Članek
Čudežna točka Feng Fu, ki odpravlja obrazne gube
Objavljeno Mar 23, 2015



Redna uporaba kitajske metode pomlajevanja z ledom pomlajuje, vas napolni z energijo, pozitivnim razpoloženjem in še zdravi ...

Kitajska akopunktura že stoletja pozna točko Feng Fu, kar v prevodu pomeni domovanje vetrov. S stimuliranjem te točke se bodo v telesu sprožili procesi pomlajevanja, polnjenja s pozitivno energijo, ob tem pa se vam bo krepil imunski sistem. Zahodnjaki so pred pol stoletja nejeverno poslušali o vsemogočnih učinkih točke Feng Fu, sodobne raziskave pa potrjujejo, da ima sproščanje endorfinov v krvni obtok res pozitivne učinke na delovanje celotnega telesa.

Endorfini so namreč hormoni sreče podobni morfiju. Ko so sredi 60-tih let prejšnjega stoletja odkrili te hormone, so jih mnogi povezovali z drogami, kar je povzročilo precej zmede o koristnosti endorfinov. Danes vemo, da to ni nič slabega. Endorfini so namreč naravna protibolečinska snov, ki se v telesu sproži vsakič, ko smo bolni, ali pod pritiskom (znano je povečanje endorfinov pri študentih pred izpiti). Endorfini se izločajo tudi, ko se smejimo, ko se dobro najemo, izločanje se sproži tudi med seksom, plesom, močni stimulatorji so tudi čokolada in pekoče začimbe ... Žal pa raziskave kažejo, da telo z leti izloča vse manj endorfinov.
... ...

Preberite več na Vemkajjem.si ...