Članek
So nam geji, lezbije, biseksualci in transseksualci ugrabili državo?
Objavljeno Mar 21, 2015

Izgleda, da imamo med politki in politikanti političnih strank v državnem zboru same (lezbijke, geje, biseksualce in transseksualce) torej LGTB člane. Kot kaže bo prišlo do prepovedi referenduma o zakonu o istospolnih porokah

Čeprav po informacijah nimamo niti enega samega gejevskega para, ki si želi posvojiti otroka in je LGTB parov, ki se želijo poročiti v Sloveniji zgolj peščica, je to za naše politikante trenutno največja problem države in prioriteta, ki jo je bilo treba sprejeti po hitrem postopku.

Seveda naše vrle posčance ne moti niti 3. člen slovenske ustave, ki pravi, da ima oblast v Sloveniji ljudstvo. Pa koga od njih briga ljudstvo. 

Kraja milijard evrov na privat računih naših državljanov na eksotičnih otočjih naše politke in politikante očitno sploh ne zanima, ne zanimajo jih milijardne bančne kraje, ne zanima jih katastrofalno stanje gospodarstva, to je drugotnega pomena, ne zanima jih korupcija in klientelizem zaradi katerih izgubljamo milijarde, prva prioriteta v naši državi je uveljavitev istospolnih porok.

In to zakaj? Zaradi kršenja njihovih človekovih pravic. Za naše politike in politikante pa ni kršenja človekovih pravic za tiste, ki jih za minimalne zneske manj od sto evrov mečejo izvršitelji na cesto, ker niso mogli plačati par položnic, čeprav drugi člen naše ustave jasno pravi, da je naša država socialna država. Kaj pa je socialna država? Po mendarodnih standardih je to pravica vsakega državljana do strehe nad glavo in do dostojnega življenja.. Po standardih naših oblastnikov in politikov pa izgleda, da socialna država pomeni zagotavljanje vseh pravic lezbijkam, gejem, trans in biseksualcem skratka LGTB.

In zakaj je po mnenju združene LGTB stranke, SMC, SD to kršenje človekovih pravic? Zato, ker jim je tako bilo naročeno od EU oblastnih prostozidarjev.

Ampak zanimivo EU sodišče za človekove pravice v Strasburgu je v primeru avstrijskega gejevskega para, kateremu avstrijska država ni dovoljevala poroke odločilo, da to ni kršenje človekovih pravic.   http://www.theguardian.com/law/2010/jun/24/european-court-of-human-rights-civil-partnerships  

Zaenkrat izgleda tako, da imajo največ šans uspeti v naši politiki zgolj geji, lezbijke, biseksualci in transseksualci. Niso pa v porokah iz moža in žene postali oseba 1. in oseba 2, samo pri nas, tako je po novem tudi v Italiji, lepo prostozidarsko usklajeno.

Za globlje razumevanje te tematike ti toplo priporočam, da si ogledaš slovensko podnaslovljen video SODOMA.   

https://www.youtube.com/watch?v=cFYRLUhpF38

Stoyan Svet