Članek
Vabilo na tekmovanje v znanju in spretnosti za dijake in študente Konzorcija biotehniških šol Slovenije
Objavljeno May 04, 2016

Vabimo vas, da se pridružite zelo aktivnemu in prijetnemu dogodku, TEKMOVANJU V ZNANJU IN SPRETNOSTIH ZA DIJAKE IN ŠTUDENTE KONZORCIJA BIOTEHNIŠKIH ŠOL SLOVENIJE, ki ga v petek, 6. maja 2016, na državnem nivoju, v imenu Konzorcija biotehniških šol Slovenije organiziramo na Grmu Novo mesto – centru biotehnike in turizma, v Hiši kulinarike in turizma, na Glavnem trgu 30 v Novem mestu, z začetkom ob 10.00 uri.

Tema letošnjega tekmovanja je MED NA PODEŽELJU IN V MESTU. Dijaki in študenti bodo pripravljali jedi, pekovske in slaščičarske proizvode, ki vsebujejo med, se pomerili v spretnostih estetskega oblikovanja pogrinjkov, predstavili bodo različne čebelarske izdelke in izdelke iz medu ter se preizkusili v prepoznavanju različnih vrst medu, poznavanju medonosnih rastlin in čebelarstva.

Več informacij v pripetem vabilu.

#KonzorcijBiotehniškihŠol #TekmovanjeVZnanju #SpretnostiZaDijake #SpretnostiZaŠtudente #GrmNovoMesto #HišaKulinarike #MedNaPodeželju #MedVMestu #ČebelarskiIzdelki #RazličneVrsteMedu #visokasolagrm #grmnovomesto #Novomesto #aktualno #Trebnje #Črnomelj #DolenjskeToplice #Kočevje #Kostel #LoškiPotok #Metlika #Mirna #MirnaPeč #MokronogTrebelno #Osilnica #Ribnica #Semič #Sodražica #Straža #Šentjernej #Šentrupert #Škocjan #ŠmarješkeToplice #Žužemberk