Članek
Projekt MI
Objavljeno Jan 23, 2021

Projekt MI! – mladinski inkubator se nadaljuje.

Preko neformalnega učenja do zaposlitve – usposabljanja za mlade iskalce zaposlitve.

Mladim v starosti od 15 do 29 let nudimo možnost brezplačne udeležbe na delavnicah, ki jih vodijo mentorji z izkušnjami iz prakse. V začetku februarja 2021 začnemo s sklopom usposabljanj 3, kjer se bomo aktivno lotili reševanja konkretnih izzivov trga dela in zaposlovanja. Gre za projektno učno delo, kjer boste mladi lahko sodelovali z okoliškimi delodajalci, se mrežili in tako pridobili večje možnosti zaposlitve in praktično znanje.

Sklop usposabljanja 3 (40 ur) bo zaključen predvidoma konec februarja in je za udeležence projekta MI! – mladinski inkubator brezplačen. Vsaj 25 od 39 udeležencev pa se bo tudi zaposlilo.

Imamo še prosta mesta. Prijaviš se lahko na MI! spletni strani (https://www.inkubator-brezice.si/prijavi-se ) ali pa skeniraj QR kodo spodaj.

#projektMi #visokasolagrm #grmnovomesto #Novomesto #aktualno #Trebnje #Črnomelj #DolenjskeToplice #Kočevje #Kostel #LoškiPotok #Metlika #Mirna #MirnaPeč #MokronogTrebelno #Osilnica #Ribnica #Semič #Sodražica #Straža #Šentjernej #Šentrupert #Škocjan #ŠmarješkeToplice #Žužemberk