Članek
NATO računalniška igrica; Trenutni odziv
Objavljeno Aug 21, 2014

Tisti, ki že dalj časa opazujemo vreme še posebej ob vojaških vajah NATA smo se prav spraševali kakšne bodo posledice vaje, ki trenutno poteka na vojaškem vadbišču Poček-Bač.

Včerajšnja satelitska slika

https://www.facebook.com/photo.php?v=823213821032276&set=vb.559443304075997&type=2&theater 

in še boljša;

https://www.facebook.com/photo.php?v=818647478155577&set=vb.559443304075997&type=2&theater 

in posledice;

http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/foto-razdejanje-poplavljalo-gorelo-veter-podiral-vse-pred-sabo 

Sam kot dolgoletni spremljevalec vremena in "naravnih" pojavov seveda nisem ne kemik, ne fizik iz raznih videov in ostalega internetnega materiala pa vem, da se z zapraševanjem oblakov z aluminjevimi nano delci lahko doseže veliko več molekularnih trenj med oblaki,ki povzročajo strele.

In seveda, če so z radarji in sateliti le te usmerjane v morje, ki ga še zasujejo z ogromnimi količinami živega apna in drugih sestavin z ladij se z lahkoto doseže ustvarjanje umetnih oblakov.

Pri nas imamo sicer veliko pametnih a brezjajčnih kemikov, ki delajo v dragih laboratorijih, a si ne upajo delati nikakršnih analiz zraka in deževnice na polimere, aluminij, stroncij, kadmij, litij, žveplov dioksid itd tistih sestavin, ki nam že več let  pada z neba in nam povzroča ekocid in genocid. Res so ti kemiki pravi usraneti.   

Za uvod NATO vaje z naslovom Trenutni odziv pod računalniškim nadzorom ameriških kopenskih sil smo imeli brez kakega konkretnega razloga hiter padec temperature za več kot 20°. Naslednje jutro močna megla in en majhen potresek 2,1 stopnje z epicentrom  na vadbišču Poček-Bač.

Včeraj pa smo doživeli skoraj finale njihove računalniške igrice Trenutni odziv; Močni nalivi po vsej Sloveniji z obilnimi strelami, grmenjem in močnimi sunki vetra ki je trajalo skoraj vso noč. Vmes je za nekaj časa zmanjkalo tudi elektrike. Seveda so med časom grmenja ponoči na vojaškem vadbišču pridno tudi vežbali streljanje, grmenje jim je bila krasna kulisa.

Ta NATO vaja Trenutni odziv bo trajala do konca avgusta, za katero smo prepričani bo hitro sledila že takoj druga vojaška vaja.

Natovenija je postala vojaška turistična baza, kjer se lahko različne vojske po mili volji tu izživljajo zastonj, pa še lepo plačani so za to.

Naša slovenska vojska je samo hlapec in servis tujim vojskam in posledično sovražnik ljudstva od katerega tako lepo živi.

Verjamem, da se večina vojakov tega nit ne zaveda. Imajo mizerne plače, kam se pa izgubi vsako leto pol milijarde evrov za vojsko pa itak nikogar ne zanima.

Zdaj se sprašujem je bila ta vodna ujma že finale te NATO vaje, ali pa bo temu Trenutnemu NATO odzivu sledil še kak močnejši umetno povzročen potres?  

V soboto 27. septembra se bo po vsem svetu v vseh večjih mestih dogajal marš proti kemičnemu zapraševanju neba.

Mogoče bi bilo dobro, da bi se nas pred kmetijskim in obrambnim ministrstvom na ta dan zbrala vsaj peščica tistih, ki imamo že poln kufer NATO zapraševanja neba in urejanja našega vremena.

Predvsem proti tistim našim vladnim predstavnikom, ki glede tega glave tiščijo v pesek in pobirajo lepe podkupnine in provizije. 

https://www.youtube.com/watch?v=nGC8NGS-Kns&feature=em-uploademail 

Stoyan Svet