Članek
Volilni molk je kršenje ustavne pravice do svobode izražanja
Objavljeno Jul 13, 2014

Baje imamo državljani republike Slovenije radi volilni molk. Le kdo si je to izmisli? Seveda to si je izmislila bivša CKZKS, UDBA, strici iz ozadja, politikantski lobiji, lopovi, ali kakorkoli želiš imenovati ljudi, ki krojijo našo politiko.

Ne pozabimo, da so ti isti ljudje ustvarlili tako zakonodajo, ki je omogočila velekrajo države, uničenje celotne industrije, programirane stečaje podjetij, tajkunizacijo, bančne velekraje, razcvet narko-mafije, zadolževanje do neba, podcenjeje razprodaje vsega, kar je v tej državi še vredno. Ne pozabimo, da imajo ti isti tovariši na eksotičnih otočjih na privat računih 75 milijard evrov nakradenega denarja. In ti lopovi želijo, da smo pohlevni in ponižni in se držimo volilnega molka, volilnega molka, katerega poznajo samo še bivše države Jugoslavije, kajti tega ne pozna nobena druga država EU.

Če javno obrazložim svoj glas, komu s tem škodujem? Titu, partiji, prostozidarskim ložam, murgeljskemu štabu?

Ne me basat tovariši politikanti klepto-mafijaši, ki nam grozite z globami ob kršitvah volilnega molka, skrajni čas je, da se poberete na smetišče zgodovine.

Kaj pravi o kršitvah volilnega molka Nataša Pirc Musar; http://www.zurnal24.si/za-krsitve-molka-vas-ne-morejo-kaznovati-clanek-142312

in še kaj o tem pravi strokovnjak za ustavno pravo Igor Kaučič; http://www.zurnal24.si/volitve-spremembam-se-ne-bomo-mogli-izogniti-clanek-142195 

Lahko tudi danes pred razglasitvijo rezultatov pričakujemo enourni električni mrk? 

Stoyan Svet