Članek
Slovenija po Donaldu Trumpu
Objavljeno Nov 12, 2016

Soroševe volilne mašine so naredile svoje Killary je dobila uradno največ glasov, vendar se hazarska mafija še ni vdala, volitve še niso končane in nekaterim elektorjem so bile ponujene bajne vsote, če spremenijo svoj glas v korist Killary, nekaj njim pa naj bi bila zagrožena tudi smrt v kolikor ne spremenijo svojega elektorskega glasu.

Torej teoretično bi se še lahko zgodilo, da bi v beli hiši na koncu pristala Killary. 
Če Trump glede Izraela ne bi izjavil, da on in ZDA Izrael 100% podpira, ga po vsej verjetnosti itak že ne bi bilo več. 
Zato si je kot prvo državo izven ZDA za obisk izbral prav Izrael,
kar seveda pomeni, da bo na bližnjem vzhodu po vsej verjetnosti nadaljeval hazarsko Obamino in Killarijino politiko financiranja ISIS za vzpostavitev velikega Izraela. 

Če Clintonova ne bi bila tako močno obremenjena z goljufijami, pranjem denarja, preprodajo drog, povezavami in financiranjem ISIS teroristov, predvsem pa njuno vpletenost v satanistične orgije in pedofilijo bi se hazarska mafija potrudila, da bi Kilary vseeno zmagala, tako pa so spoznali, da po vseh dokazih proti Clintonovima, ki so pricurljali na dan to ne bi imelo nobenega smisla.

Da ne bi kdo mislil, da tega kar sta počela Clintonova vključno s satanizmom in pedofilijo ostali člani hazarske mafije ne počno, seveda to počno, ampak njim se ni za bati, da bi jih kdorkoli vrgel iz oblasti, ker oni so tista končna oblast nad vsemi oblastmi. 

Znan je video Kathy O'Brein, ki je bila kot otrok spolna sužnja Billu in Killary https://www.youtube.com/watch?v=ouQbkY_FYGc v parih dneh pa bodo prišle na dan fotografije, ki prikazujejo Killary kako posiljuje devet letno deklico. To bo vsekakor dokončni politični pogreb za par Clinton. Kaj se bo zgodilo z njima? To kar se običajno zgodi z odsluženimi hazarskimi slugami.

Naše LGBT politikantske lutke in vsi njihovi mediji so pred volitvami hudo navijali za zmago njihove ikone Killary, zdaj pa že veselo obračajo krmilo in vsi sladkobno vabijo prvo damo Melanio Trump na obisk v Slovenijo.

Tudi Donald Trump je žal samo hazarska lutka, lutka mednarodnih korporacij, katerih cilj je korporacijsko polastiti se vseh držav in uvesti njihov že preveč dobro znani NWO (novi svetovni red) 

Upajmo, da tudi naše politikantske lutke čimprej spregledajo še prej, preden bi dokončno Slovenija postala last mednarodnih korporacij.

Ko in če bi se to zgodilo bi tudi člen, ki naj bi pravico do vode uvrstil v ustavo pomenil toliko kot nič. 

Seveda bi se mednarodne korporacije po prevzemu države hitro znebile naših politikantskih vritoleznežev. 

Zaenkrat pa se naše politikantske lutke močno trudijo, da raznim rothschildom in sorošem lezejo ve se kam.

Naši politikanti pa prepričujejo nas javnost; Oh ne, oni so naši prijatelji.

Ja seveda prijatelji tako kot so bili prijatelji Gadafija, Sadama Huseina in Osame bin Ladna in na koncu  tudi zakoncev Clinton. 

Stoyan Svet