Članek
ČLOVEK ZBUDI SE !
Objavljeno Jan 26, 2024

Napaka je, da še vedno le jokamo in stokamo, namesto, da stopimo po naši poti do skupne svobodo!

Napaka je, da vidimo in občutimo vsi zlo, ki nas vodi v pekel, pa le stojimo in nemo kričimo.

Napaka je, da pišemo pesmi, povesti in romane, namesto da sestopimo iz vlaka idiotizma, norosti, ki nas vodi v prepad!

Napaka je, da poslušamo besede lepe in zapeljive, ko padajo bombe in ubijajo ljudi, starše in otroke.

Napaka je, da obujamo zle spomine, namesto zavihamo rokave in zgradimo mostove sožitja in sobivanje človeka s sočlovekom in našo mati naravo! !

Napaka je, da gradimo sebi spomenike, namesto razbijamo okove zla in smrti ter zgradimo sebi topel dom brez bolečine.

Napaka je, da vsak dan štejemo in častimo grobove, namesto sadimo seme ljubezni in svobode ter uživamo sadove zdrave naše matere narave!

Napaka je, biti slep in gluh za vse zločine, namesto storiti vse, kar naše nam govori srce, saj ljubezen boljša je od vsakega zla in biča!

Napaka je, da kažemo s prstom na druge za napake naše, namesto da poljubimo dekle, moža in ženo, otroka in sočloveka ter objamemo drevo življenja, ki nam hrani vse življenje korenine!

Napaka je, da iščemo krivce, obsojamo in sodimo drugim, namesto da poiščemo skupne cilje, strategije, programe in projekte skupnega razvoja ter aktiviramo ustvarjalno sodelovanje za našo skupno boljšo in lepšo prihodnost!

Problemov in težav ni mogoče odpraviti in rešiti s subjektivno sodbo, kritizerstvo ter iskanjem krivca, ampak le z ustrezno sodobno organizacijo in strukturo za razvojno spremembo, inovacijo in akcijo! 🧡👍🧡

Človek zbudi se, dovolj je napak, histerije, besed žalosti in obupa, potrebna so dejanja in glas razuma, ki popelje nas na pot svobode, sreče in veselja do sožitja, modrosti in večnega življenja! 🍀👍😊