Članek
Papež Francis Bergoglio spoznan za krivega za trgovino z otroki, posilstva in umore
Objavljeno Jul 28, 2014

Te morda zanima zakaj o sledeči informaciji ne poroča noben naš, niti svetovni medij? Če imaš kaj soli v glavi, boš to lahko ugotovil(a) sam(a). To je začetek konca RKC in Iluminatov.

To sporočilo sodišča ITCC sem prevedel po svojih najboljših močeh,

originalno besedilo z dokumentarnimi posnetki BBC lahko najdeš tule; http://childabuserecovery.com/pope-francis-found-guilty-of-child-trafficking-rape-murder/#.U9MyO4_igR

20 julija 2014 izkoriščanje otrok, Holokaust otrok, Trgovina z ljudmi Preiskave mednarodnega sodišča ITCCS

(Sporočila za javnost Ritualna posilstva papež Francis Bergoglio)

Včeraj obtoženi; papež Francis Bergoglio, Visoki katoliška jezuit Adolfo Pachon in Kanterburyjski nadškof Justin Welby so bili spoznani za krive posilstva, mučenja, umorov in trgovanja z otroki.

Pet sodnikov mednarodnega sodišča običajnega prava Evropske skupnosti v Bruslju je ugotovilo, da je prišlo do kaznivih dejanj leta 2010, kot tudi v zadnjem času. Od marca lani je več kot 48 očividcev pričalo pred ICLCJ sodiščem o dejavnostih toženih strank kot članom Kulta Devetega kroga Satanističnih žrtvovanj otrok.

 

Kult Deveti krog Satanističnega žrtvovanja je dajal žrtvovati otroke, ob katoliških katedrali v Montrealu, New Yorku, Rimu, na Škotskem, v Londonu, Carnarvon gradu v Walesu, neznanem francoskem gradu na Nizozemskem in v kanadskih katoliških in anglikanskih indijskih domovih v Kamloops, Britanski Kolumbiji v Brantfordu in Ontario Kanada.

Kult Deveti krog satanističnega žrtvovanja otrok je uporabljal za svoje love na ljudi gozdove v zasebni lasti v ZDA, Kanadi, Franciji in na Nizozemskem za globalne elite, v katere so bili vključeni tudi člani evropskih kraljevskih družin.

Na teh lovih so lovili določene mladoletnike, jih slekli do golega, posiljevali, preganjali in na koncu ubili.

Glavni tožilec izjavil. "Katoliška cerkev je največja korporacija na svetu in zdi se, da se je za te posle dogovorjala z mafijo, vladami, policijo in sodišči po vsem svetu."

 

Dve ženski priči od teh mladoletnikov sta povedali ICLCJ sodišču, da ju je papež Francis posilil, medtem ko je sodeloval v teh otroških žrtvovanjih.

Osem drugih prič je potrdilo njune trditve o čemer sta pričali o posilstvih in žrtvovanjih otrok.

Kult Deveti krog satanističnega žrtvovanja otrok je potekal tudi leta 2009 in 2010, na podeželju na Nizozemskem in v Belgiji.

 

Za papeža Francisa je bilo ugotovljeno tudi, da je bil storilec v satanističnih obredih žrtvovanja otrok, medtem ko je deloval kot argentinski duhovnik in škof. To je bilo dokazano po zapečateni listini, pridobljeni iz arhivov Vatikana.

Drugi zapis iz arhiva z datumom 25. december 1967 z naslovom Učiteljski Privilegiji kaže na to, da je bilo od vsakega novega papeža zahtevano, da sodeluje v obredinih žrtvovanjih novorojenih otrok vključno s pitjem njihove krvi skozi Kult Deveti krog satanističnega žrtvovanja otrok.

Dokumente, ki so bili predstavljeni na ICLCJ sodišču so pridobili od uradnika zaposlenega v vatikansk Kuriji.

Prejšnji mesec je raziskovalec iz Policije Irske Garde pričal pred petimi sodniki in 27 članov žirije glede sledi na kosteh skoraj 796 otrok najdenih v irski rimskokatoliški Nunski greznici. Navedel je, da so bili vsi ti otroci obredno ubiti.

Priča je pričala, da so forenzični strokovnjaki potrdili, da je obglavljenje in razkosanje dojenčkov v množičnem grobu podobno znakom obrednih umorov.

 

BBC je v dokumentarni oddaji razkrila petdesetletni škandal trgovine z otroki, ki jih je katoliška cerkev izvajala v Španiji.

Več kot 300.000 dojenčkov je bilo ukradenih od staršev do 1990.

 

Druga priča je pričala, da je bila prisotna na sejah papeža Frančiške z vojaško hunto v Argentini leta 1970 med umazano vojno.

Po navedbah te priče je papež Francis sodeloval pri trgovini 30.000 otrok političnih zapornikov za mednarodno izkoriščanje otrok s pisarno v Vatikanu. 

 

ABC News je še posebej namignila, da hudič prebival v Vatikanu. "Dokumenti iz vatikanskih skrivnih arhivov, predstavljenih na sodišču jasno kažejo, da so jezuiti že stoletja imeli naklepne načrte za obredne umore ugrabljenih novorojenčkov in pitje njihove krvi,"

Obtoženi storilci Kulta Deveti krog satanističnega žrtvovanja otrok so; katoliški papeži Francis Bergoglio, Janez Pavla II in Joseph Ratzinger;

Anglikanska Združena cerkev Kanade in katoliški Cerkveni uradniki, vključno s kardinalom in katoliškim jezuitom Adolfo Pachonom;

v Veliki Britaniji je obtožena kraljica Elizabeta in princ Phillip, anglikanski nadškof Canterbury Justin Welby in Višje sodišče sodnika Fulford

na Nizozemskem: nizozemski in belgijski kardinali in kraljevska družina vključno z nizozemskim princem Bernhardom Alfrink kralja HENDRICK s soprogo do kraljice Wilhelmine Nizozemske, kraljice Beatrix, očetom in podpredsednika Roy, princ Johan Friso in njegova žena Mabel Wisse Smit, nekdanjih ministrov, tvrhovni človek nizozemske vojske in podsekretar Raad van State;

Uradniki kanadski, avstralski, Veliki Britaniji in ZDA, vojske in vlade, vključno z ZDA je CIA, poleg uglednih vladnih ministrov, sodnikov, politikov in poslovnežev iz ZDA, Belgije, Nizozemske, Kanade, Avstralije, Francije, Irske in Velike Britanije.

 

Tiralice za prijetje papeža V. Bergoglio in vse ostale so bile izdane 19. julija 2014.

Stoyan Svet 

Pojasnilo k članku z naslovom; Papež Francis Bergoglio spoznan za krivega za trgovino z otroki, posilstva in umore  (klik)