Članek

Strankokracija in oblast

Strankokracija in tiranija
Objavljeno Dec 04, 2023

Poglejmo resnici v obraz !

Narod spoznava resnico, zato zavrača "stranko-kratsko" tiranijo!

Spoštovani prijatelji, zelo sem vesel, ker opažam, da se vedno več državljanov Slovenije prebuja in spoznava, da je bistvo problema in negativnega razvoja, v škodo večine poštenih državljanov Slovenije, primarno v političnih strankah, ki se grebejo za oblast na račun delovnih in poštenih ljudi.

V obstoječem zločinskem družbenem sistemu, ki grajen na konfliktu (pozicija in opozicija) in ne na sodelovanju, saj sistemsko ščuva leve proti desnim in obratno po metodi, kjer se prepirata dva (deljen narod na leve in desne) tretji politične stranke - oblast ali dejanski lastnik kapitala dobiček ima!

Vse stranke podpirajo obstoječi družben sistem in sodelujejo v borbi za oblast, ne pa za narodov blagor ali napredek vseh ljudi!

Zakaj?

Zato ker je njihov primarni cilj priti na oblast in uživat privilegije oblasti na račun delovnih in poštenih ljudi, ki v obstoječem družbenem sistemu razredne družbe nimajo možnost soodločat o najpomembnejših vprašanjih in razvojnih rešitvah, saj je obstoječi sistem grajen tako, da so si politične stranke politične pravico samovoljno prisvojile in odvzele odvsem ostalim državljanom, ki niso člani nobene politične stranke, pravico odločanja, zato tudi vsaka politična stranka diskreditira drugače misleče, deluje kot zasebna organizacija, torej ne združuje in dela za ljudi, temveč le za svoje interese in načrtno spodbuja konflikt (diskvalifikacije – izločanje) ne pa sodelovanje, ki je nujno potrebno za uspešen napredek vseh in učinkovit skupni  razvojni proces!

Nobena stranka nima vizije razvoja za vse prebivalce Slovenije in napredek vseh, temveč večina svoje borbo za oblast (in svoje oblastniške privilegije) gradi na ideološki ali verski osnovi in manipulaciji z ljudmi ter konfliktom med političnimi strankami, ki med sabo tekmujejo le za oblast, ne pa za napredek in razvoj Slovenije, zato politične stranke tudi eno drugo izključujejo in zavestno ustvarjajo konflikt, saj od tega konflikta imajo koristi le politične stranke, njihova vodstva in tajkuni, ki jih finančno podpirajo v volilni kampanijine in si po volitvah delijo svoj izplen (izkoriščati poštene in delovne ljudi), ne pa skrbeti za blagostanje narod ali prebivalcev Slovenije.


Obstoječi stranko-kratski politični sistem in zločinski kapitalistično - izkoriščevalski družben sistem razredne družbe je bistvo problema in podlaga kriminalizacije celotne družbe, ki vodi Slovenijo v suženjstvo tujemu kapitalu in v roke tujemu gospodarju, zato v obstoječe družbenem sistemu in strankokraciji ni rešitve za Slovenijo oz. poštene in delovne ljudi, temveč ta omogoča nadaljnji razpad vseh družbeno - ekonomskih sistemov (dominacijo egoizma in nasilja), ki vodi vse poštene in delovne Slovence v suženjstvo, ne pa v svobodo in napredek vseh brez izjeme !!!

Zato spoštovani prijatelji, bolj boste iskali in širili resnico ter spoznavali prevare in laži, ki vam jih vsiljujejo politične stranke, režimski mediji in strukture na oblasti ter brali in spoznavali vsebino novega družbenega sistema Bio-humanizem, bolj boste oboroženi in usposobljeni za upor zoper tiranijo obstoječe oblastniške klike in sočasno ustvarjali pogoje medsebojnega sodelovanja za uveljavitev novega družbenega sistema po meri delovnih in poštenih ljudi!!!

Za skupnost svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi!

Za svobodno Slovenijo!

26. april 2016

 "OPTIMIZEM + REALIZEM + MODROST = BIO-HUMANIZEM !!!" 

Vsem tistim, ki ne uporabljajo svojo glavo in za to ne vedo komu in čemu služijo parlamentarna demokracija ali strankokracije!?

Vsega skupaj članstva v političnih strankah je približno 15 % prebivalstva, kar pa je zelo malo v primerjavi s potencialom in ustvarjalne sposobnosti ostalih 85% ali cca. 70%, ki niso politično opredeljeni, imajo pa strokovno znanje in bogate življenjske izkušnje!

Vsaka politična stranka in vse skupaj so le cca. 1/4 celotnega prebivalstva, torej je razmerje en politični aktivist na tri neodvisne člane družbene skupnosti.

Kdo lahko ponudi več svojega znanja in izkušnje za skupno dobro ter poveže Slovenijo brez politične ideologije ali cerkvene vere, je zelo jasno in razumljivo!

Delitev na naše in vaše bo tako dolgo dokler bodo obstajale politične stranke, ki bolj v škodo, kot koristijo večini ter ne zagotavljajo pogoje za učinkovit družbeno ekonomski razvoju celotne Slovenje! 🧡☝️🧡

Bolj od kvantitete je pomembna kvaliteta!

In tako, kot v civilni družbi ima tudi vsaka politična stranka dobre in slabe člane, ki zastopajo primarno svoje interese in blagostanje, ne pa blagostanje vseh prebivalcev Slovenije! 🧡☝️🧡

Lahko ti zaupam, da sem osebno s članstvom preveril delovanje vseh večjih političnih strank, tudi SDS ali SDSS, kot se je imenovala na začetku in ima dejansko najbolj zvesto članstvo, vendar je edina prava rešitev ukinitev političnih strank in uvedba neposredne demokracije! 🍀👍😊

https://m.facebook.com/groups/1239037326451931/permalink/1952949205060736/