Članek
DOBROTA je SIROTA
Objavljeno Jan 26, 2024

DOBROTA je SIROTA? 🍀

"Ko svet živi v skladu s Taom, zle sile, duhovi izgubijo svojo moč."
/ Lao Ce

Stvar ni v tem, da se borimo z zlom, saj smo sami soudeleženci pri ustvarjanju zla.

Vse je med seboj povezano in če je zlo okrog nas, pomeni, da smo mi prav tako vpleteni in ga dopuščamo.

Zlo ne moremo odpraviti direktno, da se borimo z njim, temveč je potrebno spremeninjati sebe, izpopolnjevati sebe, živeti etično, odpravljati slabe razvade, navade, ne škodovati, ampak delati za lastno dobrobit in dobrobit drugih, osvoboditi se zla.

To je prava pot. Ko tako ravnamo, nas zlo ne more doseči in bo samo po sebi izginilo!

Z zlom se ne moremo bojevati, ampak ga lahko odstranimo tako, da delamo dobro, da živimo v skladu s kozmičnim redom.

Preprosto!

Tisti, ki so nasilni, se pritožujejo, se postavljajo na to, ali ono stran, se kregajo, so prestrašeni, krivijo druge in se čutijo ogroženi so povsem v krempljih zla in ga še povečujejo.

Če imamo radi sebe in druge, bomo ubrali drugo, pravo pot - pot rasti, sožitja in harmonije! 🍀👍😊

Kaj nam to sporočilo modrosti pove?

Da z nasprotovanjem, delovanju PROTI, peticija, protesti,... itd, ne dosežemo zelenega cilja ali odpravimo zlo, ampak ga celo krepimo in sami postanemo del zla ter izgubljamo energijo ter vzdržujemo zlo, namesto da svojo enegijo usmerimo v dobro za sebe in druge ali splošno korist!

Ko z zlom nimamo opravka, se z njim ne bojujem in ga ne vzdržujemo (blokiramo), zlo nima polja, da se krepi, kajti zlo se hrani z dobrim in ko z njim nimamo stika, ali ga blokiramo s tem odpravimo pogoje da se vzdržuje in hrani, zato ga sistemsko odpravimo!

Enako, kot se zgodi, če v ring za borbo ne stopimo, nasprotnik ne more zmagat in si nahranit svoj ego, da lahko živi in se razvija, zato izgubi vso moč in se ne more manifestirat ali uveljaviti, delovati ter povzročiti negativne posledice!!! 🧡☝️🧡

Zakaj ljudski pregovor:

"Dobrota je sirota"!

Prav iz tega razloga, ker dobro želi popraviti zlo, pa ga zlo uniči, ker se hrani z dobrim.

Po naravnih zakonih evolucije se dobro povezuje in sodeluje z dobrim, zato lahko napreduje in zlo se povezuje z zlom in hrani z dobrim.

Če zlo hrane ne dobi (nima kontakta z dobrim) propade, ker ne more uveljaviti svojo voljo in energijo za delovanje in življenje! 🧡☝️🧡

Bio-humanizem je prav to - nov družben sistem neposredne demokracije, ki odpravlja negativni razvoj in vse obstoječe težave in probleme delovnih in vseh zlorabljenih ljudi! 🍀👍🍀

Ta novi družben sistem za delovne in poštene ljudi ustvarja pogoje za radikalne spremembe in omogoča odpravo obstoječega zločinskega družbenega sistema po naravi poti v miru in sožitju.

Temlji na osnovi katerih je grajen Bio-humanizem so pozitivne moralno-etičnie vrednote in naravnih zakonih življenja, ki omogočajo učinkovit družbeno-ekonomski razvoj vsakega posameznika in Slovenije, kot svobodne skupnosti ljudi! 🍀👍😊

Za skupnost svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi!

🧡 Za svobodno Slovenijo! 🧡

https://publishwall.si/sprislan/qpost/329852/PRAVA-POT