kar je bilo pri roki, mene osebno bi bilo sram, da sem na vaših vrstah, še komu pogledati v oči na ulici. Samo ulic se vi izmikate!

To ste vi prevzvišena gospoda politikov zakuhali svojim državljanom in od takih politikov in oblasti, ko jih ima in jih je je imela Slovenija vsa ta leta, ni moč pričakovati kaj sprememb!..., zato vrnite nakradeno in se poberite v svoje oaze, tam vas čaka spodobno življenje. Nam državljanom-ljudstvu te dežele, pa dopustite, da si naša življenja skrojimo po nam ustrezni in spodobni družbeni ureditvi, v kateri bomo srečni, enakovredni, enakopravni in ne zapostavljeni in uničeni, kot smo sedaj. Dovolj vas imamo!

ODMEVNO: Poglejte kakšno pokojnino bodo po novem prejemali upokojenci! – Viralko

V skladu s pokojninsko novelo, ki je v veljavo stopila 1. oktobram bodo upokojenci z nizkimi pokojninami, kljub polni pokojninski dobi prejemali 500 evrov. Prejeli pa jo bodo tisti, ki izpolnjujejo pogoj pokojninske dobe po prejšnjih zakonih, ti so sicer določali krajšo pokojninsko dobo od veljavne.

profileimage
Všeč mi je
2
Komentarji
0
Ni komentarjev
Romano Rajkov
Romano Rajkov
Objavil/a 2017-10-30 17:50:34 (Oct 30, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ODMEVNO: Poglejte kakšno pokojnino bodo po novem prejemali upokojenci! – Viralko

V skladu s pokojninsko novelo, ki je v veljavo stopila 1. oktobram bodo upokojenci z nizkimi pokojninami, kljub polni pokojninski dobi prejemali 500 evrov. Prejeli pa jo bodo tisti, ki izpolnjujejo pogoj pokojninske dobe po prejšnjih zakonih, ti so sicer določali krajšo pokojninsko dobo od veljavne.

ZADNJE OBJAVE
Pomagaj mi biti to kar sem!
Smo družba humanih državljanov in na to smo lahko ponosni!
Včeraj naj bi praznovali svetovni dan otrok, bitja naše prihodnosti, življenja!
Kaj lahko izberemo iz vse te včerajšnje štorije shoda, pred Prešernovim spomenikom
ŽIVIMO V ZAVAJAJOČI- DRUŽBENI UREDITVI, KI NAS NA VSEH PODROČJIH LE LAŽE!
Na tematiko, ki je bila objavljena pred dnevi in o sporazumu, podpisu migrantske deklaracije
Skrajni čas, za izstop iz morilske zveze NATO!..., do kdaj bomo še sodelovali v morijah?
Kako v vlado, biti moraš FAJN POKVARJEN, kriminalec ali obsojenec, le tako se ti lahko uresničijo sanje.
Uničimo barbarstvo neoliberalov, ki ga moramo prenašati največ, preprosti državljani!
Zastrašujoči pogledi na osiromašeno bitjece!..., žal še zdaleč ne osamljeno in da srce zaboli!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Februar 2020
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj