Članek
Gospod Cerar vaša vera v geografski pojem ostaja neomajna
Objavljeno Oct 26, 2016

Ob 25. obletnici dogodka odhoda zadnjega jugoslovanskega vojaka je bila zaznamovana tudi z državno proslavo v Areni Bonifika v Kopru, na kateri ste bili slavnostni govornik vi predsednik vlade Miro Cerar. 

Med drugim ste izjavili, da vaša vera v Slovenijo ostaja neomajna. Vsi pa vemo in zdrava pamet nam to govori, da je Slovenija geografski pojem,teritorij na katerem živimo državljani te države.

Vsi tudi vemo, da ste vi gospod Miro Cerar ustavni pravnik, ki že več kot 20 let vedri in oblači v državnem zboru in ki ste brez najmanjšega dvoma pripomogli k spremembi ustave 3.a člena in vseh ostalih členov v zvezi z referendumi.

S spremembo teh členov ste vi gospod Miro Cerar pripomogli h kršenju ustave tistega člena, ki pravi, da smo pred zakonom vsi enaki.

Nismo, državljani se z referendumi ne smemo več vmešavati v finančne in vojaške zadeve, kar pomeni, da nas oblastna oligarhija nekaznovano še naprej lahko mirno krade kolikor jim to paše, zveza NATO pa lahko pri nas počne vse, kar se jim zahoče

Seveda pa ne gre valiti vso krivdo samo na vas, ampak na vse poslance državnega zbora tistega sestava, ki so družno sprejeli spremembo ustave v škodo nas davkoplačevalcev.

V ustavi je tudi en lep člen prisege, da se boste vladni predstavniki in poslanci trudili za dobrobit Slovenije, torej za dobrobit geografskega pojma, kar pomeni, da se vam za dobrobit nas državljanov ni treba nič truditi.

To že več kot 25 let tudi lepo izpričujete, saj ste nas državljane vse vlade do sedaj uspele zadolžiti vsakega že za več kot 25 000€.  

Ne čudi me vaša z ničemer utemlejena vladna odredba, ki po novem dovoljuje več tisoč odstotno povečanje onesnaženosti tal celo na otroških igriščih. http://www.24ur.com/novice/slovenija/tudi-vec-tisocodstotno-povecanje-nevarnih-snovi-v-tleh.html 

Tako bi po novem otroška igrišča lahko imela 100 % več kadmija (Cd), kmetijska zemljišča 3.900 % več insekticidov (z zdaj 0,1 na 4 po novem), atrazina pa celo 29.900 % več (z 0,01 na 3). Industrijska zemljišča, kjer se tudi gradi in odvaža zemljino drugam, pa bi lahko imela 9.900 % več živega srebra (z 0,8 na 80), kadmija 5.900 % (z 1 na 60), svinca 2.253 % (z 85 na 2.000), cink pa je celo izločen, češ da je mikroelement, potreben za naš organizem,"

Tudi me ne čudi, da vam g. Cerar nihče od poslancev državnega zbora ni zastavil vprašanje; Na pobudo koga in zakaj ste dovolili to grozljivo zastrupljanje nas državljanov, naših živali in naše narave? 

Vedno več nas državljanov se zaveda, da ti strupi prihajajo na nas iz NATO letalskih cistern in drugih transportnih in nizkocenovnih letal, kar itak vsak lahko vidi ob malo lepšem vremenu, dokler neba nad nami letala popolnoma ne zaprašijo s kemikalijami in strupi. 

Sprašujem vas dragi gospod Miro Cerar kdo vam je ukazal spisati to zastrašujočo odredbo? Je bil to gospod Soroš, ki želi teren Slovenije po deratizaciji nas Slovencev napolniti z Arabci, ali Izraelci? 

Vem dragi gospod Miro Cerar, da mi na to vprašanje ne boste odgovorili, kajti vi živite v drugen svetu, v svetu v katerem ste med drugim ocenili, da je današnje počutje slovenske države dobro. 

Nekomu, ki trdi, da se geografski pojem počuti dobro, se lahko samo čestita in se mu zaželi vse dobro na njegovi nadaljnji poti.

Stoyan Svet