Članek
FOTKA, KI JO BOMO POMNILI ŠE DOLGO!
Objavljeno Nov 04, 2017

- danes sem se spomnil te fotke, ki se velikokrat pojavi na raznih spletih po fb. Tudi danes mi je pa padla v oči in takratna izjava, ki še danes bode ljudi!... da mu ni moč preživet z 3000.00 EUR, čeprav mu z dodatki znese kar krepko čez 5.000.00 EUR in menim, da je s tem denarjem moč, kar lepo preživeti.

To pa je dejansko v posmeh, še danes vsej populaciji državljanov. Največ preprostim ljudem- delavcem, upokojencem in vsem, ki težko živijo- životarijo, prav teh pa je v naši državi največ!... Nepremišljena izjava, ki ni bila edina izrečena iz njegovih ust, še veliko jih je, katere ne sodijo njegovi oliki, še manj pa v javnosti. Ne bom zatrdil, da je njegova plača velika, prej celo podcenjena za tako visoko funkcijo enega državnika, samo njegove izjave niso na mestu, to je tisto, kar državljani težko pozabimo.

Ob vseh dogajanjih v času njegovega mandata, sedanjih soočenj na televiziji, eni ali drugi!..., lahko zaključimo, da je nepremišljen in zaletav v besedah in dejanjih, kar v velikih pomembnih njegovih odločitvah, lahko take izjave nosijo, tudi zelo velike posledice, kaj menite na to spoštovana družba?... Imam pa tudi občutek, da vse, kar je počel v teh letih mandata in s čimer se želi sedaj toliko dokazati kot predsednik, dela še zdaleč ni opravljal dovolj vestno.

Veliko premalo ima posluha do državljanov-malih ljudi!..., vsaj tako nas je označil Cerar in kot najvišja avtoriteta v državi, še zdaleč ni human človek!... V vseh letih ni bilo zaslediti ni kanček humanosti predanosti z njegove strani, da bi se vsaj z enim dejanjem posvetil najrevnejšim, obubožanim, obupanim!...

Vprašajte se družba draga, si tako hladen in neobziren človek sploh še zasluži naš glas in biti še pet let na časti vrednem prestolu države? Jaz mislim, da še zdaleč ne, vi pa presodite sami!

nemoralni kokainski odvisnik stricev iz ozadja "ajde miška to mi deli" sploh nikoli ne bi smel postati predsednik države, je take neumnosti tresil v intervjujih v tujini, da je še mene bilo sram. Pohar bo napadel Rusijo; https://www.youtube.com/watch?v=7GDTN6laEv0

Stoyan, o tem sem tudi sam že večkrat pomislil, ni možno, da družina zapravi toliko cvenka, ker tudi Tanja nima slab zaslužek, če je samostojna odvetnica. Če pa toliko potrošno živijo, ga serjejo in vse zapravijo, potem pa boh pomagaj. Da bi vse zapravili je po moje nemogoče, obstajajo še druge oblike varčevanja v tujini, kjer država nima vpogleda na vlaganja, le zaračunajo ti malo več. So privatne banke tudi po Evropi, ki se lotijo teh ne legalnih poslov in v Angliji jih je kar nekaj!

ne bi se čudil, če se bo enkrat razkrilo, da ima "miška to mi deli" na kakem eksotičnem računu kak milijonček, ali dva€, ki jih je prišparal "pri kavici."

Zimzelen, kot poveš, le kako prepričati zavedene, slepe in naglušne, to pa bo bolj težko, kajne? Tepcu je čas, da bi v življenju zagrabil za pošteno delo in se ne več, samo norčeval iz njih!

Na volitvah mu lahko pomagamo, da si poišče boljše pogoje dela in dolgo kariero na sončni upravi (energetika:)!

Stoyan, kot sem že temu spodaj napisal, ima za svoje klanfanje, obnašanje in da nam dela sramoto povsod, še to preveč plače. Zahvaljujem na komentarju!

Ti si res ena kozlarija, tudi tako razmišljaš in pišeš!..., da bi kaj pametnega napisal, tega od tebe res ni moč za pričakovati. Za njegovo delo in ponašanje, ima še to preveč. Drgič pa prej dobro preberi, potem se pa oglašaj!