Članek
Farsa demokracije
Objavljeno May 08, 2016

Parlamentarne volitve - posmeh demokracije!

Če bi volitve kaj spremenile bi bile prepovedane!

To je vsakdanja prevara in propaganda političnih strank, da bi dobile glasove volivcev in posledično formalno legitimnost za vladanje (ali izkoriščanje večine).

Kdor ne gre na volitve (ki so farsa pri obstoječi volilni zakonodaji) s svojo državljansko nepokorščino dokazuje, da ima svoj obraz in glavo ter je generator sprememb nedemokratičnega družbenega sistema, ki se iz poštenih in delovnih ljudi norčuje, jih zlorablja in izkorišča, zato jasno izraža svoj upor zoper oblastniško tiranijo!

Volivci moramo najprej jasno zahtevati in postavit pogoj za udeležbo na volitvah - spremembo volilne zakonodaje s katero se odpravi diskriminacija nestrankarskih kandidatov.

Ali drugače rečeno, tudi državljanske ali neodvisne liste, ki jo sestavljajo neodvisni kandidati na predlog volivcev (ne političnih strank) morajo imeti pravico enakopravno kandidirati v vsakem okraju in biti izvojeni, kot vsi ostali kandidati drugih na primer političnih strank!

Za volitve ni potrebna nobena volilna propaganda (kupljene reklame), temveč le predstavitev novih kandidatov (novi obrazi), ki jih ljudje slabo poznajo in imajo zato pravico vedeti kdo so in zakaj kandidirajo!

"To je vsakdanja prevara in propaganda političnih strank"

Za nove kandidate se javna predstavitev opravi preko javnih medijev iz sredstev državnega proračuna za vse enako. Stari kandidati ne potrebujejo nobene promocije, reklame in predstavitve, saj je njihov 4 letni mandat dovolj velika reklama in v breme davkoplačevalcev!

Če se zahteve ljudske iniciative ne upoštevajo in temu ustrezno spremeni volilna zakonodaja bomo volitve bojkotirali in jih ne priznavamo!

V takšnem primeru bomo sami organizirali volitve ljudskih poslancev brez političnih strank in izvolili svoje delegate ali ljudske poslance v ljudsko skupščino, ki bo naš predstavniški organi ljudstva!  

To je konkreten predlog za upoštevanje osnovnega člena naše ustave in demokracije, da v Sloveniji oblast pripada ljudstvu!

Vsako neupoštevanje ljudske volje bomo sprejeli kot samovoljo politične hunte, ki nasilno prevzema oblast brez legitimnosti naroda (upoštevanje večinske volje naroda) je neustavno in zato nezakonito.

Posledično zato nobeno dejanje v funkciji izvajanja oblasti, ki si jo samovoljno prisvoji politična hunta nima pravne velja je nično (ali neveljavno - protizakonito) in kaznivo dejanje ali veleizdaja lastnega naroda!

Zato so tisti, ki ne gredo na volitve (brez sprememb volilne zakonodaje) glasniki sprememb in glas ljudstva, ki javno zahteva demokratične spremembe po meri poštenih in delovnih ljudi!

Tisti, pa ki gredo na volitve (brez ustreznih sprememb volilne zakonodaje) pa so le sluge pokorni ali ovce tajkunov in politikantov, ki so sokrivi za trpljenje večine in prav tako soodgovorni in sokrivi za vse slabega kar tako izvoljeni politiki ljudstvu naredijo!!! 

Kdo je sluga pokorni - ovca v človeški podobi!

Krivi so volivci - ne izvoljeni kandidati!

Ljudstvo in demokracija!

(klikni)

"OPTIMIZEM + REALIZEM + MODROST = BIO-HUMANIZEM !!!"