Članek
VABLJENI na niz predavanj o piramidah; 12.9.2015 od 10:00 naprej
Objavljeno Aug 21, 2015


V Cankarjevem domu v Ljubljani bo 12. septembra od 10:00 ure naprej niz predavanj z naslovom PIRAMIDE - starodavne tehnologije in prihodnost človeštva.

https://youtu.be/djrpYXEFqvQ

#2 - abram... Avtor prispevka še ne ve, jaz pa tvoja prepričanja poznam. Ta trenutek teh kamnitih blokov ne premakne še nihče od živečih zemljanov (iz teorije v prakso:)

Zim Zelen;)* Že stokrat sem povedal,da ima vsak kamen v sebi magnetne silnice. S kom lahko potem najlažje dvigneš kamen? Vsaka snov je diamagnetna ,se odziva na magnetno polje ker mag. polje na njo deluje. V ZDA so naredili poskus z sadežem jagode,ki je lebdel v magnetnem polju,do kamna ni več daleč. Sam sem že zavrtel manjši kamen z močnim magnetom.Vsi silikati in vsaka snov se odziva na magnetno polje. Na Zemlji je čez 90% silikatov. EM magnetno valovanje na Zemlji poteka po silikatih. Piramide in velike megalite,ki so starejši od 14000 let so gradili naši predniki z magnetno tehnologijo. Piramide so bile kopeli za duhovno in fizično rast faraonov,ker so imele povišano frekvenco okoli 120 Hz.Določeni človeški organi imajo okoli 100 HZ frekvenco..Mi v vsakem posamičnem civilizacijskem ciklu dosežemo svoj psihofizični vrh in dno,da bi zadeve zopet spoznali. Mi nič novega ne odkrivamo zadnjih 14000 let,mi samo ponovno odkrivamo. Vesolju in nam vladajo cikli-valovi.Iz tega vzroka je valovnica največkrat risan civilizacijski simbol. Tile štirje ti ne bodo nič novega povedali.Lp :)*