Članek
Vabilo na mednarodni strokovni posvet »Lombergarjevi dnevi«
Objavljeno Dec 04, 2018

Lepo vabljeni na Mednarodni strokovni posvet »Lombergarjevi dnevi«, ki bo potekal 5., 6. in 7. decembra v Večnamenskem kulturno turističnem podjetniškem centru Pesnica. Lombergarjevi dnevi so eden izmed osrednjih dogodkov Kmetijsko gozdarskega zavoda Maribor, v bo letos v treh dneh združil znanstvenike, strokovne delavce in kmetovalce iz vinogradniške, poljedelske in sadjarske proizvodnje. Gre za strokovno močan dogodek, na katerem vam bodo skupaj s tujimi in domačimi strokovnjaki predstavili aktualne izzive, rešitve le teh in nekatere tehnološke novosti (program v priponki).

Razpored posvetov:
5. december 2018: 11. Vinogradniški posvet
6. december 2018: 5. Poljedelski posvet
7. december 2018: 14. Sadjarski posvet

Kotizacija
Kotizacija za udeležbo na posameznem posvetu znaša 22 € z DDV. Plačilo je možno gotovinsko ob sprejemu pred vsakim posvetom ali z naročilnico.
Študenti in dijaki so oproščeni plačila kotizacije!
Kotizacija vključuje udeležbo na svetovanju in pogostitev v odmoru.

Dodatne informacije KGZS – Zavod Maribor
Telefon: +386(0)31 770 939 ali 02 2284 954 Tamara Korošec
e-pošta: tamara.korosec@kmetijski-zavod.si
splet: www.kmetijski-zavod.si

#lombergarjevidnevi #strokovniposvet #visokasolagrm #grmnovomesto #KGZS #Novomesto #aktualno #Trebnje #Črnomelj #DolenjskeToplice #Kočevje #Kostel #LoškiPotok #Metlika #Mirna #MirnaPeč #MokronogTrebelno #Osilnica #Ribnica #Semič #Sodražica #Straža #Šentjernej #Šentrupert #Škocjan #ŠmarješkeToplice #Žužemberk