Članek
Samo še mi in Albanci ne verjamemo...
Objavljeno Mar 06, 2014

Veliko metod zdravljenja poznamo, najbližje nam je tradicionalno – zahodno medicinsko zdravljenje. Mnogi so bili že večkrat pri zdravniku in bili so razočarani nad njihovim delom – načinom zdravljenja, nekateri so zadovoljni,… vsi imamo svoje izkušnje in na podlagi teh se odločamo kakšno zdravljenje bomo izbrali.

Ena izmed metod zdravljenja je tudi alternativno zdravljenje. Žal mnogi nas ne sprejemajo, eni izmed njih so zdravniki, čeprav bi skupno sodelovanje le pripomoglo k hitrejšemu ter boljšemu ozdravljenju pacientov.

Marsikdo ima tudi slabe izkušnje in se na podlagi tega odloča drugače, vsi na splošno samo nategujejo.

Na račun vaše bolezni se koristijo bioenergetiki, zdravilci ter vedeževalci, zato je potrebno za svoje zdravje tudi sam kaj narediti in ne samo čakati da bo kaj padlo z neba.

Samo po sebi ne pride nič.

 

Samo še mi in Albanci ne verjamemo v alternativno zdravljenje…

 

Žal tako je, resnično moramo v življenju zboleti, da spremenimo način razmišljanja oz. da nekaj novega sprejmemo v svoje življenje. Šele takrat se ustavimo in se vprašamo zakaj se mi je to zgodilo.

 

A pogostokrat je alternativno zdravljenje zadnje na kar pomislimo in ravno zaradi tega je včasih tudi prepozno. Težko je verjeti in zaupati, ker smo zgubljeni in smo izgubili stik sami s sabo.

Poleg tega se ego upira, ker se bolezen ne želi pozdraviti. Če nas ima ego pod kontrolo, kar velikokrat tudi je, nas ne pusti naprej, ne želi si ozdravitve, sprememb. Zapusti pa nas šele takrat, ko smo že čisto nemočni in takrat je največkrat prepozno.

Ego imamo vsi, odvisno je le a te ima čisto pod kontrolo, ali ga samo uporabljaš, da se z njemu braniš.

 

Velikokrat se zgodi, da se ljudje kljub opozorilu, ne zbudijo. Bolezen je opozorilo, da nekaj ne počnemo prav. Ponavadi moramo spremeniti način razmišljanja, prehrano,… Nekateri se pozdravijo. Mnogi pa tudi ne, saj se bolezen spet pojavi, lahko tudi na istem mestu ali pa kje drugje.

V takem primeru nismo odstranili izvora bolezni, prav tako ga tudi zdravniki ne. Zato bi se morali zdravniki ter zdravilci združiti in bi bilo zdravljenje veliko bolj uspešno.

Ker tam kjer se zdravnikom že konča, se zdravilcem šele začne.

 

Telo nam zmeraj kaže znake, zato mu je potrebno prisluhniti.

 

Zato tudi če zbolite se ne zapirajte vase ampak poiščite vse možnosti, da se vam pomaga. Ne sklepajte prehitro in ne poslušajte nikogar, raznih čenč – takšnih in drugačnih informacij. Tudi na podlagi svojih izkušenj lahko presodite, zakaj se je kaj zgodilo oz. zakaj ste imeli takšno izkušnjo, mogoče ni samo krivda na eni strani.

Odprite se in tista prava informacija bo prišla do vas…

 

 

milka, če si čokolada, potem je vse jasno.

Glej, sori, Tatjana Oreškovič, na internetnih straneh sem že dobrih osem let. A takšne neumnosti, kot si jo ti zapisala, še nisem zasledila. Tako nasprotujoče si vse zapisala, da se sprašujem: ali nisi TI potrebna zdravljenja? Pa brez zamere.

In ja, zdravniki se pa ne okoriščajo bolnikov, ki jim predpisujejo vse svinajrije, da služi fatmacija?

Pomembno, najbolj pomembno je povprašati dobrega radiestezista, kakšno zdravljenje je primerno. O čemer sem pisala na svoji strani. In jaz sem ena tistih, ki pošiljam "bolnike" na 'razne naslove', ki jim resnično pomagajo. Tako zdravniki, kot mnogi drugi alternativci lahko pomagajo. P.S. Sicer malo zblojeno napisano s tvoje strani: "Na račun vaše bolezni se koristijo bioenergetiki, zdravilci ter vedeževalci, zato je potrebno za svoje zdravje tudi sam kaj narediti in ne samo čakati da bo kaj padlo z neba." Nihče se ne okorišča z boleznijo drugega, če mu želi resnično pomagati. Vsak, ki hoče nekaj narediti zase, se obrača na vse strani. Tako k zdravnikom, bioenergetikom, vedeževalcem, zdravilcem.... Ker res ne pade samo iz neba.... "Odprite se in tista prava informacija bo prišla do vas…" Seveda, da vedno pride prava informacija vedno do vseh, zato jo je treba iskati. In iskati med vsemi najboljšimi možnostmi. Eno vprašanje imam zate: greš ti na vsak avtobus, čeprav veš, da pelje v napačno smer?