Članek
NATO vojno stanje v Postojni
Objavljeno Jun 02, 2016

Že dve noči ponoči nikakor nisem mogel zaspati, čutil sem zelo močna sevanja in bolela me je glava, včeraj pa zaspati ni mogla niti soseda, ki živi v bloku nad mano, nekje med eno in tretjo zjutraj sem pogledal skozi okno proti drugim blokom in hišam in videl precej prižganih luči, torej tudi drugi Postojnčani niso mogli spati.

To je zame bil znak; poglej na uradno stran slovenske vojske, tam se nahajajo informacije, če gre spet za kake NATO HAARP računalniške igrice in kako njihovo čudno vajo. In poglej ga zlomka, res gre za NATO vajo elektronskega motenja RAMSTEIN GUARD. (NATO Integrated Air and Missile Defence System)(povezava ob strani)

Kar je zanimivo, da sta v to vključena radarja z  radarskima položajema dolgega dosega na Ljubljanskem Vrhu in Ledinekovem Koglu na Pohorju ter z dvema mobilnima radarskima sistemoma kratkega dosega. Na vaji sodelujejo tudi Enota za elektronsko bojevanje z mobilnimi in stacionarnimi položaji enote in mobilnimi sistemi za motenje komunikacij, 1. brigada in Enota za specialno delovanje z dvema skupinama usmerjevalcev združenega ognja. (Več na povezavi ob strani)

Istočasno poteka že standardna vsakoletna NATO vaja ADRIATIC STRIKE (Jadranski udadr 2016), ki so nam doslej že prinesle mnoga vremenska razdejanja. Na njej se bodo kot po navadi usposabljali že certificirani usmerjevalci združenega ognja. (več na povezavi desno) Sodelovalo bo en kup helikopterjev iz različnih držav, en kup različnih bojnih letal vključno z zloglasnimi ameriškimi F16. Sodelovala pa bodo tudi ameriška brezpilotna letala:Shadow in Raven, in Puma iz Danske. 

Župan Postojne Igor Marentič je en fejst dečko in zanj sem glasoval na županskih volitvah. Kljub temu, da je padalec in z motornim padalom večkrat preletava Postojno nima časa, da bi se pozanimal kako in kaj je s temi brezpilotnimi letali in je Ameriški vojski dovolil, da njihovi droni pristajajo na Postojnskem letališču. 

S temi ameriškimi droni, ki so mimogrede pobili v Iraku, Afganistanu, Libiji itd na tisoče civilnih žrtev je Obama izdal še zakon, da CIA skozi ameriško vojsko s temi brezpilotnimi letali kjerkoli po svetu lahko ubije kogarkoli brez, da bi zaradi tega kdorkoli odgovarjal.

Michael Whitton duhovnik ameriške vojske je ravno zaradi tega izstopil iz ameriške vojske. 12. aprila 2016 je pisal predsedniku Obami v katerem je navedel točno to.

(I resign because I refuse to support U.S. armed drone policy. The Executive Branch continues to claim the right to kill anyone, anywhere on earth, at any time, for secret reasons, based on secret evidence, in a secret process, undertaken by unidentified officials. I refuse to support this policy of unaccountable killing) (Povezava na članek ob desni strani.)  

Danes ob 4.45 je še tiste Postojnčane, ki so nekako uspeli zaspati v nizkem letu nad mestom preletel vojaški helikopter, na Počku pa so ob istem času v pozdravizstrelili nekaj salv iz havbic.

Oglej si nekaj fotografij vremena nad Počkom (zanimivo je, ker so oblaki dostikrat izključno samo nad Počkom, povsod okoli je sonce) včeraj popoldne in vremenskega satelita sat24 na 31. maj. (povezava ob strani) . 

Če ne bo med ali po teh NATO vajah prišlo do kake večje vremenske anomalije kot neurja, poplave, morda tudi do kakega umetno povzročenega potresa se bom res čudil.

Kot sem že večkrat zapisal; Slovenija vsebolj postaja ameriška NATO baza, mi državljani Slovenije pa smo za njih samo smeti, ki se jih je treba znebiti na tak, ali drugačen način.

Ne pozabimo zakaj je iz ameriške vojske izstopil duhovnik Michael Whitton. Tudi to je eden od razlogov zakaj mora Slovenija nujno takoj izstopiti iz organizacije NATO. Vendar tega od oblastnikov Soroševih lutk, ki vsebolj postajajo zombiji nikakor ne moremo pričakovati.

Stoyan Svet