Članek
KRIMINALNA ZDRUŽBA
Objavljeno Jan 07, 2024

KRIMINALNA ZDRUŽBA in REŠITEV 🍀

Danes imamo konkreten družben sistem z infrastrukturo in protagonisti, ki skupaj tvorijo kriminalno združbo!

Vedno je bilo in bo pošten in delovni človek, ki uporablja svojo glavo, največji sovražnik kriminalni združbi, zato se ga iz moralno pokvarjenega družbenega sistema izključuje (zlorablja, maltretira, šakinira ali izvaja sistemski teror - mobing) in kaznuje ter v najhujših primerih likvidira!

Žal je večina ljudi ujetnik obstoječega sistema, zato ne vidi resnico, ker jo sistem stalo programira in dresira, da naivno sodeluje in naseda lažem ter jo kriminalna združba načrtno z manipulacijo in učinkovito zlorablja za svoje koristi!

Tako kriminalna združba z legalno krajo, ali sistemskim plenjenjem in ropanjem s pomočjo represivnega podsistem učinkovito izvaja legalne transakcije nove vrednosti od tistih, ki jo ustvarjajo k tistim, ki izvajajo oblast, kradejo in na tuj račun živijo ter tako materialno bogatijo!

Večina je naivna in zavedena (z lažmi in načrtni manipulacijam), zato lahek plen izkoriščanja in zlorabljanja!

Dokler smo del tega družbenega sistema in v njem sodelujemo smo ujetniki (podrejeni oblastni - kriminalni združbi ) in se lahko rešimo samo z novim družbenim sistemu s katerim se osvobodimo in blokiramo delovanje kriminalne združbe.

Temu je namenjen nov družben sistem neposredne demokracije Bio-humanizem!!! 🧡👍🧡

https://odysee.com/@FerociouslyHollow:6/EZB1.del:e?fbclid=IwAR31MVUA7cY_eNIRPP2_eF_AMVudIQVm_saEEi6M3GXjdU5uW1eaK6vqwQs

Zakaj je tako in REŠITEV!

Ko boš spoznal nov družben sistem Bio-humanizem boš dojel, zakaj imamo takšno stane in zakaj imamo negativni razvojni proces od slabega na slabše!

Naravni zakoni določajo evolucijo s katero se z dialektičnim odnosom med slabim in dobrim generira pozitivni razvojni proces, kajti brez slabega sploh ne bi vedeli kaj je dobro, zato imamo priložnost izbora in za izbor sta potrebni vsaj dve možnosti (dobra in slaba) od katerih je ena pozitivna in druga negativna ali boljša in slabša!

To zakonitost (zakon protislovij) tudi v naravi omogoča izbiro, saj pozitivna omogoča spremembo in negativna jo blokira!

Ker se pozitivna na osnovi raznolikosti, ki jo dopušča in je zaželena, prilagaja, sprejema prehod v boljšo kvaliteto je ta boljša kvaliteta odločilna!

Slabša ali negativna možnost izbire se naslanja na kvantiteto ali moč, zato ne dopušča spremembo, saj želi s kvantiteto (močjo) vzdrževati status quo (brez sprememb). Torej se upira spremembi!

Ker brez spremembe ni razvoja se v dialekticnem odnosu različnih kvalitet (ali možnosti) uveljavlja najboljša kvaliteta in ta pokaže nujno smer razvoja, ali spremembe, zato se ta tudi uveljavlja, kajti ta ne predstavlja moč, ampak modrost, ki ni sila ali nasilje, torej moč, saj spodbuja sožitje (tvorno sodelovanje).

Vsakdo v svobodni izbiri želi boljše, zato (z manj truda ali napora dosežeš enak ali boljši rezultat) in prav ta nova boljša kvaliteta tako brez nasilja odpravlja in nadomešča staro ali kvaliteto slabšo, zato se stara menja z novo.

Tega naravnega procesa (dialektike med različnimi kvalitetami) ne more zaustaviti nobena kvantiteta ali množica, kajti ta želi s silo in močjo blokirati ta naravni proces evolucije (spremembo iz stare v novo kvaliteto), zato nastane konflikt v množici ali kvantiteti, saj kvaliteta določa pozitivno spremembo in kdor v množici (ki predstavlja kvantiteto ali silo - moč) te spremembe ne sprejema, sam sebe iz razvojnega procesa izloča!

Na tem spoznanju je grajen nov družben sistem neposredne demokracije Bio-humanizma, ki je v osnovi naravni proces razvoja vsakega posameznika in družbene skupnosti v kateri vsi tvorno sodelujejo.

Kdor tvorno pri razvojnem procesu ne sodeluje sam sebe iz ustvarjalne skupnosti ali družbe izloča ( brez nasilja)!!! 🧡☝️🧡

Dokler nimaš boljše kvalitete ali rešitve (inovacijo) ne pride do pozitivnim sprememb, ampak se razmere slabšajo (imamo negativni proces ali blokado razvoja).

Že KM je nakazal s svojo dialektike (interakcijo med sintezo in antitezo) v kateri sinteza pomeni kvaliteto (modrost) in antiteza kvantiteto (množico - silo, moč in posledično nasilje).

V Bio-humanizmu se ta razvojni proces naslanja ne na nasilno revolucijo kvantiteto, ampak ustvarjalno sodelovanje (sožitje), ki ga omogoča kvaliteta (modrost)!

Tega naravnega pojava ali zakonitosti KM ni upošteval, saj napačno razlaga in določa proces razvoja (dialektiko) iz kvantitete v kvaliteto, ne pa obratno, kot se to po naravnih zakonih evolucije dejansko dogaja!!! 🍀👍😊

Mogoče bo kdo le spoznal, da obstoječi javni zdravstveni sistem nima nič z zdravjem, ampak z bolnim ljudem. Ali še bolj točno, ne skrbi za zdrave ljudi, ampak le za bolne!

Kakšen je odgovor na takšno spoznanje?

Več je bolnih večji je zaslužek, zato ni cilj delovanja obstoječega sistema zdravje, ampak bolezen in posledično v zdravju ni zaslužka, če bi bolni, zato je cilj obstoječega sistema vedno več bolnih in ne zdravih ljudi!

Kje imamo dokaze za takšno trditev in dejstva?

Dokaz smo mi vsi, kot stranke in vsakdanja praksa, saj je dejansko vedno več bolnih ljudi, kot zdravih!

Torej obstoječi zdravstveni sistem ne skrbi za zdravje ljudi, temveč nasprotno spodbuja zastrupljanje ljudi, da ti postanejo žrtve obstoječega ne zdravega, ampak duhovno bolnega sistema v katerem je bolezen (ali so bolni ljudje) najbolj zaželeno stanje, kajti več je bolnih in bolj hudo so bolnih, večji je zaslužek in korist tistih, ki naj bi bili odgovorni za zdravje človeka in njegovega okolja!

Dejstvo je, da če bi bili vsi zdravi ZD, bolnic in zdravnikov, sploh ne bi potrebovali, posledično ne imeli nobenih stroškov (ali pomanjkanje zdravstvenih delavcev) z obstoječim bolnim (kobajagi zdravstvenim) sistemom!

Pa mi zna ali ve kdo, kako učinkovito rešiti ta akutni (ali strateški) družben problem