Članek
Nad tabo in tvojimi otroci se izvaja genocid
Objavljeno Feb 22, 2014

Prvi del vaje NATA v času od 2. do 7. februarja  nad Postojno se je imenovala OGENJ, drugega, ki se je izvajala od 17. do 22. februarja pa bi se lahko imenovala POVODENJ. Vsekakor zahtevamo od vlade in MORS vsa pojasnila v zvezi s tema dvema vajama NATA raketiranja in bombardiranja.

Dobivamo vseveč komentarjev in mailov na temo Vojaški kemični napad Nata na Slovenijo. Nekateri v svojih komentarjih pravite; „Pa dajte že nehat s temi teorijami zarote“, drugi pa; „Raje se lotimo pomembnejših tem....“

Dragi moji naj vas spomnim; ni je pomembnejše teme za naš obstoj kot;

  1. Čisti zrak

  2. Čista sončna svetloba

  3. Čista voda.

  4. Čista zemlja

Nič od tega nimamo; ne čistega zraka, ki je poln nano delcev lahkih kovin in polimernih vlaken, ki vse večjemu številu ljudi povzroča hude alergije, astmo in kožno bolezen znano pod imenom;

Morgellonova bolezen.... wikipedia

Naše oblastne sluge Bruslja in njihova oblastna trobila o tem molčijo, vendar se vsak lahko prepriča in sam naredi test o prisotnosti polimerskih vlaken v sebi.

Tule je povezava; http://www.ujet.si/morgellonova-bolezen-test-z-rdecim-vinom/  

slike na google-u (klik)   Zaradi nano delcev aluminija in polimerskih vlaken nimamo ne čiste sončne svetlobe, ki je zelo pomembna za vse rastline zaradi tvorbe klorofila in človeka. Sončna svetloba je zelo pomembna pri ustvarjanju D vitamina.

Čista voda je transportno sredstvo, ki celicam v telesu nosi hrano in iz telesa odplavlja strupe, ki so se v njem nabrali.

Čista zemlja omogoča kaljivost rastlin. Zaradi lahkih kovin in polimerskih vlaken zemlja postaja vsebolj kisla.

Na koncu bodo v taki zemlji lahko kalila le še GSO semena Monsanta, ki ga že mnogi v svetu imenujejo Mon Satan (moj hudič) Določeni pridelki, ki so odvisni od bazične zemlje se v Sloveniji prav zaradi tega iz leta v leto zmanjšujejo. Spomnimo, da je EU zavrnila GSO žita, vendar zaradi Monsantovih podkupovanj vse bolj popuščajo in samo še vprašanje časa je kdaj bodo EU poslanci to sprejeli. Pri medu so že uspeli.

Na portalu slovenska vojska LINK lahko vidite, da so bile zračne zapore zaradi raketiranja in odmetavanja bomb z letali z naslovom NATO vaje OGENJ ravno v času najhujšega žledovanja. Slovenski vojski pa so pri tej vaji „pomagali“ še ameriški instruktorji.

Ker so to vajo ponavljali tudi 17. 18. in 19. februarja, kjer se na satelitski sliki 19. februarja lepo vidi celodnevni ozki transport dežja iz sredozemlja lepo na Slovenijo sem prijatelju namignil, da se ta druga vaja NATA verjetno imenuje POVODENJ.


				satelitska slika 19. februarja cel ljubi dan od jutra do večera, ko je s chemtraili k nam prineslo tudi saharski pesek. Za telebajske so to spet samo contraili. ;)

Vsekakor je potrebno Nato vojski čestitati za „uspešno“ opravljeno delo.

Na youtube ima vsak, kdor ga ta tematika zanima veliko videov kaj vse se da danes početi s HAARP antenami, sateliti in chemtraili; od cunamijev, potresov, povodenj in suš.

Naj omenim, da je veliko pomembnih ameriških žvižgačev bilo zaradi odkrivanja resnice o chemtrailih ubitih. Eden od njih je bil žvižgač A.C. Griffith pomemben ameriški funkcionar

drugi ubiti žvižgač je bil pomemben visoki funkcionar FBI Ted Gunderson

tretji ubiti žvižgač je bil slavni in bogati holywoodski režiser Aaron Russo, ki je bil prijatelj z družino Rockfeller. Ti so mu že leta prej razkrili, kaj vse imajo v planu od terorističnega napada na new yorška dvojčka, do napada na Irak, Libijo, Sirijo in Iran.

Napad na Iran naj bi izvedli tako, da bi vrgli atomsko bombo na Izrael in za to obtožili Iran. Vse to se pri teh degeneriranih norcih zares lahko še zgodi.

Seveda je bilo ubitih še precej žvižgačev, kot zgoraj so omenjeni samo tisti, katerih več videov sem si ogledal.

Ne glede na to koliko se tega zavedaš, spadamo prebivalci Slovenije kot poizkusni zajčki za poligon iztrebljanja oziroma depopulacije.

Vprašanje; ali se naše politikantske bruseljske lutke tega zavedajo in v teh rabotah celo sodelujejo je meni jasno; seveda se. O tem bo govora v naslednjem članku.

15. novembra 2011 je John Holdren svetovalec predsednika Obame priznal, da že 16 let s chemtraili zaprašujejo človeštvo. Ta norec v svoji knjigi, ki jo je napisal 1977 priporoča masovno sterilizacijo skozi vodo, hrano, priporoča človeške vsadke, ki bi preprečevale parom imeti otroke, prisilne abortuse staršem, ki hočejo več otrok in globalno policijsko silo za kontrolo populacije.

Dragi moji vse to se že potiho in prikrito dogaja

na youtube pa si lahko ogledate tudi video navodila pilotom za zapraševanje s chemtraili;

Seveda pa telebajskim vernikom v kondenzacijske izpuhe avionov in tistim, ki verjamejo, da je žledna katastrofa pri nas bila naraven pojav branje tega članka ne priporočam. Ne priporočam jim niti zgornjega testa za ugotavljanje polimernih vlaken v lastnem telesu.


				Chemtraili nad Velenjem, za telebajske samo contraili

Chemtraili nad Velenjem, za telebajske samo contraili


				Chemtraili nad Slovenijo, za telebajske samo contraili ;)

Chemtraili nad Ljubljano, za telebajske samo contraili ;)

Stoyan Svet

video link