Članek
ISIS in begunci, ki to niso (drugi del)
Objavljeno Sep 20, 2015

Prav zdaj ob tej veliki begunski krizi, ko naši policisti v obupnih razmerah gagajo na naših mejah saj ne morejo več zadrževati tisoče beguncev, ki se v našo državo premikajo kar skozi koruzna polja je naš vrli vrhovni poglavar »to mi deli« polno zaseden verjetno ob kaki hudo pomembni modni reviji, ministri in vlada pa so na kaki hudo pomembni protokolarni zabavi saj od njih ni ne duha ne sluha.

Prav zdaj pa poteka pod nadzorom ameriških vojaških sil na celotnem našem ozemlju tudi NATO vaja z naslovom; »Nenadni odziv«. Te vaje se je udeležil tudi naš vrhovni poglavar, ki je izjavil; »Verjamem v mir in si bom prizadeval zanj«

Tudi mi vsi verjamemo v »To mi deli« kot ga ljubkovalno imenuje vse več  internetnih komentatorjev in smo na račun tega potočili nekaj solzic.

Kdo vse sodeluje na tej vaji in kakšne igrice se grejo pa na naslednji povezavi;

http://www.primorske.si/Plus/Sobota/Uspesno--odbit--napad-z-morja

Seveda so za ameriške sile, NATO in našo vrlo vojsko pomembnejše računalniške igrice, kot tisoče beguncev, ki nočejo pokazati svojih dokumentov med katerimi je tudi dosti ISIS teroristov, saj je nekaj njih v Nemčiji kar javno priznalo, da so se borili na strani ISIS.   

Če naš vrhovni poglavar ljubkovalno imenovan tudi Barbika ne bi bil »to mi deli« bi nagnal vojsko z NATO-m vred na slovensko hrvaško mejo delati red.

Z njihovo neaktivnostjo pa vsem lepo kažejo kdo in čigavi so. (če ne veš še enkrat preberi moj prvi članek)

Ta naval beguncev na EU je bil s strani Iluminatov, (katerega sluga je tudi NATO in večina EU oblastnikov vključno z našimi) dobro propagiran, orkestriran in tudi dobro finančno podprt. Med begunci je ogromno Pakistancev, Afričanov in vseh sort svetovnih  muslimanskih bratov. Večina teh beguncev ni iz Sirije, kar nam lepo razloži mlada Sirijka v videu, ki ga vsem toplo priporočam na ogled.

še ena mlada Sirijka je o tem poročala v Beogradu;

http://www.balkanspress.com/index.php/vesti/drustvo/4014-otvorila-oci-srbiji-devojka-iz-sirije-objasnila-ko-su-lazne-izbeglice-video#

Stoyan Svet

se nadaljuje jutri