Bojan Emeršič za Viktorijo pravi, da je idealna partnerica, piše nova Story!

Govori .se
16.04.2016 22:50 (Apr 16, 2016)

"Mislim, da ljubezen ne gre 'na pogled', ampak tako, da imajo stvari svoje naključje," je med drugim povedal Bojan Emeršič, ki se je za Story iskreno razgovoril o delu, otrocih in ljubezni. Naj na tem mestu povemo le, da imata z Viktorijo Bencik Emeršič za seboj že 11 let skupne ljubezni.

Nova Story piše tudi o:

  • Savini Atai, ki je na Facebooku razkrila zelo gernko izkušnjo. Bila je zasledovana in nadlegovana, rešiš pa jo je nje Giorgos. S pravilnim ravnanjem je rešila preostale ženske. Sicer pa več o tem v novi Story.
  • Alma Rekić (Masterchef) v sinu vidi sebe. Do sina tudi ni preveč zaščitniška: "Čeprav je Denis ne spremlja na veliko službenih dolžnosth, je nad maminim poklicem očaran."
  • Boris Cavazza je za Story povedal: "Če me kakšna stvar prizadene, jo poskušam ubesediti."

Story, ki ji znani zaupajo več, že na prodajnih mestih po Sloveniji.

Tara Zupančič: Urbana zapeljivka

Govori .se
08.04.2016 20:58 (Apr 08, 2016)

Simpatično Taro Zupančič lahko na malih ekranih spremljamo šele dobro leto, s skrbno izbrano garderobo pa že vse od manekenskih brvi skrbi za navdih številnih modnih navdušencev.

Indijanka po duši garderobo rada obarva v večni rokenrol in se že ob prvem pomladnem soncu odene v paleto barv. V modni zgodbi smo jo povabili v urbano okolje, ki mu je vdihnila zapeljivo privlačnost.

Story: Korake v medijski svet ste začeli v manekenstvu. Kakšni so vaši spomini na prve manekenske podvige?

Moja prva manekenska izkušnja so bili modna revija za Lisco, prvo slikanje za takratno revijo Smrklja in prva reklama za francoski Telekom. Spomnim se, da je bilo vsem trem skupno to, da sem se počutila, kot da ne spadam ravno tja; tako malo tuje in izgubljeno, a ker sem od malega rada nastopala, je del mene začel uživati tudi v tem. Verjetno se je moja pot ravno zaradi tega nadaljevala v manekenstvu in zdaj 'pristala' v voditeljskih vodah.

Story: Je to obdobje morda vplivalo na oblikovanje vašega modnega s

Sekumady Conde: “Večji šok se je iz Afrike vrniti kot iti tja”

Govori .se
18.12.2015 13:16 (Dec 18, 2015)

Sekumady Conde ni le resen obraz informativne oddaje na nacionalni televiziji. In čeprav smo se o njegovih številnih talentih prepričali že na predstavi Na žaru z Ladom Bizovičarjem, smo tokrat z njim spregovorili tudi o njegovi pesniški plati, potovanjih v domovino njegovega očeta Gvinejo in o trenutkih, ki mu lepšajo vsakdan.

“Če mi kdo reče, da česa ne morem narediti, me s tem pripravi k temu, da bom to še prej naredil, kot bi morda sicer.”

Story: Novinar, voditelj, avtor, fotograf, režiser in še veliko več ... Kaj pa ste prvo in najprej?

Moje srce je pri stvareh, ki me zanimajo. Nimam posebne preference, je pa res, da se v zadnjem času v večini posvečam novinarstvu. Še vedno sem zelo rad doma v literaturi in, kolikor se le da, v gledališču. Všeč mi je, da me stvari navdušujejo. Navdušujejo me lepe stvari, inteligentne stvari.

Story: Vsa ta različna področja pa potem lahko na neki način združujete, kajne? Nekje sem zasledila, da kakšen verz vaše poezije nastane tudi na zasedanjih d

Tomaž Ahačič za Story: "Velikokrat so me premagale solze!"

Govori .se
20.11.2015 16:46 (Nov 20, 2015)

Diagnoza rak danes ne pomeni nič dobrega in prisotna je v številnih domovih ter družinah. Tudi glasbenik Tomaž Ahačič - Fogl se trenutno še vedno bojuje z boleznijo, ki mu je vzela glas. Ni mu ostalo veliko, a izbral je življenje.

V novi Story si lahko prebrete poglobjen intervju z njim, pa tudi vse o nedavnem koncertu, izjave organizatorjev, Tomaževih kolegov in prijateljev, ki mu na vse mogoče načine izražajo svojo podporo.

Revija Story, ki jih znani zaupajo več, piše tudi o:

  • Nini Osenar, ki med drugim pravi: "Dejan z veseljem poskuša mojo kuhinjo."
  • Tinkari Kovač, ki meni: "Pred samim seboj ne moreš zbežati."
  • Tinu Vodopivcu, ki nam je za Story predstavil svoje dekle. "Kadar se pojaviva v javnosti, ne želiva vzbujati pozornosti," je med drugim priznal.

Nova Story - že na prodajnih mestih po Sloveniji.

Eva Kljun: Lažje se je skriti za likom

Govori .se
13.11.2015 18:19 (Nov 13, 2015)

Včasih je o delu na televiziji najlepše poklepetati z nekom, ki se je v to delu spustil pred kratkim. Prav zato smo se razveselili priložnosti, da na popoldansko kavo povabimo simpatično Primorko Evo Kljun, ki je v lanski sezoni prvič nastopila pred kamerami priljubljene oddaje Vikend paket.

Eva je sicer že dlje časa strastna 'youtuberka', ki je v petih letih pred kamero izoblikovala lik navihanega in zvedavega dekleta Marije, tokrat pa smo s 26-letnico odkrivali njene prve vtise o blišču dela na televiziji ...

Story: Eva, na televiziji smo opazili, da je v vaših prispevkih v Vikend paketu podpisana Marija Zmosta. Kdo je Marija?

Marija Zmosta je nastala pred petimi leti, iz dolgčasa. Imela sem idejo, da bi nekaj posnela, in brat se mi je kot improvizirani snemalec hitro pridružil. V eni uri sva posnela prvi video, ki sem ga prvič naložila na svoj kanal na YouTubu, ki sem ga poimenovala Marija Zmosta. Ustvarjalcem oddaje Vikend paket je bil očitno lik, ki sem ga v teh petih letih prek

Omar Naber: Dekleta imajo raje nenavadne fante

Govori .se
29.10.2015 19:35 (Oct 29, 2015)

Omar se označuje za umetniško dušo, saj ima poleg glasbe rad tudi slikanje.

Moramo priznati, da smo simpatičnega mladega talenta Omarja Naberja kar malce pogrešali, zato smo se pretekle oddaje TOP4 s Tjašo Kokalj še toliko bolj razveselili, saj nam je prav ta dala navdih, da temnolasega Omarja povabimo na kratek klepet o tem, ali je njegovo srce v zadnjem času osvojilo kakšno brhko dekle ...

Story: Omar, videli smo vas kot sodnika v oddaji TOP4, kjer ste poslušali dekleta peti ...

Res je, vesel sem, da so za žiranta izbrali mene.

Story: Ena pa vas je še posebej očarala, če se ne motim?

Kot pevka me je najbolj navdušila Enisa. Neverjeten naravni talent, kar ne morem verjeti, da se ni nikoli resneje lotila petja. Naravna karizma, lepa barva glasu, visoka muzikaličnost in popolna kontrola glasu ter stabilnost tona. Za amaterko naravnost neverjetno. Suvereno lahko rečem, da v pevskih sposobnostih in kapacitetah prekaša večino znanih slovenskih pevk. Z energijo in nastopom pa me je najbolj

Ste prepričani, da na stranišču sedite pravilno?

Govori .se
22.10.2015 15:08 (Oct 22, 2015)


Ste vedeli, da so ljudje vse do poznega 18. stoletja enostavno kakali čepe? Vse kaže, da naše male lične keramične straniščne školjke le niso bile od nekdaj z nami. Pa ste se kdaj vprašali tudi, če si s sedenjem na naših razkošnih straniščnih prestolih ne delamo morda le slabo uslugo?

Izraelski zdravnik Dov Sikirov se je njega dni vprašal prav to in se nato odločil, da z manjšim eksperimentom preveri, kaj se dogaja, ko ljudje različno opravljajo svojo potrebo.

Naprosil je 28 prostovoljcev, da so veliko potrebo opravili v treh različnih položajih: sedeč na straniščni školjki, napol čepe na manjšem stranišču in čepe kot na prostem. Meritve časa opravljanja potrebe so pokazali, da je čepenje v povprečju trajalo 50 sekund, večina poskusnih oseb pa je položaj ocenila kot tistega, v katerem so lahko blato popolnoma iztrebili. Po drugi strani pa je sedenje zahtevalo največ časa, povprečno kar 130 sekund, prostovoljcem pa se je tudi zdelo, da v tem položaju iztrebljanje ni bilo zares učinkov

Borghesia na prvem samostojnem ljubljanskem koncertu

Govori .se
22.10.2015 15:04 (Oct 22, 2015)

Obeta se prvi samostojni ljubljanski koncert kultne elektronske alter-rock zasedbe po izdaji povratniškega albuma in reformaciji koncertne zasedbe Borghesia!

BORGHESIA, ki je v osemdesetih pomagala definirati žanr EBM (Electronic Body Music), je lansko leto izdala nov album »And Man Created God«, osvežena zasedba pa se je formirala okoli ustanovnih članov Daria Seravala in Alda Ivančiča. Prenovljena Borghesia bo na koncertu predstavila tako material iz novega albuma, kot tudi izbor iz kultnega repertoarja 80-ih let.

Posebna pozornost velja tudi posebnim gostom tega večera. TROBECOVE KRUŠNE PEĆI so prav tako kultni veterani iz Zagreba, avantgardni postpunkerji ki so veljali za najbolj varovano skrivnost zagrebške underground scene na prehodu iz osemdesetihih v devetdeseta. To bo njihov prvi ljubljanski nastop po nedavni reaktivaciji.

Borghesia je kultna elektronska alter-rock zasedba, ki je bila nastala daljnega leta 1982 v Ljubljani iz alternativne gledališke skupine FV-112/15.

Podarjamo vstopnice za gledališko predstavo Priznam

Govori .se
22.10.2015 15:00 (Oct 22, 2015)

Priznane igralke Marijana Brecelj, Zvezdana Mlakar, Tina Gorenjak, Aleksandra Balmazović in Maja Martina Merljak so avtorice predstave Priznam, ki bo premiero doživela 30. oktobra v Veliki dvorani Union v Ljubljani.

Pet odličnih igralk bo skupaj z gledalci znova podoživelo pretekli čas, obdobje zadnjih 25 let, ki je zaznamovalo Slovenijo in njihova življenja. Igralke v različnih časovnih odlomkih projicirajo lastne ter hkrati obče strahove, želje, nestrinjanja, nemoči, uspehe, izgube ... Vse to na način, ki ga razume prav vsak posameznik in se v njem tudi prepozna.

Ne prezrite komedije življenja, ki vas ne bo pustila ravnodušne in vas bo hkrati ponesla v povsem jasno prihodnost.

"Gre za avtorsko predstavo, kot je v Sloveniji še ni bilo. Je iskrena predstava o Slovencu; o meni, o tebi, o vseh, ki Sloveniji rečejo moj dom. O vsem, kar smo preživeli do danes, in kako je vse to izoblikovalo našo skupno identiteto. In četudi morda jaz (ali kdo drug še mlajšegeneracije) določenih obdobij ni

Aida in Dragan Gajić: Vse je pripravljeno na prihod dojenčka

Govori .se
22.10.2015 14:50 (Oct 22, 2015)

Bolj ko se nosečnost bliža koncu, bolj nestrpno je pričakovanje novega družinskega člana. Za zakonca Gajić bo prihod novorojenčka poseben izziv, saj bo Aida rodila v Franciji, daleč od družine in prijateljev, saj Dragan tam kot rokometaš služi svoj kruh. A Aide to ne skrbi, na porod je pripravljena in navdušena nad strokovnostjo zdravnikov na jugu Francije.

Story: Samo še nekaj tednov vaju loči od veselega dogodka, sta že nestrpna?

Zelo sva nestrpna. Komaj čakava, da se nama pridruži otrok, ki bo zagotovo prinesel popolnoma novo dinamiko v najino zvezo, neko peto dimenzijo. Poln koš plenic, smeha in joka. Zelo se veseliva.

Story: Imate pred koncem nosečnosti kaj težav?

Nekako bolj okorna sem in počasna. Sicer ostajam zelo aktivna. Hodim na sprehode, vadim jogo in poskušam živeti normalno kot prej. Vendar pa me včasih pestijo bolečine v hrbtenici. Ampak to so malenkosti, in če je samo to, je odlično.

Story: Ste se med nosečnostjo kdaj česa ustrašili?

Nisem se ničesar ustrašila. Seveda

Naty in Nick Rawdon-Jones: V njem vidi moč in oporo

Govori .se
22.10.2015 14:48 (Oct 22, 2015)

Ena izmed naših najuspešnejših manekenk je v Miamiju podpisala pogodbo z agencijo Ford, njen Nick pa je prav tako našel dober posel. Omislila sta si stanovanje, iz katerega se razteza neverjeten pogled na South Beach, kjer uživata predvsem ob koncu tedna, saj sta čez teden izjemno zaposlena. Z Naty smo govorili o njunem skupnem življenju in novem začetku v Ameriki.

Story: Kako se počutite v Ameriki in kaj vam je pri Američanih še posebej všeč?

Moram priznati, da sem v Miamiju še bolj vesela in zadovoljna, kot sem pričakovala. Tukaj so mi najbolj všeč sproščen ritem in srečni ljudje. Res pa je, da Miami ni tipična Amerika, saj je večina ljudi iz Mehike, Brazilije, Evrope, kar da mestu poseben latino pridih. Super je tudi, ker so vsi tako športno navdihnjeni in sem potem še sama bolj motivirana. Res je velik poudarek na zdravem življenju. Tako da ja, zelo mi je všeč Miami.

Story: Zadnje leto in pol je bilo za vas res pravljično. Se je bilo lahko navaditi na novo življenje?

Zdi se mi, d

Ekipa filma Utrip ljubezni obiskala slovensko obalo

Govori .se
19.10.2015 14:41 (Oct 19, 2015)

V soboto popoldan je ekipa filma Utrip ljubezni obiskala tudi Koper. Najprej so se predstavili na glavnem odru Planet Tuš Festa, sledilo je druženje z oboževalci v preddverju Cineplexxa Koper ter težko pričakovan ogled filma.

Cineplexx Koper jeobiskala ekipa slovenskega mladinskega celovečernega hip hop filma Utrip ljubezni, režiser Boris Petkovič, igralca Zlatan Čordić Zlatko in Matic Klemenc.

Najprej so se predstavili na glavnem odru Planet Tuš Festa, kjer sta se v rap bitki pomerila domačin Andrej Bučar – Drill ter Matic, nosilec ene izmed vlog v filmu.

Publiko so pred ogledom filma v freestyle ritmih ogreli plesalci Šole za nastopanje Bast.

fotogalerija

Naše srebrne fante smo pričakali na Brniku!

Govori .se
19.10.2015 14:38 (Oct 19, 2015)

Slovenski odbojkarji, ki so nas na evropskem prvenstvu v Bolgariji razveselili s srebrno medaljo, smo danes v dopoldanskih urah pričakali na letališču Brnik. Fantje so se v domovino vrnili veseli in ponosni na uspeh, o katerem smo pred njihovim odhodom lahko sanjali le v najbolj divjih sanjah. S svojo nadvse žlahtno medaljo pa niso osupnili le sebe in slovensko javnost, temveč tudi celotno odbojkarsko Evropo.

več fotografij

Cristiano Ronaldo je skrben očka

Govori .se
19.10.2015 14:29 (Oct 19, 2015)

Nogometaš Cristiano Ronaldo (30) je sicer polno zaposlen. Eden od najboljših nogometašev vseh časov je med najpomembnejšimi členi svojega kluba Real Madrida, poleg tega pa je še uspešen poslovnež. Trenutno osvaja trg z linijo svojega spodnjega perila, moški pa se lahko tudi pohvalijo, da nosijo čevlje s podpisom slavnega nogometaša. Vseeno pa vedno najde čas za sina Cristiana mlajšega, in kadar le lahko, ga pelje v šolo in tudi gre iskat. Verjetno na veliko veselje mamic.

Alenka Zagorc (Gostilna išče šefa): Mož doživel hudo prometno nesrečo

Govori .se
19.10.2015 14:27 (Oct 19, 2015)

Na uredništvu nam je k srcu prirasla 44-letnica z Brezovice. Njena umirjena narava, razumljivost in dobrosrčnost so se pokazale že v oddaji Gostilna išče šefa, podobo s televizije pa je potrdila tudi realna slika, ko smo Alenko pretekli teden obiskali na njenem domu v Brezovici.

Alenka, ki je sicer tako po poklicu kot po duši kuharica, si hišo deli z moževimi starši in svakom. "V tej hiši živimo 18 let in pol, odkar sva se z Alešem poročila. Imam dva sinova, Uroša in Martina, vendar zdaj z nami živi samo še mlajši sin Martin, ki obiskuje srednjo šolo," nam je povedala Alenka in dodala, da je 24-letni Uroš svoj dom že našel v Dragomerju, kamor se nameravajo ob koncu letošnjega leta preseliti tudi sami. "V hiši, kjer so doma moji starši, si stanovanje urejamo že zadnjih devet let. Prenova se je zavlekla, ker je imel moj mož prometno nesrečo, zaradi katere je sedem let ostal na bolniškem," nam je povedala Alenka in dodala, da ga je na poti iz službe zbil avto, v prometni nesreči pa so s

Saša Lendero za Story o tem, kako težko prenaša ločitev od hčerke!

Govori .se
17.10.2015 15:32 (Oct 17, 2015)

Saša Lendero večino tedna zdaj preživi v hotelski sobi v Murski Soboti, kjer pa jo hčerkica Aria le redko obišče. »Ves čas me je strah, tolažim pa se s tem, da bomo po končanem snemanju lahko skupaj precej več, kot imajo možnost starši z običajnimi službami.«

V novi Story boste lahko brali tudi zgodbe:

  • Lena Dunham je obtožena spolnega nadlegovanja sestre
  • Mojca Funkl in Gregor Gruden (Usodno vino) - povsod so skupaj
  • Natalija Osolnik dela z agencijo Ford
  • Aida in Dragan Gajić – rodila bo v Franciji!

Story, ki ji znani zaupajo več, že na prodajnih mestih po Sloveniji.

Dvojno praznovanje Damjana Murka

Govori .se
01.10.2015 14:57 (Oct 01, 2015)

Damjan Murko je pripravil posebno zabavo za sinov tretji in ženin štirideseti rojstni dan. Dogajanje je potekalo na idilični lokaciji turistične kmetije Goričan v Zgornji Polskavi, kjer so postregli z vrhunsko kulinariko.

Seveda je Damjan svoja dva največja zaklada, kot jima sam pravi presenetil še z odlično glasbo Dua Rocco, s pevcem Damianom Rojem, največje presenečene za vse pa je bil Dejan iz skupine Poskočni muzikanti, ki je malemu Tiarju zapel njegovo najljubšo pesmico, Adijo madam.

Ko je mali Tiar slišal prve takte pesmi, je takoj v roke vzel kitaro in navdušeno spremljal Dejana. Mladi očka Damjan pa je v šali dejal, da se naj kar drži kitare, da ne bo pel tako kot njegov ati. Sicer pa je bilo dvojno praznovanje v znamenju risanih junakov Minionov. Baloni iz prodajalne v Mariboru, Moj dan, kjer imajo vse za zabavo, ter kar dve torti, za malega junaka seveda Minion, za Majo pa nadstropna torta z rožicami in z njenim najljubšim okusom iz slaščičarne Studio Kocake iz Ponikve.

Pra

Pogovor s Petro Kerčmar: “Ogromno časa preživimo skupaj”

Govori .se
01.10.2015 14:55 (Oct 01, 2015)

V medijih je šele pred kratkim odjeknila novica, da sta se pred letom in pol razšlaPetra Kerčmar in Uroš Slak, voditeljska kolega in življenjska sopotnika, ki sta skupaj preživela kar 15 let, v tem času pa se jima je rodil tudi sin Aljaž. Energična voditeljica in novinarka Petra Kerčmar, ki je sicer dokaj zadržana, kar se tiče pogovora o osebnih stvareh, je za našo revijo vendarle spregovorila o odnosu z nekdanjim partnerjem in tudi o novinarskem delu, ki jo izredno osrečuje.

Story: V medijih se je v zadnjem času veliko pisalo o vašem razhodu s partnerjem Urošem Slakom, čeprav je od tega minilo že leto in pol. Zakaj menite, da se je to zgodilo prav zdaj in kako se s tem spoprijemate?

Ja, drži, že pred letom in pol sva se razšla. Vsa najina energija je usmerjena zgolj v to, da imamo kot družina lep odnos še naprej. Pisanja o tem, če povem po pravici, sploh ne spremljam.

Story: Vas natolcevanje, da imate že 'novega' in kako 'nenavadno' je, da se z nekdanjim partnerjem še kdaj poljubite

Laura Škvorc: Ne mara bahanja in občutka večvrednosti

Govori .se
01.10.2015 14:53 (Oct 01, 2015)

Pretekli teden smo na razglasitvi za najlepšo Slovenko dobili tudi novo miss Earth. Očarljivo Štajerko Lauro Škvorc je strokovna komisija izbrala na podlagi kastinga, Slovenijo pa bo na svetovnem izboru za miss Zemlje zastopala 5. decembra na Dunaju.

Zrečanka je vsestranska umetnica, saj veliko riše, oblikuje in piše zgodbe. Je vegetarijanka in zavzeta zagovornica zdravega načina življenja, ki obožuje živali. Žirije ni prepričala ne samo z videzom, ampak tudi z govorom, razmišljanjem in osebnostjo - s 'celim paketom', torej. In o tem smo se prepričali tudi sami ...

Story: Zdaj, ko je razglasitev že za vami, ste verjetno tudi že zadihali normalno. Veste, kaj vas je pravzaprav doletelo z nazivom miss Earth Slovenije 2015?

Res je. Izjemen večer je za mano. Vse se je dogajalo in se še dogaja tako hitro, da sem pravzaprav še malce zmedena. Ampak zagotovo sem počaščena, da sem prejela ta naziv, in se zavedam, kakšno vlogo sem dobila s tem. Zavedam se, da me čaka naporno in delovno leto, am

Manca Košir: “Živimo v času strahu in tesnobe”

Govori .se
01.10.2015 14:52 (Oct 01, 2015)

Televizija Slovenija bo jeseni gledalcem ponudila novo pogovorno oddajo z naslovom Čas za Manco Košir, v kateri bo voditeljica odpirala občutljive družbene teme. Prvič jo bomo na malih zaslonih lahko spremljali 30. septembra, ko bo z gostoma spregovorila o temah, ki smo se jih do zdaj nekoliko izogibali.

Manca Košir bo spregovorila o temah, ki smo se jih do zdaj nekoliko izogibali.

Story: Manca, na male zaslone prihaja vaša nova oddaja. Nam zaupate, kako se je zgodba o novi oddaji napletla in kako ste zastavili koncept?

Zgodba se je napletla tako, kot se meni pletejo zgodbe že pol življenja. Bojan Kranjc me je po mamini smrti povabil v veselo nedeljsko oddajo, pa sem mu odgovorila, da nisem za nikamor, kvečjemu za oddajo Ko mene več ne bo, v kateri bi lahko govorila o spreminjanju, minevanju, kot govori naša knjiga pisem Darovi minevanja. Bojan je rekel, da bo povedal Biziljevi, ko jo bo srečal, pa sem ji preposlala najino korespondenco, Biziljeva me je poklicala na pogovor in oddaj

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj