Članek
Gejevski manifest svetovnih oblastnikov
Objavljeno Dec 18, 2015

V poštni nabiralnik sem dobil ljubek štiristranski letak raznih hetero parov v barvah, ki sta ga izdali stranki TRS in IDS z naslovom; Čas je ZA. V nadaljevanju pišejo, da je Čas za ljubezen, Poroko in družino, enakopravnost, moj in tvoj glas in Čas je za resnico.

Kot sem že večkrat napisal; Ta referendum nima nobene veze z ljubeznijo, ima pa vezo z razvrednotenjem poroke, ima vezo z razkrojem družine, z dehumanizacijo človeka, še največ pa ima veze s prodajo otrok, ki so že postali trgovsko blago za razno razne spolne igre in tudi satanistična žrtvovanja.

Ne pozabimo; vsako leto v satanisličnih ritualih politčno-bančnih mafijašev samo v EU ubijejo preko 2000 otrok. Cilj LGBT iluminatov in je satanazicaija otrok že od otroških vrtcev naprej.

Vsi voditelji držav, kjer je ta vsiljeni zakon bil že sprejet so zveste lutke LGBT iluminatom. Torej kdor bo glasoval ZA bo glasoval za satanizirane Iluminate, za razkroj družin, narodov in držav, glasoval bo za dehumanizacijo človeka. Glasoval bo za iluminatsko zmanjšanje svetovnega prebivalstva s sedmih milijard na pol milijarde. In kdor jim bo dal glas ZA, jim bo dal glas tudi za genocid, ki ga pod komando teh istih ljudi s kemijskim zapraševanjem neba nad nami izvajajo njihovi NATO hlapci. Evo to je resnica, vse ostalo pa so samo pravljice za lahkonoč otroci. photo gay parade Stockholm

Pojdimo zdaj na Gejevski manifest katerega bančno-mafijski iluminati od 1987 leta vztrajno uresničujejo po vsem svetu. Imajo ga v ameriškem kongresu, tudi v Vatikanu, na ameriških univerzah itd. V angleščini je dosegljiv na mnogih int. straneh, tudi v wikipedii ga lahko najdeš;

Sodomizirali bomo vaše sinove, znake vaše slabotne moškosti, vaših plitvih sanj in vulgarnih laži. Vaše sinove bomo zapeljevali v šolah, domovih, gimnazijah, garderobah, športnih dvoranah, semeniščih, v mladinskih skupinah, v kinih, skupnih kopalnicah, v vojski, na postajališčih tovornjakov, v vseh moških klubih, v parlamentu, skratka povsod, kjer so moški skupaj. Vaši sinovi bodo postali naše sluge in nam bodo vedno na razpolago. Oni bodo preoblikovani po naši podobi. Po nas bodo hrepeneli in nas oboževali.

Ženske jočete za svobodo. Pravite, da z moškimi niste več zadovoljne. Oni vas delajo nesrečne. Mi poznavalci moškega obraza jih bomo potem prevzeli od vas. Mi jih bomo zabavali, mi jih bomo poučili, mi jih bomo objemali, ko bodo jokali. Ženske pravite, da bi raje živele druga ob drugi, kot z moškim. Torej pojdite in živite ena z drugo. Mi bomo vašim moškim dali užitke, ki jih nikoli prej niso poznali, kajti tudi mi smo moški in samo moški ve, kako zadovoljiti moškega. Samo moški lahko pozna globino in občutke moškega, njegov razum in njegovo telo. 

Vsi zakoni, ki prepovedujejo homoseksualno aktivnost bodo preklicani. Namesto tega se bo uvedla zakonodaja, ki bo vzpodbujala ljubezen med moškimi. Vsi homoseksulaci morajo stopiti skupaj kot bratje.

Pisali bomo pesmi o ljubezni med moškimi, delali bomo take filme, kjer bomo poveličevali homoseksualce in poniževali in smešili heteroseksualce.

Razkrili bomo naše mogočne homoseksualce, ki paradirajo kot heteroseksualci. Šokirani boste in prestrašeni, ko boste spoznali, da vaši predsedniki in njihovi sinovi, vaši industrialci, vaša senatorji, vaši župani, vaši generali, vaši športniki, vaše filmske zvezde, vaši televizijski voditelji, vaši civilni voditelji, vaši duhovniki niso heteroseksualci. Smo povsod; infiltrirali smo se med vse svoje vrste. Bodite previdni, ko govorite o homoseksualcih, ker smo vedno med vami; lahko sedimo ob mizi nasproti vas; morda bomo spali v isti postelji s tabo.

Ustanovili bomo privatne vojske, kot je to storil Mišima, da vas je premagal. Mi bomo osvojili svet, kajti bojevniki navdihnjeni s homoseksualno ljubeznijo in častjo so nepremagljivi, tako kot so bili antični grški vojščaki.

Družina kot enota drstišča laži, izdaj, povprečnosti, hinavščine in nasilja - bo odpravljena. Družina kot enota, ki se pokvari v domišljiji in ki zavira svobodno voljo, je treba odpraviti. Popolni fantje bodo zasnovani in bodo zrasli v genskem laboratoriju. Povezani bodo skupaj v komunalno nastavitev, pod nadzorom in navodili homoseksualnih učenjakov.

Vse cerkve, ki nas obsojajo bodo zaprta. Naši edini bogovi so lepi mladeniči. Držimo kult lepote, morale in estetske. Vse, kar je grdo, vulgarno in banalno bo uničeno. Ker smo se odtujili od meščanskih heteroseksualnih konvencij smo svobodni, živimo svoje življenje po diktatu čiste domišljije. Za nas preveč ni dovolj.

Ena od glavnih zahtev za pozicijo moči v novi družbi homoerotike bo razvajanje v grški strasti. Vsak moški, onesnažen s heteroseksualnim poželenjem bo samodejno izključen od položaja in vplivanja. Vsi moški, ki bodo vztrajali v neumni heteroseksualnosti bodo obsojeni na homoseksualnih sodiščih in bodo postali nevidni možje...........

Tresite se vi hetero svinje, ko mi pridemo med vas brez mask. PhotoGay parade Brazil

No dragi moji po tem gejevskem manifestu lahko spoznate pravo resnico za koga boste, ali ne boste glasovali, za kakšno družbo in družino v resnici pri bančno-mafijskih iluminatih vam zares gre. Spoznali pa boste tudi kdo vse so njihove lutke pri nas.

Stoyan Svet