Članek
Policija za umor prijela napačnega! Kdo naj še verjame policiji?!
Objavljeno Dec 02, 2016

                             KDO NAJ ŠE VERJAME POLICIJI?!

ASOCIACIJA na vnaprej določenega nadomestnega morilca dr. Janka Jamnika, to je dr. Milka Noviča, NI SLUČAJNA in se vsiljuje sama od sebe! Kljub vsemu se je končno našel pošten in pogumen sodnik!

Kdaj bodo začeli iskati pravega morilca dr. Jamnika in se bo USTAVNO sodišče PRENEHALO izživljati s prelaganjem izpustitve na svobodo povsem nenevarnega človeka. Očitno je bil dr.Milko Novič določen ZA obsojnca že pred začetkom sojenja !!! Obsodil ga je sam šef NPU Darko Majhenič že 5 dni po umoru.In on ni edini faktor zavajanja. Komu izstaviti račun za spodleteli scenarij, ki skuša naprtiti krivdo nedolžnemu z ENIM samim namenom - da se ZAŠČITI  pravega morilca.

Sramotno pa je, da v tem scenariju sedaj sodeluje tudi Ustavno sodišče, ki strahopetno odlaša z izpustitvijo dr. Milka Novica iz pripora !!!  SRAMOTA vpijoča do neba !


							        

Sojenje dr. Milku Noviču Bo v sredo 2016/12/07 ob 9 hv dvorani 118.

Analitik Pravo razmišljanje in prikazano bistvo tega konstrukta.;)*

Mnenje iz Munchna za Milka Noviča v ničemer ni obremenilno. To je bistvo, vse ostalo bomo izvedeli na sodišču. Povezave delcev z jakne in v tulcu ni mogoče dokazati. Na jakni so različni delci, kar dokazuje da je jakna kontaminirana v okolju kjer je bilo streljanje zelo raznovrstno - torej na strelišču. Več o tem pa v jutrišnjih komentarjih !!! Mislim pa da so video kamere mnogo zgovornejše od delcev - ampak sodišče jih noče in noče upoštevati. Sicer pa v pravu velja In dubio, pro reo - v dvomu v korzist obtoženca. Ker smo pravna žava le izjemoma, sicer pa zgolj papirju Ne smemo biti prezgodaj veseli, v sredo se bo pokazalo bistvo !

V bistvu Rado.K. nikogar ničesar ne obtožuje. On razume in razlaga zadevo brez osebne pristranskosti.

Ne gre za predolg - gre za namerno nezakonit pripor ! Kaj nam pa morejo, če smo vesel ! Nič nam ne morejo..... Tudi to se bo končalo !

Vili, čisto zaslepljen um imaš. Kritiziraš me v tistem delu, kjer imam enaka stališča kot ti. Tudi jaz sem mnenja, da je pripor predolg.

Zakaj ga tiščijo v priporu - Rado K. Predlagam poizkusno 2 letno sedenje na Povšetovi zate ! Baraba zagovarja barabe ! Saj je tožilka rekla kriv je ker je pravnomočno obtožen ! Živiš še v Ribičičevih časih, ni važno če je kriv, našli bomo kaj drugega.

"Radenko Durdević"? V tej zadevi nima nič, nakazuje pa na način, kako nemočen je lahko človek, ko se ga loti stroj pravice? Brez denarnega ali političnega ozadja te pospravijo ne glede na krivdo.

Policija je pač prijela tistega, ki je bil sumljiv. In Novič je bil takšen. Imel je motiv! Bil je znan po razboritih izjavah. In še drugih indicih. In Policija ga je prijela. To seveda ne pomeni, da je Novič zares kriv. To bo pokazala šele sodba. Edini problem, ki ga kot zunanji (nepristranski) opazovalec vidim, je dolžina pripora. Če bo prišlo do osvobodilne sodbe, bo to velik madež za dotično sodnico! Blogerska burka, ki si jo ob tem greste Kovačič in kompanija, stvari le še otežuje.

Očitno Radenko Durdević v tej zadevi ni bil priprt, razen morda med preiskavo ! Naj se zamisli sodnica in USTAVNI SODNIKI !