Članek

Modrost gradi in nasilje uničuje

Obstaja rešitev
Objavljeno Jul 14, 2023

Kako se uveljavlja novo?

Ko uveljaviš novo staro postane nekoristno nepotrebno in celo strošek, zato je primerno le še za odpad za staro šaro, zgodovino ali muzej!

Zakaj bi čas in energijo zapravljali za rušenje, ker s tem škodimo le sebi!

Družben sistem ni zgradba ali objekt, ampak sistem moralno etičnih vrednot obnašanja in ravnanja, zato več se z njimi ukvarjamo bolj dolgo ga vzdržujemo pri življenju ali v vsakdanji rabi!

To že živ organizem po zaslugi ljudi, zato ga tisti, ki imajo od njega koristi vztrajno branijo in večja je sila za rušenje večji je odpor tistih, ki jim služi!

Spoštovani prijatelji, res je, vendar je potrebno posebej podariti, da to kar imamo, so le posledice, zato ne rešimo nobenega problema, če ugotavljamo le posledice in jih želimo odpraviti, kajti odpraviti je potrebno vzrok in s tem avtomatsko odpravimo tudi negativne posledice!

Nov družben sistem neposredne demokracije Bio-humanizem to omogoča, saj z njim uvajamo ustrezne rešitve, ki jih lahko realiziramo sami, le pridobiti moramo vse potrebne informacije za akcijo in pozitivne spremembe! 🍀

Nihče ne more namesto nas storiti tisto, kar moramo narediti sami!!! ☝️☝️☝️

Zakaj?

Zato ker tisti, ki imajo od obstoječega stanja koristi, in so na privilegiranih položajih, ne bodo nič menjali, ker bi se s tem morali odreči svojim privilegijam! ☝️

Znano je dejstvo, da tisti, ki problem povzroči, zaradi lastnih koristi, problema ne bo rešil, saj ga ne zna ali noče, kar pomeni, da ga ne more! ☝️

Najbolj pomembno je, da sami spoznamo, kaj lahko in moramo storiti mi sami in vse žrtve obstoječega stanja, kajti najprej moramo osvoboditi sami sebe suženjstva in ne tiste, ki nas izkoriščajo in zlorabljajo za svoje koristi in potrebe! 🧡

Nihče drug namesto nas, ne more narediti to, kar moramo storiti sami in to lahko z novim družbenim sistemom neposredne demokracije ali Bio-humanizmom! 👍

Obstoječi družbeni sistem je orodje tistih, ki imajo od njega koristi, saj ga uporabljajo v svojo korist in našo škodo ali vseh žrtev obstoječega družbenega sistema! ☝️

Nov družben sistem neposredne Bio-humanizem, pa je naše orodje in orodje vseh žrtev s katerim lahko rešimo vse naše probleme in težave ter dosežemo vse dogovorjene življenjske cilje v našo in skupno korist ter skupni pozitivni napredek v katerem vsakdo ima svoje mesto, ki mu v svobodni skupnosti tudi pripada! 🍀👍😊

#DružbenSistemNiZgradba #KakoSeUveljavljaNovo #KoUveljavišNovo #MoralnoEtičneVrednote #NepotrebnoInCeloStrošek #RušenjeŠkodiLeSebi #StaroPostaneNekoristno #ZakajBiČasInEnergijoZapravljali #ZaOdpadZaStaroŠaro #ZgodovinaAliMuzej

Saj ni res, pa je! 🧡👍🧡

Pozdravljeni vsi, ki si domišljate, globoko zasvojeni z živo realnostjo, da življenje in družbeni sistemi ter organizirano delovanje družbene skupnosti, ali javno življenje, brez političnih strank ni mogoče!

Resnica je pravo nasprotje laži, ki nam jo moralno-etično deformirani politični prostituti za njihov blaženi zveličan ego javno prodajajo na vsakem koraku.

Kaj je resnica ali laž ni predmet zasvojenosti ali psihopatske prizadetosti podivjane človeške pameti, ampak je božji dar svobode in svobodnih ljudi, ki laži ali prevare ne potrebujejo, saj živijo v harmoniji stvarstva narave in po navodilih modrosti življenja, ki jo določajo naravni zakoni ali pozitivna energija, ki omogoča prave pogoje za obstoj in razvoj življenja !

Le kdor ima sposobnost stopiti iz matrice suženjstva zakletih lahko osvobodi samega sebe in zaživi polno, srečno ter duhovno zdravo življenje, zato je generator stalnega napredka in svojega pozitivnega duhovnega razvoje! 🍀👍😊

Ste med njimi tudi VI?!!

Na videu spodaj sem zasledi čudovito idejo in tudi podane razloge francoske filozofinje Simone Weil, zakaj bi bilo potrebno ukiniti politične stranke.
Osebno ne poznam vsebino tega eseja, vendar ga bom z veseljem prebral, ko dobim knjižico, kajti navedenim razlogom lahko dodamo še mnogo novih, ki potrjujejo škodljivost delovanja političnih strank.

Dejstvo je, da z novim družbenim sistemom neposredne demokracije Bio-humanizmom, političnih strank ne ukinjamo, ampak jih dejansko sploh ne potrebujemo! 🧡☝️🧡

Kaj to pomeni?

To pomeni, da z uvedbo Bio-humanizma pospravimo politične stranke, kot nepotrebne in moteče ter škodljiv dejavnik pozitivnega družbeno ekonomskega razvoja, na odpad za smetišče in jih v svobodni skupnosti najdemo le še muzeju zgodovine človeka in človeške skupnosti! 🍀👍😊

Za skupnost svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi!

🧡 Za svobodno Slovenijo! 🧡

https://m.youtube.com/live/FpffVBYG9pg?feature=share&fbclid=IwAR3MOkcQS7qR0uK0ZRdflnnTTLfvqBClmGde3wQrnSzapGQ-H7aGm1dfQAA#bottom-sheet

Vse kar je sovražno je škodljivo, kajti sovraštvo je izraz in utemeljeno na negativnih moralno etičnih vrednotah, zato je zunanji izraz zla!

Večina, ki kaže s prstom na druge je iz vrst levih in desnih provokatorjev, hinavcev in moralno etično pokvarjena, zato soodgovorna za vso zlo, ki se nam dogaja!

Res je večina se prilagaja mafiji in kriminalni združbi in si celo domišlja, do jo pravna država in privilegirana birokratsko tehnokratske struktura varuje in koristi, čeprav vsak dan spoznavamo, da je ravno obratno!

Ne glede na to je obstoječi družben sistem potrošniške družbe, ki je zasnovan na hierarhiji in egoizmu uničujoč in zločinski, saj nagrajuje kriminalce, korupcijo in zločince!

Rešitev ni v izgovarjanju na druge, ampak v samo organizaciji in ustvarjalni družbi, kajti brez tvornega ustvarjalnega sodelovanja in osebne odgovornosti za vsako dejanje, ki ga opravimo, nam ni rešitve!!!

Zato pa moramo spremeniti obstoječi zločinski družben sistem z neposredno demokracijo, ali Bio-humanizmom!

Neposredna demokracija pomeni tudi neposredni nadzor, ki omogoča za vsako napako, ali zlo dejanje takojšno ukrepanje z odpravo napake in sankcijo za zlo dejanje!!!

To, kar moramo storiti sami, ne bo, namesto nas opravil nihče, kajti, ker nimamo neposredne demokraciji, ni neposrednega nadzora in osebne odgovornosti!

V takšnem družbenem sistemu kraljuje mafija in kriminalna združba, zato kriminalce nagrajuje in poštene ljudi kaznuje!

Takšna organizacija in delovanje družbe, ki ne upošteva objektivne zakone, ali naravno pravo in evolucije (dobro se nagrajuje in slabo kaznuje) je obsojena na uničenje in propad!

Žal, se večina ne osveščenih slepo deli na leve in desne pod vplivom ideološke propagande in ne upošteva objektivno pravo, zato hudo greši, saj ni sposobna ustvarjalnega sodelovanja in medsebojnega spoštovanja, zato se stopnjuje sovraštvo in zlo v vseh oblikah in na vseh področjih življenja!

Kje je jedro zla najbolje opiše filozofinja Simone Weil v svojem eseju "O ukinitvi političnih strank"!

https://m.facebook.com/groups/1239037326451931/permalink/1954567628232227/

Človek je živi primer, da je zlo in dobro neločljivo povezano!!!

Vir vsega zla se nahaja v človeški glavi in vir vsega dobrega v človeškem srcu, zato velja spoznanje, da ko človeška glava sledi srcu smo na pravi poti, saj le tako deluje v skladu z naravnimi zakoni!

Človeška glava ne deluje brez srca in tudi srce ne brez človeške glave!

Ta neločljiva povezava med glavo in srcem pa ni le fizična, ampak je primarno (ne fizična ali) duhovna!!! 🧡☝️🧡

Spoštujem iskreno mnenje kogarkoli, toda čemu in zakaj obstaja zlo, če je minljivo, ali ni mi njivo tudi življenje človeka (ali njegovega telesa).

Gotovo imaš po svoje prav, vendar, ko boš spoznal Bio-humanizem, boš tudi spoznal zakaj in kako sta zlo in dobro povezana po naravnih zakonih življenja in ne po volji človeške pameti, kajti želja je umetni konstrukt človeške pameti in življenje je realnost, ki jo živimo!

Po mojih spoznanjih, ali modrosti iz narave, ki ji sledim, sprejemam in se po njej ravnam, mi "zakon univerzalnega naravnega dinamičnega ravnovesja" na to vsebino sporoča :
"Kdor ne ve kaj je slabo (ali zlo), tudi ne ve kaj je dobro"! 🧡☝️🧡

V tem sporočilu je bistvo obstoja in pozitivnega razvoja človeka in življenja na zemlji! ☝️☝️☝️

Kakšna je razlika med naravnim objektivni in umetnim, človeškim ali subjektivnimi pravom!

Po objektivnem pravu, ali naravnem pravu, ne pravičnost ne obstaja, ta je posledica subjektivnega (človeškega) prava.

Po subjektivnih zakonih, ko človek ima problem (nevednost) in ga ne zna rešiti, ugotavlja, da rešitve ni, zato problem ni rešljiv!

Po naravnih ali objektivnem pravu pa velja trditev ali dejstvo, da, če obstaja problem, potem obstaja tudi rešitev! (naravni zakon - vzrok in posledica). ☝️

Kje je torej napaka, da imamo ljudje, ali ima človek probleme in težave?

Napaka se nahaja v človeški glavi in ne v naravi, ali ko oblikujemo subjektivno pravo in ne upoštevamo objektivno, grešimo, zato imamo probleme in težave!

To je temeljni razlog, da je nov družben sistem Bio-humanizem grajen na objektivnem pravu ali naravnih zakonih življenja "bionomija" in humanizmu v katerem veljajo načela (vrednote) po katerih vsak človek ob rojstvu pridobi (mu je podarjena) pravica, da živi in uživa s svojo srečo, svobodo in pozitivno razvija (zavest) v svoje in skupno dobro! 🍀👍😊

Kaj je nauk tega sporočala modrosti iz narave!

Če nekaj ne veš in ne znaš, ne moreš trditi, da to nekaj ni in ne obstaja! 🧡☝️🧡

Kako lahko to dokažemo z naravnimi zakoni in lastnostih človeka, ki se potrjuje v neposredni demokraciji ali Bio-humanizmu, na katerih je nov družben sistem grajen in sicer:

"Strast in pohlep sta naravno povezana z egoizmom ter odgovornost in pravičnost sta naravno povezani z ljubeznijo!" 🧡👍🧡

Pozdravljen poznati je potrebno neposredno demokracijo v kateri ne odloča čreda, ampak vsi tisti, ki sebi in drugim želimo dobro! 🍀

Primarno ne odloča čreda, ampak človek, ki mora na sebe prevzeti lastno osebno odgovornost za svoje delo in dejanja! 🧡☝️🧡

Potrebno je upoštevate osnovne naravne zakone življenja in ti zelo jasno definirajo, da dokler človek ne stopi na svoje lastne noge, ne more shodit in se odgovorno podati na pot življenja!

Kdor zna in želi lahko, kdor ne zna in noče, ne more! ☝️

Ker ima človek vse, kar za življenje potrebuje, ni problem prebujenost, znanje ali želja, ampak potreba! 😊☝️🍀

Nekaj o današnjem družbenem sistemu in pokojnini! ☝️

Danes imam družben sistem v katerem, več kradeš, več imaš, ne samo v času delovnega razmerja, ampak tudi penzijo!

Vsak si zasluži dostojno starost, če je skozi življenje dostojno živel, ne pa kradu in živel na tuj račun!

Vsak je za svoje delo v času delovnega razmerja prejel plačilo za svoje delo.

Socialni prispevek je bil naš prispevek za starejše, ki so v času našega delovnega razmerja bili v penziji, ne pa za naše penzije!

Torej, danes vsi prejemamo pokojnine od prispevka tistih, ki delajo, ne pa od našega prispevka v času našega delovnega razmerja.

To je le sistemska prevara, da lahko tisti, ki so imeli dobro plačo (pa makar so več kradli, kot delali) imajo tudi danes višjo penzijo!

Pa odgovori, kako si nekdo, ki je celo življenje več kradu, kot kaj koristnega delo in ima na stara leta premoženja za 10 svojih življenj, še zasluži ali potrebuje pokojnino!

Tisti, ki so kradli v času delovnega razmerja, kradejo tudi danes v času pokojninskega staleža!

Pokojnina je solidarnostni prispevek za vse, da lahko dostojno živijo, ne pa podpora za lopove in lenuhe, ki so živeli ali živijo na tuj račun! ☝️☝️☝️

Pozdravljeni!

Za vse prijatelje in dobre ljudi, ki sledijo svojemu srcu in s dejanji ustvarjajo pogoje za pozitivne spremembe ter nas vodijo v lepšo in boljšo skupno prihodnost! four leaf clover👍smiling face with smiling eyes

Za skupnost svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi!

orange heart Za svobodno Slovenijo! orange heart

https://fb.watch/mo4CaDb2Rn/

V enem komentarju druge skupine sem zasledil vsebino:
"Na žalost ne verjamem v noben pošten družbeni sistem, ker imamo opraviti s 98% človeškega življa z naravno neinteligenco. Ti pa razumejo samo takrat, ko jih vodi pastir. Razlika je samo, če je pastir dober (dobronameren) ali pa s slabimi nameni!"


Moj odgovor se glasi: "Napaka!
Naravna neinteligenca ne obstaja, ampak obstaja pomanjkanje inteligence!
Ne obstaja tudi pošten družben sistem, kot pišeš, ampak (dober ali slab) obstajajo pa pošteni in nepošteni ljudje!


Dejstvo je, da noben nepošten človek ne verjame v poštenega človeka (ali sistem), ampak ga celo ponižuje in se iz njega norčuje!


Znani filozof Nietzsche je dokazal, da "Verjameš le v to, kar si"!!! 👍

Osebne raziskave in analize pogojev za življenje človeka so pokazale, da ima človek najboljše pogoje za življenje, če živi med dobrimi in iskrenimi ljudmi, torej slabih ne potrebuje! ☝️

Duhovno posvečeni cerkveni predstavniki so prepričani, da je najboljši razsodnik bog v nebesih, zato ker na zemlji pač ni samo dobrih ljudi, ker nekateri bolj zvesto verjamejo in sledijo hudiču, kar pomeni, da sami ustvarjamo pekel na zemlji!

Po naravnih zakonih ima vsak človek roke in glavo, da jih uporablja v svoje in skupno korist!

Problem in težave nastopijo le takrat, ko posameznik zanemari naravne zakone in skupno dobro ter impeativno uveljavlja svoj prav, kar pomeni, da je službi svojega ega ali hudiča v človeški podobi!

Iz rezultatov in konkretnih dokazov raziskav je nesporno, da so pogoji življenja vsakega človeka neposredno odvisni od njegovega obnašanja in ravnanja, kar pomeni, da živimo v nebesih, vicah ali peklu je primarno odvisno od nas samih in našega sprejemanja ali zavračanja naravnih zakonov in delovanja za skupno dobro!

To je razlog, da je nov družben sistem neposredne demokracije Bio-humanizem grajen na načelu :

"Kar je dobro za vse - je dobro tudi za mene!"

Torej je rešitev vseh težav in problemov, ki jih imamo v svojem življenju, mnogo bolj preprosta in uresničljiva, če imamo sami dovolj znanja, volje in poguma za osebne spremembe v skupno dobro za vse! 🍀👍😊

Nov družben sistem neposredne demokracije podpira vse pozitivne vsebine zasnovan na ljubezni in drugih pozitivnih vrednost sožitja in sobivanja, zato delim takšne vsebine, ki omogočajo sinergijo za pozitivne spremembe in opolnomočenje posameznika z dvigom njegove zavesti, kot našo skupno konkretno podlago za konstruktivno sodelovanje in skupni napredek! 🍀

Nov družben sistem neposredne demokracije Bio-humanizem, pa je preprost konkreten odprt družben sistem zasnovan na razvojnem procesu posameznika in družbene skupnosti, kot celote, da posameznik spozna naravne zakonitosti življenja in evolucijo, ki dobro nagrajuje in slabo izloča ali kaznuje! 👍

Na ta način se posameznik ozavešča in prebuja, da loči pozitivne in negativne moralno etične vrednote sobivanja in življenja, kar mu omogoča razvoj zavesti na višji nivo ter spoznavanje svojega smisla in poslanstva življenja! 🍀☝️🍀

Vse dobro, se v bližnji prihodnosti srečamo vsi, ki že tako delujemo in si želimo bolj tvorno sodelovanje, Srečko 🧡😊🧡

Pozdravljeni prijatelji!

Že več kot 10 let govorimo o volilni prevari političnih strank, ki so si prisvojile vse demokratične pravice ljudi oz. državljanov o odločanju o našem življenju, zato se v življenju vsak dan bolj potrjuje "diktatura" političnih strank, ki zastopajo interesa kapitala in lažno demokracijo ali strankokracijo, namesto voljo ljudstva ali pravo demokracijo!

"Mednarodna deklaracija o človekovih pravicah" v svoji vsebini sploh ne omenja političnih strank, ki so dejansko privatne ali zasebne organizacije vodstev političnih strank, ki jih financira zasebni kapital, zato sploh niso pravi javni pooblaščeni predstavnik ljudstva, ampak določene privilegirane politične klike, ki zastopa privilegirano tehnokratsko birokratske strukturo (tajkune, strice iz ozadja in mednarodno finančno mafijo,...), da vzdržuje izkoriščevalski družben sistem ali sistemsko izkoriščanje delovnih in poštenih ljudi ter se iz večine delovni, poštenih in svobodnih ljudi norčuje!

Vse izvirne pravice odločanje o življenju v družbeni skupnosti po mednarodni deklaraciji o človekovih pravicah pripadajo vsakemu človeku in ne političnim strankam, ki so le sistemski umetni konstrukt za prevaro volilcev in legalno ali zakonito krajo izvirnih naravni človekovih pravic s katerimi lahko vsak človek svobodno in enakopravno sodeluje pri odločanju o vse skupnih zadevah v določeni družbeni skupnosti!

To je dokaz, da v parlamentarnem ali strankarskem sistemu ne gre za DEMOKRACIJO, ampak diktaturo političnih strank, ki zastopajo privatni interes privilegirane tehnokratsko birokratske strukture, ki sistemsko odpravlja demokracijo in uveljavlja diktaturo kapitala in mednarodne finančne mafije ter uveljavlja njihove interese, zato obstoječi družben sistem vodi cel svet v konflikte, nasilje, zločine in vojno proti celotnen miroljubnem, poštenem in delovnem prebivalstvu, ki je žrtev obstoječega sistema (strankokracije ali) razredne družbe ter sistemskega genocida proti človeštvu, naravnim dobrinami in življenju na planetu Zemlja!

Kako dolgo bomo lopovom in kriminalcem še dovolili in prepuščali našo usodo ter obstoječi teror in diktaturo nad poštenim, delovnim in svobodnim ljudem je odvisno od vsakega volivca ali posameznika v družbeni skupnosti, ki s sodelovanjem na volitvah podpira obstoječi zločinski družben sistem ali diktature kapitala in političnih strank, da lahko v obstoječem družbenem sistemu zastopajo interese mednarodne mafije na oblasti in ne voljo ljudi oz. oblast ljudstva ali pravo demokracijo!!! 🍀👍😊

Ustavo RS in zakon o volitvah ni sprejelo ljudstvi na referendumu, ki je osnovna oblika soodločanja ljudi, volivcev ali ljudstva v vseh skupnih zadevah dela in življenja v družbeni skupnosti, ki temelji ter upošteva osnovne oblike odločanja utemeljene na pravi demokraciji!

To vse dokazuje in potrjuje, kar ugotavljamo in spoznavamo že 30 let, da so politične stranke ne demokratične privatne organizacije, ki delujejo za kapital in privilegirano mafijo ter proti ljudstvu in pravi demokraciji v kateri ima oblast ljudstvo!!!

Nov družben sistem neposredne demokracije Bio-humanizem je prvi sistemski korak k izgradnji ustvarjalne družbe, ki gradi skupnost svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi! 🍀👍😊

Za skupnost svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi!!!

Za svobodno Slovenijo!!! ❤️🍀👍😊❤️

Oglejte si vsebino na linku - spodaj!

https://www.facebook.com/groups/1239037326451931/permalink/2035650343457288/

Pozdravljen, dokler človek ne ve kaj dela narobe, ne more nič spremeniti!

Najprej se je potrebno prebuditi in otresti svojih zablod in škodljivih navad ter običajev, še le takrat se izpolnijo pogoji za osebne spremembe!

Vsaka sprememba se prične še le, ko se za to ustvarijo naravni pogoji in se človek odloči, da sam stopi iz gnojne jame v kateri nahaja in se vedno bolj pogreza!

Pri vsaki spremembi je odločilna kvaliteta in ne kvantiteta.

Vedno se v množici, ki drvi v prepad, najde kdo prebujen in odloči da zapusti konvoj, ker je spregledal, da je smer potovanja v klavnico iz katere ni izhoda!

Torej množica (kvantiteta) ni rešitev, ampak napaka, ki človeka lahko stane življenje, zato le kvaliteta kaže in pokaže pravi pot, ali odločitev za spremembo!

To spremembo stori prebujen posameznik, zato da lahko preživi, ker se je odločil za življenje in ne samomor v katerega se ujame kratka človeška pamet!

Vse dobro, Srečko 🍀

Pozdravljen, dokler človek ne ve kaj dela narobe, ne more nič spremeniti!

Najprej se je potrebno prebuditi in otresti svojih zablod in škodljivih navad ter običajev, še le takrat se izpolnijo pogoji za osebne spremembe!

Vsaka sprememba se prične še le, ko se za to ustvarijo naravni pogoji in se človek odloči, da sam stopi iz gnojne jame v kateri nahaja in se vedno bolj pogreza!

Pri vsaki spremembi je odločilna kvaliteta in ne kvantiteta.

Vedno se v množici, ki drvi v prepad, najde kdo prebujen in odloči da zapusti konvoj, ker je spregledal, da je smer potovanja v klavnico iz katere ni izhoda!

Torej množica (kvantiteta) ni rešitev, ampak napaka, ki človeka lahko stane življenje, zato le kvaliteta kaže in pokaže pravi pot, ali odločitev za spremembo!

To spremembo stori prebujen posameznik, zato da lahko preživi, ker se je odločil za življenje in ne samomor v katerega se ujame kratka človeška pamet!

Vse dobro, Srečko 🍀

Zakaj je pomembna vsebina (nov družben sistem) ali pozitivne vrednote in inovativne rešitve za ustvarjalno sodelovanje in skupni razvojni proces?!

Za tvorno in ustvarjalno sodelovanje in napredek vseh je pomembna vsebina (vsakdanje življenje) ne posameznik, ali nek lider (mesija,... itd), kajti v vsebini mora vsak (sodelujoč) videti sebe in NAŠO - SKUPNO POT!

Zato je pripravljen nov družben sistem neposredne demokracije v katerem ima vsakdo mesto, ki mu pripada, saj je to odvisno od njegovih strokovnih sposobnosti in pozitivnih moralno etičnih vrednot!!

V sistemu niso zaželeni egoisti ali mesija oz. podobni ego-tipi, ki iščejo svoje ovčke ali sluge pokore, da zadovoljujejo za svoj ego!

Nov sistem vzpostavlja enakopravne pogoje sodelovanja za vse brez privilegijev in drugih metod diskriminacije ali nasilja na katerem se vzdržuje obstoječi izkoriščevalski družben sistem ! 🍀👍😊

Zakaj imamo to, kar imamo in bi lahko bilo drugače, pa ni?!

V obstoječem družbenem sistemu razredne ne more biti drugače, saj smo se vključili v zahodno lažno demokracijo, ki je zasnovana na nasilju in zločinih pod patronatom zlosile ali NATA in zločinske izkoriščevalskem ideologije!

Zato tudi imamo kapitalistični družben sistem in pravno državo v kateri je privatna lastnina in zasebni interes, ki je zasnovan na egoizmu človeka, sveta krava ali bog in batina moralno etičnih vrednot po katerih (pod prisilo) mafije na oblasti živimo! ☝️

Obstoječi družben sistem razredne družbe in hirarhične organizacije je že preživet, zato razpada na vseh področjih in po vseh šivih!

Žal ga privilegirana klika na oblasti ne želi menjati, saj bi s tem izgubila vse privilegije, ki ji omogoča uživati življenje na sistemski kraji delovnih ljudi ter izkoriščanju in trpljenju lastnega naroda! ☝️

Za pozitivno spremembo je potreben nov družben sistem neposredne demokracije in struktura, ki bo nosilka sistema pozitivne moralno etične vrednote sodelovanja in sobivanja in bo ustvarjala pogoje za uspešen družbeno ekonomski razvoj vsakega posameznika in celotne človeške skupnosti. 🍀👍😊