Članek
NATO vremensko vojskovanje, njihove posledice in naš odziv
Objavljeno Jan 02, 2015

V začetku februarja lani nas je v Postojni in okolici ob NATO vaji ameriških zračnih sil z naslovom Ogenj doletela žledna katastrofa kakršne v novejši zgodovini še ni bilo.

Prijatelj Božo Žabjek me je povabil k sodelovanju s prispevki na Publishwall.si

Ker smo bili v Postojni odrezani od sveta, sem mu po mobiju povedal, da sem naredil analizo vode iz snega in deževnice in ga seznanil s svojimi ugotovitvami in kaj se tu dogaja.

Božo je napisal in objavil članek na Publishu, ki je dosegel enormni ogled, več kot sto tisoč ogledov. Drugi članek, ki sem ga napisal sam je presegel 50 000 ogledov Tudi nadaljnji članki na to temo so naleteli na velik odmev v javnosti in drugih medijih. Skupna ogledanost presega 300 000 ogledov.

Pri tej pobudi in razčiščevanju okoli geoinženiringa je veliko pomagal tudi naravovarstvenik Anton Komat z inervjujem v jutranji oddaji RTV slo.

Tudi mene so kontaktirali z rtvslo, prišli v Postojno in smo za TV tednik posneli oddajo, ki si jo je še sedaj možno ogledati na tej povezavi http://ava.rtvslo.si/predvajaj/kdo-ureja-vreme/ava2.174267402/ 

Oglašali so se tudi novinarji drugih TV hiš in revij, intervju o tej tematiki je bil objavljen tudi v julijski reviji Misteriji. Posledično pa je bilo na to temo posnetih še nekaj zanimivih videov.

Procentualno je Slovenija v tistem času dosegla svetovni rekord na Googlu glede iskanja terminov kot geoinženiring, kemično zapraševanje neba, vremensko vojskovanje, celo veliko bolj kot kakršnokoli drugo onesnaževanje okolja. Kar pa seveda sploh ni čudno, saj smo kar naprej imeli NATOvojaške vaje s podporo ameriških zrčnih sil.

Tako smo v tem kratkem času bili od NATO zračnih sil med vajami "blagoslovljeni" še z dvakratnimi poplavami enimi koncem februarja, kjer sta bila potopljena Planina in vas Laze in sredi novembra pa je bilo s poplavami prizadetih še več krajev vključno z Ljubljano.

Ne smemo pozabiti, da smo med poplavami na Planinskem Polju imeli istočasno potres 22. februarja vzhodno od Ribnice, 13. marca pa še močnejši potres z magnitudo 3,8.

Ne pozabimo, da se je vse to dogajalo med NATO vajami s podporo ameriških zračnih sil. Na svetovni dan Zemlje 22. aprila pa smo Postojnčani bili blagoslovljeni z močnim potresom tudi z magnitudo 3,8. Epicenter potresa pa je bil kar na vadbišču NATO baze Poček-Bač. Seveda so povsem slučajno tudi takrat potekale NATO vaje in na ta dan je prišlo v Postojno kar tisoč ameriških vojakov. Potres manjše intenzitete še vedno ob NATO vojaški vaji je bil ponovljen čez kak mesec dni samo par kilometrov stran os epicentra prejšnjega.  

O geoinženiringu je končno nekaj objavila tudi državna agencija za okolje. Napisali so, da geoinženiring služi izboljšanju vremena. Potem so dodali še ene par povzetkov iz angleških člankov, jih izbrisali, napisali nove itd.

Gibanje Civilna iniciativa modro nebo je naslovilo na agencijo, ministrstvo za okolje in vlado zahtevo za delanje analiz zraka in deževnice na kovine; aluminij, stroncij, kadmij, barij, litij, prekoračitve česar so ugotovili vsi neodvisni laboratoriji v Ameriki in Evropi.

Žal se vladne strukture niso odzvale, vendar je samo vprašanje časa kdaj bodo v to prisiljene. prav dolgo časa se ne bodo mogli več delati norca iz nas.

Ob tej priliki bi se še posebej rad zahvalil izdelovalcem in lastnikom portala Publish wall.si ki še naprej omogoča, da zedeve, katere ni možno objaviti v državnih medijih lahko najdejo prostor na Publish wallu.

V državnih medijih se bo pojavljalo vedno več laži, ki bodo prikazovane kot resnica, medtem ko se bo resnica tam vsebolj prikazovala kot laž. Kajti smisel medijev, ki so v lasti finančnih elit vsebolj postaja orodje za zmedo in manipulacijo ljudskih množic.

Tudi internetne vsebine, ki so lahko kočljive za elite že zdaj izginjajo, saj če jih ne shraniš takoj, že čez nekaj dni izginejo z interneta.

Čas v katerem smo je izredno napet in konflikten. Brez vsakodnevnega osebnega posvečanja časa svojemu notranjemu miru bo zunanje konfuzije vedno več.

Brez našega notranjega in zunanjega povezovanja nam sledi razkroj. Najdimo skupno pot in se borimo za skupno dobro vseh nas dokler se še lahko.

Vsem vse dobro v letu 2015

Stoyan Svet